den senaste veckan

Märker att jag har varit jättedålig på att uppdatera den senaste veckan. Men de ska det bli ändring på. Kanske får bli ett av mina nyårslöften.

Julaftonskvällen var super och jag fick en massa fina julklappar. Tack till alla! Tänkte att jag skulle visa bilder på det jag har fått men jag har tyvärr ingen kamera just nu. Men iallafall, det här fick jag:

- En platt-tv
- Ett par pumps (ska ha de på nyår hade jag tänkt)
- Nike skor
- Parfym, Paris Hilton CanCan
- Min efterlängtade rosa plattång
- Ett jättefint armband med ett rött hjärta på
- Biocheck 100kr
- Presentkort på Gina Tricot 300kr
- Klocka
- Prynadsängel
- Scrapbooking kit
- Nyårsklänning
- Kuvertväska
- Presentkort på Make Up Store 200kr
- Sminkbortagning för ögonen, för foundation och återfuktande kräm
- Smink "borst set" och en necessär

Tror att jag fick med allt. Ifall jag har glömt något och kommer på det i efterhand så får jag lägga till det.

Dagen efter julafton, alltså juldagen så for jag, mamma och Emil och hälsade på min lillasyster som fyllde 10 år. På annandagen for jag och Eric och kollade om vi kunde hitta något på mellandagsrean. Jag hittade bara en vit stickad kofta och 2 ögonskuggor som jag köpte för presentkortet som jag fick i julklapp från Make Up Store. Eric hittade desto mer än mig. Massvis med tröjor och ett par jeans fick följa med honom hem. Den 27;de for jag, mamma, Eric & Emil till mormor&morfar och umgicks med hela släkten på mamma´s sida. I förrgår så var jag med Nathalie hela kvällen. Vi pratade, for och åt på max och såg One Tree Hill. Det var meningen att vi skulle gå och lägga oss tidigt eftersom vi skulle på stan dagen därpå. Men klockan hann bli mycket innan vi somnade ändå. Vaknade halv 9 på morgonen av att jag inte kunde öppna ögat. Ni kan ju bara gissa vad jag hade fått? ÖGONINFLAMATION!! Inte så roligt med tanke på att det var nyår om bara ett fåtal dagar, men nu verkar det ha gått bort. Idag har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt med Eric. Lagat middag och sett på tv. Imorgon blir det att gå upp tidigt eftersom jag tänkte att jag skulle följa med Emma och Sophia på stan och hitta det sista tills imorgon. Vi ska även handla det som behövs. Vi ska nämligen ha tjejmiddag. Efter den vet jag inte vart vi ska faktiskt. Vi får se vart kvällen tar oss.

Märker att det blev ett väldigt långt inlägg nu. Så jag ska sluta skriva. Får se om jag hinner med att skriva ett inlägg imorgon. Det känns som att vi kommer ha det fullt upp hela dagen. Men ni får ha det så bra och sedan vill jag önska alla ett Gott Nytt År! ♥

GOD JUL!



Tänkte börja med att hälsa God Jul till alla mina läsare♥


Glömde att säga att vi klädde granen här hos älskligen för någon dag sedan. Även fast vi hade problem med att sätta dit belysningen så blev det är lyckat resultat och vi fick oss ett gott skratt.

När vi var på stan igår så hann vi köpa alla julklappar klart. I och för sig så hade jag bara något litet kvar som jag skulle köpa till mormor och morfar. Dock så tyckte jag att det var den svåraste av alla julklappar jag har köpt i år. Vid halv fyra for vi hem, sedan ungefär 20 min efter vi har kommit hem så ringer mamma och vill att jag ska komma ner till stan för att prova ett par skor. Så jag tog bussen ner till stan igen. Mamma skulle också köpa några saker till bilen så vi var tvungen att fara enda till ersboda där vi också köpte en stor tiger till Emil. Efter det for jag hem till Eric igen där vi såg film med hela familjen och åt gott.

dan före julafton

Hela dagen igår tillbringade vi på stan. Jag har nästan köpt klart alla mina julklappar nu. Har bara nån liten grej som jag ska köpa till mormor&morfar. Eftersom mamma redan har köpt jättefina julklappar till dem båda som är från hela familjen så tänkte jag bara köpta någon liten "världens bästa mormor/morfar" sak. Jag gör det nästan varje år. Det är alltid lika roligt att se dem så glada. Och att de ställer upp sakerna de har fått som prynader i något skåp. Nog pratat om det. Jag hittade också lite saker till mig själv igår. En svart satinjacka från gina tricot och en vit tröja med ett svart mönster som jag hade tänkt att ha under. (Hade tänkt ta bilder på sakerna som jag köpte men jag märkte att jag hade tagit ut "överföringssladden" ur västan, så det får bli sedan). Hittade även ett par skor men de köpte jag aldrig.

Väntar just nu på att Eric ska vakna så vi kan dra oss mot stan för att köpa de sista julklapparna. Kanske det blir så att jag köper skorna då också. Vi får se hur långt pengarna räcker. Nu ska jag tvärt fara hem för att hämta lite saker som jag hade tänkt att ha på mig idag sedan ska jag börja göra mig iordning så jag är klar tills han vaknar. Ni får ha det så bra idag, vi hörs senare.

mätt och belåten

Var med Eric hela kvällen igår. Vaknade rätt så tidigt imorse av att mamma ringer. Sedan märker jag att Eric sitter vid datorn. Så det gick inte att somna om. Istället gick vi och gjorde frukost sedan gick vi och la oss i sängen igen och kollade på film tills vi båda somnade. Vaknade kanske efter 1 timme av att Eric´s mamma säger att middagen är klar. Så nu har vi nyss ätit.

Ska fara och hälsa på mina kusiner senare ikväll och det blir nog så att jag kommer sova där eftersom mormor kommer till stan i morgon och då blir det förhoppningsvis en runda på stan. Får se om jag hittar någonting roligt som jag kan köpa med mig hem.

Om jag inte minns fel så kommer min söta lillasyster till Umeå i morgon också. Vet inte riktigt när på dagen, men det återstår att se. Det ska bli roligt att träffa henne eftersom det var så länge sedan sist.


Bild tagen förra vintern när min lillasyster fyllde år.


var det bara en bluff?

Otroligt vad den här terminen har gått fort. Det känns nästan som att vi bara hann gå i skolan i någon månad. Vilket vi inte har gjort. Det har varit i flera månader. Det efterlängtade jullovet sitter fint just nu. I slutet av den här terminen var jag så himla skoltrött att jag inte vet vart jag skulle ta vägen.

Som jag skrev tidigare så skulle jag klippa mig, vilket jag gjorde. Är mycket lättare att få upp volymen i håret nu jämfört med förut. Klippte endast nån cm på längden, behövdes inte mer. Kom till Eric för ett tag sedan. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Bara ta det lugnt, tror jag.

En fråga jag har till er läsare. Ni som var med i gratisgrejen med färgade linser. Är det någon av er som har fått ett medelande av dem eller fått linser hemskickade. Tacksam för svar!


äntligen jullov

Igår morse när jag och älsklingen kom hem från skolan så slocknade vi båda på en gång. Vaknade vid ett tiden, sedan bar det av till stan. Jeans tightsen som jag hade hittat på BikBok köpte jag men sedan när jag skulle följa med Nathalie in på Gina Tricot såg jag att de hade fått in dem där igen. Gick och lämnade tillbaka de från BikBok och köpte de från Gina Tricot. Tyckte att de från Gina hade finare färg. Efter det for jag hem till mina kusiner och bara tog det lugnt. Vi for och grattade Carolas bror och spelade biljard på laserdome. For sedan hem till Eric.

Har nyss vaknat. Ska börja göra mig i ordning eftersom jag snart ska fara och klippa mig. Var bara 2 månader sen sist jag gjorde det men då blev jag inte nöjd. Så denna gång ska jag klippa det mer uppklippt.

Nu ska jag kila. Ni får ha det så bra allesammans. Vi hörs senare.


1,5 skoldag kvar innan jullov

Tidigare idag läste jag på färgadelinsers hemsida och det verkar ju som att de ska skicka hem linser till alla bloggare som har varit med. De ska isåfall komma hem innan veckans slut, dvs. fredag.

Var på stan medans jag väntade på bussen hem och hittade två plagg. En enklare svart lite längre baskofta och ett par jeans tights. Har länge varit ute efter ett par jeans tights eftersom jag hatar att bära vanliga jeans. Så de här borde ju passa mig utmärkt.


Det här är de jag har kollat på från Bik Bok.
Dock så finns det olika "färger" att välja mellan så får se vilken det blir.


långtråkigt

Som jag skrev i inlägget nedanför så skulle jag på stan med älskligen. Vilket jag var. Det gick fort för honom att handla alla julklappar, allt på en och samma dag. Efter stan for jag hem och gjorde hamburgare med pommes. Onyttigt jag vet. Men ibland så måste man få unna sig.

Ikväll har jag inte gjort någonting alls. Lämnade datorn på skolan så jag har inte kunnat se One Tree Hill på hela kvällen. Förutom från någon internet-tv sida där kvallan är sämst. Har nyss ätit kvällsfika också. Mamma kokade ägg så det blev äggmackor. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Skriver imorgon igen. Ha det så bra!


måndag morgon

Har nyss ätit lunch på skolan. Jag kan säga att maten var inte god. Kycklingen var seg och senig som vanligt. Sedan smakade filet bara allmänt äckligt. Tur att vi bara har 1 lekton kvar. Efter skolan ska jag gå på stan med älsklingen och kolla efter julklappar. Själv har jag handlat alla julklappar förutom till pappa där jag inte vet vad jag ska köpa. Får kolla om jag hittar något. Det var allt jag hade att skriva. Hoppas att ni får en bra dag. Kram!

                                                           
                           Bild tagen från google.se

gratis färgade linser

Kollade in färgade linsers hemsida och upptäckte att de hade ett grymt bra erbjudande. Gå in på http://www.fargadelinser.se/ , där du hittar en länk på startsidan. Du som har bloggar i mer än 2 månader får ett par valfria linser hemskickade. Helt gratis!


jag får inte nog av det

Igår så blev det inget bloggande eftersom jag var sjuk. Hade inte orken till att göra något. Låg bara och såg på one tree hill avsnitt hela dagen. Nu när jag nämner det så tänkte jag bara säga att jag har kommit till den fjärde säsongen. Det går fort framåt. Nu ska jag fortsätta att kolla på det. Vi hörs senare. Kram


god morgon

God morgon på er!
Jag har nyss vaknat. Kanske lite onödigt med tanke på att vi börjar inte förän 11.50. Men jag ska inte klaga, desto tidigare man vaknar desto mer hinner man göra under dagen. Eric har farit till skolan för ungefär 30 min sedan så jag funderar på att börja dra mig hemåt snart.

Ska leta igenom en massa flyttkartonger. Så om jag har tur hittar jag kanske nageldekorationerna, isåfall kan jag fortsätta med naglarna.

franskmanikyr

Har börjat inse att mitt hår kanske växer som ogräs trots allt. Det var bara 1 ½ månad sedan jag klippte mig sist och nu ska jag göra det den 19;onde igen. Blir endast ett par centimeter på längden eftersom jag tog rejält sist. Uppklippt ska det bli, och inte lite heller.

Nej, nu ska jag börja göra mig i ordning och packa alla saker. Ska till Eric och sova där inatt. Glömde säga att jag även gjorde franskmanikyr på mina egna naglar ikväll. Dock så är det inte färdiga än,bara självaste "basen" är lagd. 
Jätte dålig bild. Får ta en bättre sedan när det är helt klart!

länge sedan sist

Oj, nu var det ett bra tag sedan jag skrev sist. Dvs. om man bortser från inlägget som jag skrev kanske för en vecka sedan. Det känns skönt att alla prov är bortgjorda, vi har endast en inlämning kvar i naturkunskap som ska in om ungefär 1,5 vecka. Sedan är det äntligen jullov!
Det känns skönt att ha köpt nästan alla julklappar. Jag har bara en kvar till min lillebror som jag inte vet vad jag ska köpa. Tycker alltid att det är svårt att hitta julklappar, så det är bäst att vara ute i god tid.
Idag på skolan började jag måla franskmanikyr på Emma. Dock hann vi inte så långt eftersom vi skulle med bussen. Vi för göra klart det imorgon.


jag orkar helt enkelt inte

Som ni kanske sker så har jag inte bloggat på ett tag nu. Orsaken till det är att jag inte helt enkelt har orkat skriva någonting. Det har varit mycket med skolan under den senaste veckan. I måndags så hade vi geografiprov, dock så gick det inte såbra. Sen idag så hade vi naturkunskapsprov,det kändes riktigt bra efter jag hade gjort det. Naturkunskap har aldrig varit mitt ämne så jag får väl se om jag kanske ändå kan få ett VG,hoppas!

Får se hur det blir här framöver,om jag fortsätter att uppdatera ungefär 1 gång per dag. Det känns som att jag inte har orken till att blogga längre. Skriver väl senare, tills dess får ni ha det så bra. Sköt om er!


RSS 2.0