blir inte alltid som man har tänkt det

Hej! Dålig uppdatering som vanligt,jag vet. Igår så var det maskrerad party hos Josse,det var faktiskt riktigt roligt tills det spårade ur. Tänker inte nämna någon men jag säger bara, jävla *******. Vaknade vid åtta imorse och kunde verkligen inte somna om,sjukt jobbigt. Idag har jag inte gjort så mycket,har varit med Eric den största delen,men annars inte gjort något speciellt. Har glömt att berätta att anticimex var här idag och satte ut gift i ungefär hälften av rummen. Märkte i slutet på förra veckan att vi hade fått silverfiskar på båda toaletterna och sedan hade de hunnit kravla sig till mitt rum eftersom jag har de närmast toaletterna. Har inte sovit hemma sedan fick reda på att det fanns silverfiskar på mitt rum och nu hade jag fått hoppats på att få sova hemma,börjar sakna min säng lite grann. Alltid så ska det ju vara något, gifter som de har satt ut luktar ju pyton och då menar jag det verkligen. Slutpratat om det,tror att jag håller på att bli förkyld. Får hoppas på att det lägger sig snart. Var tänkt att det skulle bli ett kort inlägg,men det blev lite text i alla fall. Hoppas att ni har det bra,vi hörs senare!


vart är den riktiga vintern?

Hejsan på er!
Hoppas att ni har haft det bra de senaste dagarna. Det har i alla fall jag haft. For en sväng till mormor&morfar med kusinerna och blev uppassad,kan behövas det också iblad. Som jag skriver i varje inlägg så är jag väldigt dålig på att uppdatera här i bloggen,men det är sånt ni får leva med. Idag har det inte hänt så mycket,kom hem från den lilla kommunen Bjurholm idag,visste ni att det är Sveriges minsta kummun? Mötte sedan Nathalie på stan för att vi skulle inhandla lite nya grejer. Mycket hittar man väl alltid men frågan är ju bara om pengarna räcker till. Som förra veckan på premiären av mq´s nya märke så hittade jag en fred perry kofta,men det känns lite väl dyrt när den kostade 799 kr. För man tänker alltid att för så mycket pengar kan man få så mycket andra välbehövda grejor. Men i alla fall idag så köpte jag mina spets tights på gina tricot,men dock så vet jag inte om jag ska behålla dom,vi får se. Imorgon blir det maskerad party hos Josefine. Det ska bli riktigt roligt,länge sedan man hittade på något med bara tjejorna.

Nu ska jag sluta skriva och svara på lite komentarer. Jätte roligt när det är så många som kommenterar,allt blir mycket roligare när man vet att det faktiskt är någon som läser det man skriver. Fortsätt med det. Tills nästa inläg så får ni ha det så bra. Kram på er


Någon som har varit i Örebro och besökt svampen? Verligen en jätte fin utsikt

11 månader,älskling

Hejsan!
Hoppas att alla har haft en bra helg. Själv har jag inte gjort så mycket,bara varit hemma och tagit det lungt. Blev inte så att jag uppdaterade igår och anledningen till det är att jag inte har haft någon möjlighet. Igår var jag med Eric hela dagen, tills igår kväll då vi for ut och åt med några tjejor på en kina resturang. Trodde verkligen att jag skulle frysa ihjäl när jag skulle hem. Det var så himla kallt,händerna hade jag i alla fall förfryst. Idag händer det faktiskt inte så mycket, ska vara med Eric och bara ha det mysigt,kanske blir att vi far ut och äter ikväll eftersom vi har 11 månader idag!
Nu ska jag svara på lite komentarer sedan dra mig från datorn. Känns verkligen jätte skönt med lov. Inga läxor och inget plugg, osch så skönt. Hoppas att alla får en bra dag,vi hörs senare.

                        
                                                    Skulle vara gott med en sådan just nu


25 oktober

Hej på er!
Har alla haft en bra fredagskväll och sovit gott inatt? Igår kväll så hände det inte så mycket. Jag var med Nathalie och vi drog ner till stan ett tag för först träffa Josefine och Amanda men sedan drog vi vidare och träffade Nathalies klasskompis! Vaknade vid halv tio imorse,men det känns verkligen inte som att jag har sovit klart,är fortfarande jätte trött. Nathalie for just hem. Vi har faktiskt inte gjort så mycket idag,åt frukost, for på ica och köpte frukt i stället för godis som vi åt och sedan för ett tag sedan så for vi iväg och åt. I kväll har jag inga planer alls,ska bara ta det lugnt med Eric med film och mys. Tips på någon bra film?

                                  

nu är det fredag igen

Hej på er!
Jag vet att det har varit en jätte dålig uppdatering på sistone men jag har haft så mycket att göra med skolan och det priorierar jag i första hand,bloggen kommer sedan!
Men i alla fall, skönt att äntligen ha fått lov. Nog för att vi fick det igår. Igår kom Nathalie förbi ett tag och vi följde med mamma på MQ´s premiär av det nya märket. De böjd på en massa gott sedan kunde man vara med i flera tävlingar. Dock så for vi hem där vid halv nio,så vi stannade inte tills prisutdelningen. Senare på kvällen så for jag och sov hos Eric,mysigt.
Just nu sitter jag och inte gör någonting,har just lämnat in filmrecensionen,så nu har jag bara en idrottsuppgift kvar att göra tills på söndag och det ska nog inte vara några problem alls.
Tack för alla som kom med förslag till vilka länder man kan åka till och nu om det skulle bli så att vi for så skulle det luta mot Bulgarien eftersom det är både billigt att resa dig och hyffsat billigt att leva där.
Ja,nu är det äntligen lov,det var varit efterlängtat till 100% , vad ska ni göra på lovet?


                           Börjat bli jättekallt och blåsigt ute

God morgon

God morgon! 
Har ni sovit gott inatt?
Vart en dålig uppdatering igår,men jag pluggade nästan hela kvällen eftersom alla uppgifter ska in innan höstlovet. Som vi faktiskt får idag,skönt att vara ledig i 10dagar,det behövs nu! Vad ska ni göra på lovet?
Imorse var en sån dag då man bara vill ligga kvar i sängen och bara dra täcket över huvudet igen för att somna om. Var verkligen jätte trött imorse. Men nu är jag i alla fall i skolan,började 08.30 imorse. Har svenska men har gjort klart allt så jag passar på att skriva ett inlägg. Tidigare imorse satt jag och Emma och kollade på resor, skulle vara kul att fara nu till sommaren som kommer några kompisar sedan någon förälder. Tips på vart man fara,dit resa inte kostar så mycket och att leva? Kom gärna med förslag!


                             Visst ser det härligt ut?


trots allt så gick det bra

Hejsan på er!
Imorse hade vi redovisning på miljöpartiet,kunde i stort sätt hela texten innan utantill,men när det väl var vi som skulle redovis så började jag känna pirret i magen och kollade ändå vad som stod på power pointen. Kändes som att det gick dåligt,men i slutet av lektionen kom läraren fram och sa att vi hade gjort en bra redovisning,så det kändes skönt!
Sitter just nu på datakunskap lektionen,har gjort alla övningar så jag har inte så mycket kvar att göra,kursen avslutas imorgon så vi får inte heller några nya uppgifter.
Sedan vill jag bara säga tack till Amy som fixade min design igår,tack gumman!
Har ni några planer inför dagen?

                                  
Har på mig mitt vita "set" idag halsduk,mössa och vantar,verkligen jättesköna!



äntligen var det nötta håret borta

Har nyss kommit hem efter att jag har klippt mig. Tjejen som klippte mig var verkligen jätte trevlig. Fick ta ungefär 3-4 cm på längderna, men det behövdes för att det skulle se bra efteråt. Första gången på länge som jag har blivit nöjd efter att jag har klippt mig. Hon provade även en ny hårprodukt på mig som funkade väldigt bra,den användes för att få mer volym i håret,såg ut som en slags krustång. Funderar på att köpa en sådan eftersom den nöter mycket mindre på håret.
Frågan är ju bara vart de finns att köpa,någon som vet?

Något liknade på bilden här nedan,fast den var mycket mindre än en krustång


cuttime

Har nyss kommit hem från skolan och väntar på att klockan ska bli kvart över! Som jag skrev i det tidigare inlägget så ska jag i väg och klippa mig. Har alltid problem när det gäller att bestämma frisyr,vet aldrig hur jag vill ha det. Var ett tag sedan jag klippte mig så det kommer väl bli så att dom kommer ta några centimeter på längden.
Försöker spara ut mitt hår, men eftersom jag plattar det ett par gånger i veckan så nöter det på håret väldigt mycket. Någon som har nåt tips på hur man ska göra för att spara ut håret?
Nu ska jag börja göra mig i ordning,ni får ta det så bra till senare!
Har hört att de här ska vara bra,någon som har testat?

tisdags morgon

Hej på er,har alla sovit gott?
Imorse var verkligen en jobbig morgon,kände mig alldeles slut i kroppen när jag vaknade även fast jag hade sovit en hel natt. Ville bara ligga kvar och sova lite längre.Men snart lov,det taggar vi! Vad ska ni göra då?
Sitter just nu på skolan och väntar på att matten ska börja igen,lite drygt med 2 timmars matte just när man har vaknat på morgon. Vi har just börjat med ett nytt kapitel (procent) och det känns som att jag har greppat det,skönt!
Slutar 16.05 idag och då ska jag fara och klippa mig,vet inte riktigt än hur jag vill klippa mig,blir alltid så missnöjd när jag har klippt mig. Nu börjat matten igen,men jag skriver väl ett inlägg senare,tills dess så får ni ha det så bra!
Någon som vet vart man kan köpa ett par spetstights fast med ett blommigt mönster?
                                          


känns alltid tungt med måndag

Varje måndag så känns det tungt att kliva upp i sängen vid 8 på morgonen, eftersom det har varit helg innan i tre hela dagar (vi är ledig varje fredag). Har alla haft en bra helg? 
Blev ett kort inlägg tidigare eftersom vi skulle försöka bli klara med designen till power pointen som vi ska redovisa på onsdag,men dock det blev inte riktigt som vi hade tänkt. Stan och alla affärer såg mer lockade ut,så det slutade med att vi hamnade på Hm för att Emma skulle behövde inhandla lite nya underkläder. Är också i stort behov av nya underkläder just nu, men fram för allt pengar, förstår inte hur dom bara kan försvninna så himla snabbt,vad köper jag egenligen?
Någon som har nått tips på hur man kan spara och inte göra av med pengarna?
Just nu sitter jag vid köksbortet och har nyss skrivit klart bokrecensionen,känns verkligen jätte skönt. Har bara kvar någon fåtal inlämning och en redovisning som ska vara klara innan höstlovet.


Så himla fint med spets tights, fast jag skulle företdra ett blommigt mönster






make up kväll

Blev en dålig uppdatering igår,skäkten kom på besök senare på kvällen for jag på make up rådgivning. Verkligen jätte bra smink, dock ganska dyrt men ett rouge och några slags "puffar" som man her in foundation med fick följa med hem. Igår kväll blev den en rätt så sen kväll eftersom jag och Eric låg och kollade på Andra Avenyn till ungefär 12. Just nu sitter jag och Emma på Barista och försöker göra klart partiredovisningen som är på onsdag.


lördag=godis

Igår blev det en lugn kväll,jag och nathalie drog ner till stan ett tag och åt på max. Usch,så kallt det börjar bli ute nu,även fast jag hade min tjocka dunjacka så frös jag rejält mycket.
Idag har det inte hänt så mycket faktiskt,eric ringde inatt vid 3 tiden och ville komma,så det känns soma att vi har sovit bort hela dagen. Var uppe och åt frukost,sedan somnade jag om, sedan samma sak med lunch,båda somnade efter vi hade ätit. Vaknade bara för ett litet tag sedan och nu har jag ätit middag.
Ikväll ska jag vara med eric och bara ta det lungt,mamma fyller ju år imorgon så det blir väl att gratta henne,sedan kommer släkten också. Vad ska ni göra ikväll?
Skriver väl ett inlägg lite senare,ni får ha det så bra!
                                   

problemet är löst

Oj,vad stressigt det har varit ikväll. Det började med att jag var tvungen att hitta någoting till mamma,och för att hon skulle bli nöjd så fick hon följa med och välja vad hon ville ha. Kan visa en bild senare vad jag köpte till henne. Sedan skulle vi fara på maxi för att forst handla ipren,tandtråd och "nyttiga" tuggumin på apoteket, sist men inte minst skulel vi storhandla på maxi. Just nu väntar jag på att eric ska komma och hämta datorn som han ska låna,sedan kommer nathalie om ett tag. Som jag skrev tidigare så hade vi planerat en lugn hemmakväll och det är precis vad det kommer bli.
Får se om jag skriver ett inlägg senare,annars ska ni ha en trevlig fredagskväll!
Gud vad jag längtar tillbaka till värmen!
                                           


lugn fredagskväll

Ja,nu var det fredag igen. Helg för många,men eftersom vi är ledig varje fredag så kan man säga att vi fick helg igår. Sitter just nu och väntar på att mamma ska bli klar med middagen,undra vad det blir för något gott?
Sedan ska jag följa med mamma och handla till hennes födelsedag som är på söndag,har panik ångest om vad jag ska köpa till henne,hjälp mig!
Senare ikväll hade jag tänkt vara med Nathalie,får se vad vi hittar på. Är verkligen jätte trött,så jag tror att det bara blir en lugn hemmakväll,med idol/filmer och något gott att äta,det är ju faktiskt fredag! Nog för att det brukar vara det för mig i stort sätt varje dag,i alla fall nästan. Har ni andra några planer inför ikväll?
Nu ropar mamma att maten är klar,jag hör av mig senare ikväll,ha det så bra tills dess!
                          


beslutångest

Hej på er!
Blev en tidig kväll igår,sov hos Eric och han skulle upp vid 7 imorse.Vaknade vid 11 av att ingen var hemma..men Eric kom hem bara ett litet tag efter att jag hade vaknat,älsklingen min!
Har nyss varit på biblioteket för att låna en ny bok,eftersom jag inte förstod vad den andra handlade om. Just nu sitter jag här håller på att göra lite lunch,även fast det snart är middagstid!
Måste verkligen hitta en present till mamma nu,eftersom hon fyller år på söndag. Tycker att det är så himla svårt att komma på någonting att köpa, det får varken vara får billigt eller dyrt. Någon som har nått tips på vad man kan köpa till sin mamma?

 
                                                                           

regn och rusk

Oj,vilket dåligt väder det är ute!
Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag fara och köpa glass,när jag kom ut genom dörren känner jag att regnet bara forsar ner över mig. Blir nästan tveksam om jag ska vända eller om jag ska fara,men i alla fall så for jag!
Sitter nu framför tvn igen, alldes dyngsur! Samtidigt så är det jätte mysigt när man ligger inne,ser på en film och bara tar det lugnt,medans regnet forsar där utanför! Det här blir nog sista inlägget för ikväll,vi hörs imorgon! :)
 
Jag älskar dig!
                                


tidsfördriv

Just nu sitter jag här framför tv´n halvsovandes,är så himla trött efter badet som vi hade idag. Funderar på att slita mig och fara till ica för att köpa ett glasspaket,passar inte det minsta med vädret,men gott är det!
Ikväll kommer det inte hända mycket,väntar på att Eric ska ringa så jag kan fara till han :) Nu tror jag ska dra mig mot affären,ni får ha det så bra tills senare!                                                                                                                                                                  
Är i stort behov att inhandla lite nya underkläder


äntligen helg

Hejsan!
För engångs skull så har jag valt att sitta vid min gamla datorn,känns som att jag alltid sitter vid skoldatorn nu för tiden. Idag har jag uppdaterat dåligt,men har inte fått något tillfälle under dagen. I alla fall så hade jag utvecklingsamtal idag,gick faktiskt jättebra,han tyckte att jag bara skulle fortsätta som jag gör! :) Känns skönt med att det redan är helg,veckorna har gått så otroligt fort sedan vi började gymnastiet, det har redan gått en halv termin,sjukt!
Imorgon är vi i alla fall ledig, har nu gett upp med boken som jag skrev om i senaste inlägget. Så jag får väl traska ner mot biblioteket imorgon för att låna en ny :)
gud vad jag taggar nyår just nu!Nyår 2007

välkommen till min blogg

Hej!
Det känns som att jag behöver någonstans där jag kan skriva av mig på dagarna,så blogg verkade mest passande!
Idag har det faktiskt inte hänt så mycket, varit i skolan och så!
Har försökt ta tag i boken som man ska både göra en bokrecension och bokprat på. Jag har valt boken "levande bränd" och den verkar inte alls vara nå bra,så det gör saken mycket svårare,blir bara jobbigt att läsa en bok som man varken förstår innehållet och när dom berättar samma saker hela tiden. Bokpratet imorgon ska vara för första gruppen,har inte riktigt förstått det där eftersom han har inte sagt i vilken grupp man är i,så jag antar att man får välja.
Skriver väl ett till inlägg senare ikväll innan jag går och lägger mig,tills dess ska ni ha det så bra.


                                Vi höres! :)


RSS 2.0