älskling..

Du har gjort de här 21 månaderna till dom bästa i mitt liv,
jag är så glad att fått dela dom med dig.
Utan dig vet jag inte vad jag hade klarat, du är det bästa.
Jag älskar dig!


knock you down

Keep rockin and keep knockin'
Whether you're Louie Vuittonin' it up, or Reebokin'
You see the hate that they serving on a plater
So what we gon have dessert or disaster?

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did (as hard as I did, yeah)
You got me thinking about our life, our house and kids (Yeah)
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down (knocked me down)

Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)

Your words are like a gun in hand

For hem och hjälpte mamma med middagen igår. Efter vi hade ätit var det meningen att jag och emil skulle fara på godishuset men i sista sekund så sa han att han inte orkade och gick över till en kompis istället. For ner på stan och lämnade tillbaka en bh som jag hade köpt dagen innan. Hittade en svart kofta och en rosa/beige aktig sjal istället. For därefter och köpte godis på hemköp och sedan hem till eric.Såg klart filmen män som hatar kvinnor som vi hade börjat se på. Dock så slocknade jag efter ungefär 1 timme och då kvar klockan kanske åtta Sov sedan hela natten och vaknade nio imorse.

Idag har det inte hänt speciellt mycket, har bara tagit det lugnt. Just nu är jag hemma hos eric, de sitter och lanar så jag tror jag ska dra förbi min älskade vän josefine och socialisera med henne ikväll.


the first day

Nu är jag nykommen hem från denna termins första lektion. Än så länge känns det bra och jag hoppas att terminen fortsätter att flyta på. Dock så kan jag ju säga att vi inte gjorde så speciellt mycket idag. Dagen började med ett såkallat traditionellt upprop och där efter skulle vi fylla i några blanketter, lunch och sedan avslutade vi dagen med att göra en slags övning. Nu ska jag och eric se på män som hatar kvinnor. En av de bästa filmerna som gjorts, så om ni inte har sett den så tycker jag att ni bör göra det!


bedtime.

Sitter just nu här efter att ha tagit en lååång och varm dusch, kändes att det behövdes! ♥

Har tyvärr inte haft tid att skriva något inlägg förrän nu. Jag vaknade vid halv tolv imorse, for hem och gjorde lite frukost/lunch och sedan begav jag mig ner på stan. Hittade 2 par skor och 2 tröjor sedan for jag hem igen, såg ett avsnitt av tusenbröder innan mormor ringde och sa att hon och morfar var här i stan så först följde jag med dem och åt. Mormor stannade här så vi for in till stan. Hittade ytterligare lite saker då. Ett nitarmband, örhängen och underkläder. Nu är det snart dax att gå och lägga sig om man ska orka upp imorgon. Uppdaterar mer senare, sov gott!


Sötaste katten!

You never said I'm leaving, you never said goodbye

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Kom inte i säng innan elva, menmen.. Får se till att vakna i hyffsad tid imorgon istället så ska det nog gå bra att somna imorgon kväll också.

Kan inte säga att denna sommar har varit super, det har varit uppochner med mycket. Detaljer tänker jag inte heller gå in på. Mina närmsta vet vad jag menar, vad det handlar om. Det räcker så! ♥

Denna sommar avslutar jag med dessa tre bilder som är ifrån denna sommar när vi badade i emmas pool. Det mest underbara stället att bada på, enligt mig!


stockholm i mitt hjärta

11 augusti. Var tvungen att kliva upp redan halv sju. Sminkade mig, packade ner det sista i resväskan och dukade fram frukost innan jag väckte älsklingen. Vi åt frukost sedan var mamma tvungen att skjutsa oss till flygplatsen lite tidigare än behövligt eftersom hon skulle iväg och jobba. På alviks flygplats hade vi väldigt gått om tid på oss så vi checkade in väskorna och gick igenom tullen sedan satte vi oss i caféet och eric drack kaffe. Klockan kvart över nio var det boarding time och halv tio lyfte planet mot bromma flygplats. (Har dock inga blder från flygresan ner eftersom jag råkade lägga ner kameran i den väska som jag checkade in på flygplatsen.) Väl framme i bromma så tog det ett bra tag innan våra väskor kom, ett tag trodde vi tillochmed att de hade försvunnit efter vägen men tillslut kom de och vi gick ut för att leta efter en buss som gick in till stockholm city. Tog direktbussen in och vi hamnade på centralstationen. Vi börjde gå in mot centrum för att försöka hitta båten och jag kan ju bara säga att det tog en evighet. Efter vägen just vid gallerian kom det världens parad med polishästar. Tillslut för att hitta var vi tvungna att ringa erics mamma för att få en vägbeskrivning.


(Tryck på bilderna för att göra dem större)

Iallfall så bodde vi just vid gamla stan på en jättefin båt som låg just vid kajen bredvid djurgårdsfärjan. Vi checkade in, lämnade väskorna på rummet sedan började vi gå mot gamla stan för att äta en sen lunch på taco bar.



(Tryck på bilderna för att göra dem större)

Efter vi var mätta och belåtna började vi gå in mot centrum för att shoppa lite. Orkade inte kolla så noga i varje affär så hittade bara en halsband från h&m som jag tidigare hade kollat på i Umeå. Efter några timmars springades mellan affärerna så började det regna så vi var tvungen att gå på "paraplyjakt". Jag skojar inte när jag säger att vi gick in i minst 10 affärer för att kolla om de hade så att man kan köpa ett paraply men det var slut över allt. Som tur var hittade vi tillslut ett på h&m där både jag och eric köpte varsin tjocktröja också. Dagen slutade med att vi satte oss och åt på McDonalds sedan gick vi förbi hemköp och köpte naturgodis och godis.



(Tryck på bilderna för att göra dem större)

12 augusti. Vaknade redan vid nio denna morgon så jag började göra mig i ordning innan jag väckte eric. Gick sedan till djurgårdsfärjan och tog den över till djurgården där Gröna Lund och Skansen ligger. När vi kom fram vid halv elva så såg vi att gröna lund inte öppnade förrän tolv så vi gick till ett matställe bredvid som var öppet och åt frukost/lunch. När biljettluckan öppnade elva så köpte vi éntre biljetter och åkband. Det fanns en ingång där det var insäpp för de som redan hade köpt biljetter. Så inne på området var vi tvungen att så och köa i ungefär 30 min innan området där alla karuseller var öppnade. Och ja, det finns väl inte så mycket att säga. Vi åkte karuseller från tolv till ungefär sextiden då vi började gå in mot stan. Vi gick förbi junibacken, skansen och några fler museer. När vi kom in till stan gick vi på en liten "shopping runda" där jag köpte en svart enkel men ändå lite finere kofta och ett svart baslinne. Slutligen gick vi och åt middag på max. Därefter tillbaka till båten igen.

 



                                                    (Tryck på bilderna för att göra dem större)

13 augusti. Vaknade även denna dag väldigt tidigt. Vi hade inte planerat att vi skulle göra så mycket mer i huvudstaden, så vi kunde ta god tid på oss. Först gick vi till Katrina hissen som lång just där vi bodde. För er som inte vet vad det är så kan man säga att det är en helt vanlig hiss som går upp till som en platta eller vad man nu ska kalla det, iallafall så ser man ut över stockholm. Dock så åkte vi bara upp eftersom det kostade 10kr/person enkel väg. Sedan gick vi till slottet som låg i gamla stan. Det var meningen att vi skulle gå in och kolla men det kostade 100kr/per våning/ hus som vi uppfattade det så vi gick vidare till gamla stan istället. 


(Tryck på bilderna för att göra dem större)
                              

Stannade efter vägen på 7-eleven och köpte kycklingsallad och vatten. Satte oss just innan vasabron vid vattnet och åt upp sdan gick vi vidare mot central stationen för att kolla vart det låg och vart vi skulle kliva på så vi skulle slippa gå upp så himla tidigt nästa dag. Letade även efter Burger King och vi bestämde oss för att äta middag lite senare. Gick vidare mot stan, stannade på carlings för att köpa ett par miss sixty jeans som jag hade kollat på dagen innan och sedan vidare till gina tricot där jag hittade en vit stickad tröja. Efter en runda på stan så satte vi oss på ett café och fikade sedan gick vi tillbaka till båten. Lite senare när det var dax för middag (då vi skulle gå till burger king och äta där) så började det spöregna så vi orkade aldrig gå ändan till burger king så det fick bli McDonalds som låg 2 minuters gångavstånd från båten. Åt och sedan gick vi på coop forum för at köpa lite färdgodis som vi skulle ha på tåget/bussen dagen därpå.

14 augusti. Denna dag finns det inte så mycket jag kan skriva om eftersom denna dag var det hemfärd. Iallfall var vi tvugna att stiga upp väldigt tidigt eftersom tåget gick redan halv nio på morgonen. Klev upp halv sju, packade eftersom vi inte orkade göra det kvällen innan och sedan checkade vi ut. Väl på central stationen köpte vi frukost och sedan satte vi oss på en bänk och väntade på att tåget skulle komma. Till våran förvåning så var det inget "vanligt" tåg vi skulle åka med utan x2000. Så från stockholm till sundsvall åkte vi x2000 och sedan bytte vi till buss.



Falling out of a perfect dream, coming out of the blue..

Vaknade upp för några timmar sedan med huvudvärk. Vet inte vart den kommer ifrån och den vill inte ge sig. Natten började väldigt dåligt, men slutade super. For till eric där vi badade  jacuzzi med en massa, vilket gjorde att jag kom i säng väldigt sent. Skolan börjar ju på fredag så ikväll, om det blir som jag har täntk mig ska jag ligga i sängen innan 11. Måste verkligen vänta tillbaka dygnet nu!

Stockholm uppdateringen med bilder kommer senare!

i will love you to the end

Sitter just nu hemma hos josefine. For hit vid fem tiden, beställde mat annars har vi bara tagit det lugnt. Gått på en promenad sedan börjat se serien tusenbröder. Det märks att det börjar bli allt kallare nu, fyfan. Skönt att jag tog dunjackan så jag slipper frysa sedan när jag ska köra hem.

weekend i stockholm

Tänkte bara uppdatera lite snabbt nu ikväll, bilder (vi tog 150 st bilder) och ett längre inlägg får bli sedan när jag känner att jag har orken. Det enda jag kan säga är att vi har haft det fantastiskt bra i stockholm.

Kom hit till Umeå vid 4 igen, åt middag sedan kom nathalie. For ner på stan och lämnade tillbaka jeansen som jag hade köpt på carlings i sthlm, eller ah, lämnade tillbaka de som jag hade köpt eftersom de var försmå sedan beställde de hem en storlek större, så hoppas att det finns nu! Sedan for vi tillbaka hem till mig och bara tog det lugnt, pratade osv. Nu är det sängen som gäller för mig med tanke på att jag klev upp halv 7 imorse.

090810

Har varit lite halvdålig uppdatering de senaste dagarna, menmen.. Har just kommit hem från stan, for dit en snabbis med emil. For först på forex och växlade pengar, sedan på banken för att sätta in pengar, sedan åt jag och emil glass och sist han ville gå på fantasia och köpa en warhammer gubbe. Håller på att göra lite lunch nu till oss, sedan vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Måste packa, leta fram pass och biljetter och sådant. Får se om jag hitter uppdatera något mer innan jag far annars får ni ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem! :)

det luktar grillat

Mätt och belåten, visst är det så man brukar säga? Det blev som jag hade trott, vi åt hemmagjord pizza sedan gjorde vi pizzasallad till också, mycket gott var det!

Åh, känner grill lukten här utanför nu hos grannarna. Blev jättesugen på grillat nu. Man kanske skulle försöka bjuda in sig själv. Skämt å sido. Än så länge har kvällen ingenting speciellt att bjuda på, tror att jag bara ska ta det lugnt, känner mig rätt trött. Nä, nu tror jag att jag ska sprnga ner i källaren och hämta upp resväskan som är där nere och kanske börja packa lite smått, för på tisdagmorgon lyfter planet.



Älskade syster!

090808

Sitter just nu ute på altanen med datorn i knäet och njuter av det fina vädret. Gårkvällen började hos josefine med henne, emma, marielle och elsa. Senare på kvällen for vi till teg och hem till eric och träffade en massa trevligt folk som man inte har sett på länge.

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Vaknade vid 11 tiden, duschade och sedan dess har jag i stort sätt bara tagit det lugnt. När jag var och hälsade på eveline och mona i köping på sportlovet så fick jag en massa böcker av mona. Och nu började jag på en ny bok för några dagar sedan och det går verkligen inte att slita sig. Boken handlar om en 16 årig tjej som har leukemi och sedan får man följa hennes liv som går ut på att ta förväl av livet men också leva det fullt ut.

Ska snart börja packa ihop sakerna för att jag och eric ska hem till mamma och äta middag. Tror att det skulle bli hemmagjord pizza, mums!

090807

Som ni ser har jag bytt ut designen, inget märkvärdigt men bara för att komma med något nytt, som tex. bilderna för de började bli riktigt gamla. Annars då, livet fortsätter att rulla på som vanligt.

I tisdags så var jag på nolia med eric, mamma, mormor, emil (min lillebror) och mina två kusiner, pontus och daniel. När vi skulle in till stan började det med att kön över bilbron var riktigt lång, och då menar jag väldigt lång, så innan hade vi varit och hämtat ut pengar på tegscentrum. Vi kommer i en korsning så man kommer just ut vid bron och just där står polisen. Vi tänker att det är lika bra att vända eftersom ingen kommer liks släppa förbi oss, så det slutar med att vi kör kyrkbron istället. Vi for på mias och åt och sedan begav vi oss mot nolia. Gick där i några timmar men hittade faktiskt inget speciellt, endast ett halsband och några berlocker som jag ska sätta fast på kedjan. Vi åt glass sedan börajde vi gå mot stan, kollade i lite affärer sedan åt vi tillsammans.

Nu känns det som att man måste börja ta vara på de få dagarna som är kvar av detta sommarlov. Om man ska vara exakt så är det bara 14 dagar kvar.

Förövrigt så är det bara 4 dagar kvar
 till jag och älsklingen far till stockholm.

RSS 2.0