fullspäckad dag

Idag har det varit en riktigt lång dag. Vi började 08:30 imorse och slutade inte förrän 15:30. Nu kommer säkert alla säga att det inte alls är en lång dag, men eftersom vi egentligen slutar vid halv 2 varje dag så kan man säga att måndagar är lite drygare än de andra dagarna. Fick även höra en god nyhet idag. Vi är nämligen ledig på valborg, trodde att draggen var ledig men att vi hade en vanlig skoldag, tvärt om var det.

Idag firar jag och älsklingen 17 månader (1 år och 5 månader). Dock så var båda så himla trötta så vi ska göra något imorgon kväll istället. Kanske blir subway efter 10, känns mycket lockande iallafall. Imorgon blir det även en runda på stan med emma, vi slutar redan vid halv 2 så det blir chill. Måste köpa nylonstrumpbyxor sedan kanske om jag hittar något fint att ha på mig på valborg. Vi ska även handla imorgon eftersom vi ska grilla till middag på valborg. Känns som att det är mycket jag ska göra imorgon.


Fick även hem mina skor från h&m idag, 59.50 :-

grillning med brudarna

Det blev så att jag mötte upp emma och sophia på ica sedan handlade vi fläskfilé och kroketter. Sedan bar det av till sophia där vi grillade till middag. Första gången för i år och det var underbart gott!

Har nyss kommit hem, for förbi eric på hemvägen och hämtade min dator. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, eller varför inte kanske ta ett bad, sedan äta lite kvällsfika och vänta på att min bubbis kommer!


nylonstrumpbyxor

Nylonstrupbyxor måste vara det som håller sämst. Efter att man har haft de några gånger (då menar jag kanske max. 3 gånger) så har de remsats upp någonstans.

Har ni några tips på vilka som är mest prisvärda? 



h&m 2 pack 79.50 :-          Lindex 1 pack 59.50 :-   Gina Tricot 1 pack 49:-    

lyckat

Kvällen igår var väldigt trevligt. Kom till josefine och sabina vid 8 tiden. Vi satt och pratade i flera timmar och medans gjorde vi oss iordning. Vid 11 tiden kom även emma och gjorde oss sällskap och det blev ännu mer pratande. Vid 1 tiden kom eric, carl, kristian, daniel, peder, martin och simon. Kvällen bjöds på lekar som "jag har aldrig ..." men även mycket skratt. Nu taggar vi valborg! :)

leggins från gina

Hej på er!
Egentligen så har jag inget speciellt alls att skriva, ville bara uppdatera så ni vet att jag fortfarande lever. Igår blev det en sväng på stan med emma efter skolan. Skulle kolla på ett par tights från gina tricot. När jag har prövat dom och så så inser både jag och emma att man kan göra likadana hemma för halva priset. Så jag går till hm och köper ett par vanliga tights för 79.50 :- så igårkväll började jag klippa i dom, har fortfarande kvar ett ben. Men De skiljer sig inte mycket från de som finns att köpa på gina tricot.


Känner att det där inte alls är min "stil" på kläder, men det kan alltid vara roligt att pröva något nytt.

ett måste i sommar

Såg nu att de hade fått in en bild på min skönthet på hemsidan. Klänningen är precis som jag vill ha den. Inte för lång på längden och en fin urringning på framsidan sedan att det sitter åt lite i midjan och att den sedan blir lite mer ballong aktig.


Köpte klänningen för några veckor sedan, men har inte haft tillgång till någon bild förrän nu.

21 april

Man märker klart och tydligt hur besöksstatistiken ökar när man bloggar mer. Tänkte inte skriva något långt inlägg just nu, bara en liten resume av denna dag.

Dagen började med att älsklingen hade gjort frukost på sängen, vilket gjorde mig på gott humör på engång. Sedan hade vi en riktig kortdag i skolan också. Vi började halv nio med näthandel, hade lunch sedan engelska. Slutade redan vid halv två så jag tog inte bussen hem utan gick på stan med emma ett tag sedan cyklade vi dit hon bor och resten av biten till eric gick jag. Skönt med lite motion!

Testet i föregående inlägg satt jag och eric och gjorde tillsammans nu på eftermiddagen. Tyckte att det var lite mer "roligt" jämfört med de andra testen som finns att göra.

älskling



 

Vad heter ni? - frida och eric

Hur träffades ni? - på en fest
Hur länge har ni varit tillsammans? - 1 år och 5 månader ungefär (27/11-07)
Är ni förlovade? - nej
Bor ni ihop? - så gott som
Har ni barn? - nej, det har vi inte
Har båda körkort? - ingen har åldern inne, men han övningskör
Kommer du ihåg er första kyss? - någon vecka efter festen om man bortser från den på festen
Vem sa "Jag älskar dig" först? - om jag inte minns fel så tror jag att det var han
Vem är äldst? - eric, fast bara 3 veckor
Vilka stjärntecken är ni? - han är fisk och jag är vädur
Vem fyller först på året? - han
Vem är längst? - eric är längre
Vem sjunger bäst? - helt klart han, min lilla superstar
Håller ni i handen på stan? - ja, det brukar vi göra
Var någon av er oskuld när ni träffades? - båda var det
Kände ni varann innan ni blev ihop? - ja, det kan man väl säga att vi gjorde
Vad har ni gemensamt? - en hel del
Blev du kär i första ögonkastet? - nej, det blev jag inte
Har ni någon speciell låt? - bleeding love
Har ni några "fri kort"? - vad menas med det?
Har ni stora framtidsplaner? - absolut
Har ni gråtit i varandras armar? - ja, det har vi
Har ni varit utomlands tillammans? - nej, inte ännu
Vilket är ert bästa minne? - när vi just hade blivit tillsammans

Vem lagar bäst mat? - jag, han orkar aldrig göra något "avancerat"
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? - ligger i sängen och ser film
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? - ja, det gör vi
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? - nej, nästan grannar
Blir du lätt svartsjuk? - ja, det blir jag
Brukar ni bråka? - det händer väl, men nästan aldrig
Ringer eller SMS:ar ni mest? - ringer nästan alltid
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? - hm, svårt att bara välja en sak, men kanske rumpan, nä jag vet inte, allt är fint!
Vad använder ni för preventivmedel? - haha, frågan är ju?

Brukar nån av er prata i sömnen? - det händer väl att båda gör det ibland


resume av helgen

Ja, ännu en gång är det ett bra tag sedan jag "bloggade" sist. Och under tiden jag inte har bloggat har det inte hänt speciellt mycket, men jag tänkte endå skriva några rader om helgen.

Så, vad hände i fredags? Hade inte planerat något speciellt men vid 6-tiden bestämdes det att vi skulle vara några hos charlotta och bara ta det lungt och dricka lite smått. Efter ett tag märke jag att klockan började bli riktigt mycket så jag slängde ner allt i en väska och började bege mig mot bussen. Kom fram till charlotta och insåg att jag hade "glömt" saker så jag fick ta nathalies moppe hem igen. Sedan tillbaka till charlotta igen där vi började göra iordning oss för kvällen. Till en början var kvällen väldigt trevlig, sedan drog vi vidare till ifk- kansliet där allt spårade ur. For sedan hem till eric och sov hos honom. Dagen därpå gjorde vi inte så mycket, tog det mest lugnt och på kvällen såg vi the fog som gick på tv. På söndagen kom nathalie hit och vi tog det bara lugnt, åt tacos till middag sedan for vi och köpte glass och lite godis. Kvällen tillbringade vi framför programmet wipeout, ett riktigt underhållande program.

14 april 2009

Vi somnade inte förrän vid 3 inatt. Så sammanlagt fick jag kanske 4 timmars sömn innan jag skulle upp igen. Hade ställt klockan på 06:30 men vid det laget så måste jag ha sett ut som en zombie. Låg och snoozade till 07:15 då det bara var att slänga på sig kläderna och snabbt sminka sig för att hinna med bussen som gick 07:30.

Det tog ungefär 2 timmar att göra naglarna, så just innan 10 var jag klar. Mötte upp mormor sedan skyndade vi oss iväg för att köpa frukost på subway. Efter det blev det en runda på stan innan vi for och firade mina kusiners mamma som fyller år idag. Var där några timmar sedan for vi in till stan igen och kollade lite.



 

13 april

Sitter just nu hemma hos min bubbis och väntar på att han ska bli klar med det han håller på med. Sedan ska vi göra oss klara för att mysa ner i sängen och kolla om det kanske går någon film på tv annars får vi sätta på en film på datorn. Det blir en tidig kväll, ska upp redan vid halv 7 imorgon bitti.

Känner mig helt varm i kroppen, kallsvettas till och från som om man skulle ha feber eller kanske är det en förkyldning på gång? Det återstår att se. Tur att vi har en veckas lov framför oss, så jag har tid att vila upp mig rejält inför den sista ruschen i skolan. Hur länge kan det vara till det är sommarlov? Ungefär 2 månader, inte ens det ser jag nu och dessutom så går der ju bort några dagar nu i början på maj. Älskar våren då det är mycket lov på varann sedan har man en underbar och varm sommar att se framemot.



annandag påsk

Igår kväll blev det en lugn kväll med familjen. Mamma satt och gjorde en årsredovisning av mina papper och jag och Emil satt vid datorn och lite senare på kvällen gjorde jag fika till oss. Vid 9 tiden kom Eric hit. Först såg vi Herreman på teppan, sedan blev det så att vi såg filmen The Unborn, en film jag rekomenderar stakt!

Vaknade vid 10 imorse och sedan dess har det inte hänt mycket. Jag och Eric satt och såg på bröderna lejonhjärta som gick på 4;an imorse, sedan gjorde vi oss lite lunch och därefter började vi se en ny film som gick på 4;an som jag fortfarande sitter och kollar på.

Just det, imorgon klockan 8 ska jag göra naglarna. Det får jag inte glömma. Måste försöka bestämma mig hur jag vill ha dem. Det enda jag vet är att de inte får vara förlånga. När jag och Nathalie var i Kambodja i somras gjorde vi gelenaglar där och vi valde att göra dem ganska långa. Inom några timmar insåg vi båda att det knappt gick att knäppa knappen på jeansen så vi båda började fila ner naglarna till en såkallad "normal" längd, så man inte kände sig så handikappad. 

                         
Kanske lite längre än vad jag har på bilden skulle vara en bra längd för mig!



påskafton

Idag så for jag och mamma en snabbis på stan. Behövde handla en bikiniöverdel till min bikini eftersom överdelen var förliten till den som jag hade beställt. Hittade en brun enfärgad halterneck som passade fin fint. Sedan hittade jag även ett par strumpbyxor.

Köpte en blommig klänning från gina tricot i onsdags så vi for tillbaka dit och prövade den som var en storlek större men den var lite förstor så det blev så att jag behöll den som jag hade köpt tidigare. Köpte även ett linne därifrån i onsdags.

Efter stan så for jag hem och gjorde mig i ordning och nu sitter jag hos Eric. Lite senare ikväll så ska vi äta påskmiddag här. Mums!


Linnet som jag köpte från gina. Kan inte direkt påstå att färgerna ser likadana ut i verkligheten. Tycker att de som är vitt på bilden är en mer gul nyans i verkligheten. (bild från ginatricot.com)


Bikinin som jag fick av mamma (bild från lindex.com) 

10 april

Igår hände det inte så mycket. Somnade vid 2 tiden mitt på dagen sedan vaknade jag vid halv 8. Så där hade jag sovit bort hela dagen. När jag väl hade vaknat så gjorde jag lite middag. Annars tog jag det bara lungt, halvsov typ resten av kvällen. Sedan vid 11 tiden for jag och Eric och köpte varsin glass. Dock så blev det 2 st för mig.

Just det, när jag fyllde år fick jag ett presentkort för att göra naglar av Eric. Så på tisdag klockan 8 på morgonen ska jag till nail design school (tror jag att det hette) och göra naglar.


Bild från google.se


Påsklov

Det blev ingen skola idag. For till vårdcentralen imorse vid 8 tiden och fick hjälp på engång. När jag var klar hos läkaren fick jag gå till ett lab där se skulle ta prover för att sedan skicka upp till sjukhuset. Efter det gick jag till apoteket på teg och skulle hämta ut penicillinet (jag hatar penicillin, andra gången nu) men den doseringen som jag skulle ha var slut där. Så med skavsår på båda fötterna traskade jag ner till apoteket i stan för att hämta ut det där istället. Tog sedan bussen, stannade vid rimi för att köpa lite smått och gott. Eller ja, mjukbröd, hälsofil, köttbullar och lite godis som jag enligt mig var värd. Har nämligen slutat äta godis på veckorna. Men nu är det ju påsk vilket betyder massvis med godis hela helgen. Mumma!

Nä, nu ska jag se andra avenyn avsnittet som jag missade i tisdags. Sedan blir det att laga lite köttbullar till lunch. Puss!

7 april

Kollade på besöksstatistiken och märker att den stiger med jämna mellanrum fast jag nästan aldrig bloggar längre. Ni nya läsare är välkommna. :)
Igår for jag och Eric och köpte pizza på charlies. Ungefär 1 timme efter att jag hade ätit upp den började det värka i magen. Det kändes som att det var någon som högg med en kniv. Sedan dess har jag mått illa till och från, vaknade ett antal gånger i natt och nu på morgonen verkar det fortfarande hålla i sig. Får kämpa, det går nog över snart. Hoppas på det iallafall!

födelsedag

Hej på er! Det börjar bli långt mellan varje inlägg. Denna helg som har varit kan man säga ha varit helt fullspäckad. Det började på fredagsmorgon då jag och Emma skulle färga håret vid 9-tiden på morgonen så det var bara att kliva upp. Senare på kvällen hade jag, nathalie, emma, charlotta, sophia och moa tjejmiddag eller kanske rättare sagt födelsedagsfest. Vi hade det väldigt trevligt. Vid klockan 10 for hela gänget till holmsund och umgicks med några där. På lördagen vaknade jag vid halv 9 tiden och var jättepigg så jag och Eric tog en dusch sedan städade vi hans rum. Senare drog vi ner på stan och åt sedan skulle han hitta en födelsedagspresent till mig (Fick inte vara med när han köpte den). På lördagskvällen var jag med josefine, fanny, fanny, felicia, daniela och sandra. När tolvslaget närmade sig hade tjejerna planerat att sjunga för mig, sötnosar. Sedan när vi kom till max så blev det ännu mer sjungande. När jag kom hem så kom Eric och sov med mig. Igår så kom släkt både från mammas och pappas sida och grattade mig. Fick en massa fina presenter och dagen blev helt klart lyckad. 

          
                                                     Mina tjejer!


RSS 2.0