inköp

Tänkte bara slänga in ett kort inlägg. Vaknade vid 11 åt frukost sedan for jag förbi Eric ett tag. Kom aldeles nyss hem från honom och funderar på att göra mig lite lunch.

Det här köpte jag på stan med Emma igår;


Svarta skor - skopunkten 299;-
Bruna skor - skopunkten 299;-
Vitt linne - H&M 69.50;-


Man fick nämligen ta 3 par skor och betala för 2 så det sista skopartet(de brunaktiga) ska jag och Emma dela på. Vi går ju i samma klass så det ska nog inte vara några problem.  

en trevlig dag

Nu kan man väl kunna säga att fredagskvällen är över för min del. Efter en lång skoldag, den var längre än vanligt. Vi gick till 15:00 och vi brukar sluta ungefär vid 11:00. Vi satt och lyssnade på en föreläsning i 1,5 timme som handlade om knark och kriminallitet i samhället. Efter skolan så blev det en sväng på stan med Emma och då hittade jag ett vitt linne och ett par skor. Sedan var det tag 3 betala för 2 så vi ska dela på ett par av skorna. Efter stan blev det att skynda sig hem för att göra sig iordning inför kvällen. Då det blev en mysig kväll med några tjejer. Vi satt mest och pratade hela kvällen och tog det lugnt. Riktigt skönt må jag säga. Nu väntar jag på att Eric höra av sig så jag kan fara till honom tvärt och umågs lite med han. Annars händer det inte så mycket mer ikväll.


klänning från asos

Nu har jag pluggat ett tag sedan sett ett avsnitt av top model 11. Har väldigt ont i huvudet och min hals värker. Det känns som att det är en stor klump i den. Nej, nu ska jag sluta klaga. Väntar just nu på att Emelie ska komma hem så jag kan fara och socialicera med henne ett tag.

Hittade denna snygga klänning från asos.com. Den skulle inte vara helt fel till ett par pumps. Klänningen kommer då alltså från asos och kostar ungefär 300kr.


en lektion

Torsdag idag, vilket betyder att det snart är helg igen. Skönt med tanke på att jag har i stort sätt varit krasslig hela veckan. Idag började vi halv 9 och hade en mattelektion på 2 timmar. Efter det for jag hem till Eric och slocknade i hans säng på engång. Nu har jag nästan aldeles nyss kommit hem och har gjort mig lite fika.

Dagens planer:
- plugga samhällskunskap
- gå ut och gå med emelie

                
                         Bild från google.se

3 år 5 månader och 19 dagar

Jag har aldrig förstått varför du gjorde som du gjorde

mitt liv har förändrats så mycket sen du försvann, för att aldrig mer komma tillbaka

du lämnade kvar allt som du sa att du älskade mer än allt

du lämnade kvar mig & min lillasyster

allt vi gjorde tillsammans, allt du offrade för mig och eveline

men tiden räckte inte till

pappa, jag såg verkligen upp till dig, jag tänkte bli som dig när jag blev stor, du var en förebild för alla

du förklarade aldrig varför du gjorde såhär, vad som hände, vad som blev fel?

jag vill inte, inte längre, inte efter allt

jag önskar bara att allting inte hade blivit såhär, älskade pappa.




 


a little thing called murder

Nu har top model slut. Vad tyckte ni, vad det rätt person som åkte ut? Eftersom jag inte har sett något program från episod 11 så vet jag inte. Jag tycker att det verkar vara bra trots allt, kanske blir så att man börja följa top model. Det återstår att se. Nu ska jag göra lite kvällsfika, sedan ska jag se filmen " A little thing called murder" på 3;an som börjar nu 21:00! :) 

            
                         Bild från tv.nu.


top model 11

Har pluggat till samhälls provet nu lite granna ikväll, men jag får plugga mer imorgon. Orkar inte mer ikväll. Nu ska jag för typ första gången se top model. Hoppas att det är bra så jag kan börja följa det, för annars ser jag aldrig på tv. Nä, nu börjar det. Uppdaterar igen när programmet är slut. 


                                  Bilder från cwtv.com.

dålig uppdatering

Oj, nu har det varit en dålig uppdatering idag. For och sov hos Eric igår och kände mig redan krasslig på kvällen så imorse när jag vaknade hade jag feber, ont i huvudet och mådde illa. Provet som skulle göras får jag göra på fredag då vi har omprovstid. Men eftersom vi hade redovisning i svenskan idag så for jag och gjorde bort den. Skönt att ha gjort bort det iallafall. Har nyss ätit middag och ska strax lägga mig under en filt, sätta på en film och bara vila upp mig. Men först ska jag svara på lite kommentarer. Hörs senare idag!

                     
                       
               Bild från google.se.

27 januari

Ja som ni redan vet så är det den 27 januari idag. Kanske inte någon speciell dag för er, men för mig. Det är nämligen så att jag och min älskade pojkvän firar våran 1 år och 2 månaders dag idag. Det brukar alltid vara så att vi brukar göra något speciellt, som att gå på bio eller gå ut och äta. Dock så har vi inte hunnit vara med varandra någonting alls under dagen (förutom på skolan) eftersom vi har prov imorgon så jag har pluggat hela kvällen. Men nu ska jag iallafall till honom och vara med han resten av kvällen. Var bestämt att vi skulle fara på subway och äta där. Halva priset efter 22:00 men vi får se hur det blir med det. 

                                           Jag älskar dig!♥
              


cardigan från ellos

Jag älskar att använda koftor av alla olika slag. Speciellt nu i vinter då det är lite kallade så kan det vara mysigt att ha på sig en varm stickad kofta.


Har en sådan nu fast lite längre och tjockare. Men dessa skulle vara fina när det börjar bli lite varmare, dvs. i sommar. Cardigan kommer från ellos.se och kostar 249;-


utbyte

Nu var den andra skoladagen avklarad. Efter den första lektionen så gick jag på stan och lämnade tillbaka koftan som jag hade köpt. Istället så köpte jag en ny foundation, mascara och ett par pärlörhängen.


Bilder från google.se.

Kom hem för ungefär 30 min sedan. Gjorde lite fika, eller fika och fika, gröt och 2 mackor blev det iallafall. Nu ska jag sätta igång att plugga eftersom vi har prov imrogon.

lite försenat inlägg

Nu är det andra dagen av den här skolveckan. VI hade ingen sovmorgon idag så det var lite kämpigt att ta sig upp. För lektionen som vi har idag är näthandel B där vi ska göra en webbshop i grupp. Det låter ju roligt, så man får väl hoppas att det är de också. Tröjan som jag köpte igår ska jag nog lämna tillbaka och köpa något som jag verkligen behöver som en ny foundation och en mascara. Märkte imorse att min började ta slut. Nu börjar lektionen igen , skriver senare under dagen. 

 

                                                               


efter en lång dag i centrum

Nu var det ett tag sedan jag skrev det förra inlägget. Men som ni kanske läste så skulle jag på stan efter skolan idag. Mötte upp mormor vid halv fem, sedan gick vi och kollade på kläder i ungefär 1 timme. Blev så att jag köpte ett par ljusa jeanstights, en beige kofta och ett par svarta spetstrosor. Dock så vet jag inte om jag ska behålla det. Får pröva hemma i lugn och ro och sedan bestämma mig. Efter Den såkallade "shopping rundan" så gick vi och åt på en restaurang. Riktigt gott var det!

Nu sitter jag hemma hos Eric. Jag kom hit för ungefär en dryga timme sedan. Somnade jättesent inatt så det här kommer nog bli det sista inlägget för ikväll, men vi hörs igen imorgon.


Har inte heller någon kamera just nu, men bilder kanske kommer upp imorgon.
Såhär ser koftan ut fast den är lite ljusare och tjockare material.



söta linnen från H&M´s vårkollektion

Nu är snart skoldagen bortgjord. Den sista lektionen som vi har nu är svenska. Vi håller på med fackligt språk, vilket är jätte jobbigt och jag förstår inte vad vi ska ha för nytta för det senare i livet. Men det är tur att lektionen slutar snart. Då det blir en runda på stan med mormor som brukar pigga upp en. Alltid roligt att titta vad som kommer vara "mode" nu till våren och sommaren.

Kollade på H&M´s hemsida för någon dag sedan och hittade dessa söta linnen. Som skulle vara snyggt till ett par jeans-shorts nu när det börjar bli varmare ute.


andra lektionen

Så, nu var den andra lektionen för dagen avklarad. Vi hade geografi där vi ska fördjupa oss i ett valfritt land och skriva om dess historia, BMI osv. När man väl kommer igång så känns det ändå som ett intressant arbete.



Jag har valt landet Kambodja. Var där i somras, så det kan vara roligt att veta lite mer om landet nu i efterhand. Nu börjar jag bli jättegungrig. Var trots allt ett tag sedan vi åt lunch.


en ny vecka

Det ver ett tag sedan vi kom till skolan men jag och Emma har suttit och pratat om vad som har hänt i helgen. Och jag säger bara osch så mycket som kan hända under en helg. Nu är det en ny skolvecka som man troligtvis har samlat krafter till för att klara. Det återstår att se. Den första lektionen som vi har nu på morgonen är italienska som vi har i 1 timme och efter det lunch. Kanske blir så att vi tar en trip på stan och kollar om vi hittar något fint. Nu börjar lektionen, uppdaterar senare under dagen.

Det skulle inte vara helt fel att ligga i en varm och skön säng nu!

Bild från google.


en ny skolvecka väntar

Nu har jag gjort mig klar för sängen. Blev så att jag tog mig ett bad sedan gjorde jag mig även lite kvällsfika. Imorgon är det skola igen som väntar. Känns skönt att vi har sovmorgon till 09:45 för att man ska klara av dagen. Vi slutar nämligen 16:10 imrogon. Efter skolan så ska jag ta en snabb sväng på stan med mormor nu när hon ändå har kommit till Umeå. Det är lite saker som behöver inhandlas.

- Ny foundation (har varit utan i snart 2 veckor)
- Tunna strumpbyxor
- Gråa (lite tjockare) strumpbyxor skulle vara fint
- Kolla om jag hittar några fina svarta pumps
- Vita pärlörhängen
- Baströjor (dvs. enfärgade linnen, t-shirtar, långärmade)

- Jeans tights

Ja, det där är lite av det som jag skulle behöva. Egentligen så skulle man kunna göra listan väldigt mycket längre. Men plånboken räcker inte så långt. Nu ska jag svara på lite kommentarer sedan sätter jag väl på någon film och slutligen så är det sängdags som gäller för mig. Vi hörs imorgon under dagen.


Svarta pumps i skinn

Sitter och försöker hitta ett par svarta pumps i skinn. Jag hittar bara ett par från din sko och ellos och det skulle vara roligt med lite olika förslag innan jag bestämmer mig för just dem. Någon som vet vart man kan hitta ett par svarta pumps i skinn, förutom på din sko och ellos?

Något i den stilen skulle jag kunna tänka mig, fast inte lika spetsiga där fram!



lite läxläsning som tidsfördriv

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade sist. Till middagen blev det lasagne, vilket var väldigt gott. Var meningen att jag skulle gå ut och gå med Emelie nu på kvällskvisten men hon hade ont i huvudet så det blev inte av. Vi får ta det någon dag till veckan istället.
Som ni kanske redan vet så läser jag italienska. Där får vi läxa nästan efter varenda lektion som vi har och denna gång var det riktigt mycket. Känns skönt att jag har gjort bort den. Nu har jag hela kvällen fri, så jag får se vad jag hittar på. Hade tänkt kolla om jag hittar någon bra film som jag kan se och därefter kanske även unna mig ett bad. 


Bilder från google.se.

man kan ju alltid hoppas

Boken som jag skulle låna hade de inte inne och det var 6 stycken som skulle ha den före mig. Nu har jag iallafall ställt mig i kön, så det kommer väl vara ett bra tag tills det blir min tur. Gick även och kollade lite på stan. Mamma prövade ett par jeans och jag skulle ha ett par örhängen, som var slut på just den affären. Så jag får köpa dem sedan. Vi for även på hemköp där jag fick med mig lite godis hem. Just nu sitter jag och pluggar till samhällskunskaps provet som vi har på onsdag.

Loggade in på mitt användarkonto på H&M´s hemsida och ser att de mesta av grejerna som vi beställde kommer redan under v.5. Får hoppas att det stämmer det som står där!


Klänningar från stylebystars.com.

25 januari

God morgon!
Igår efter att jag hade kommit hem från Nathalie och ätit middag så for jag till min älskade Eric och var med honom hela kvällen, vilket var väldigt mysigt. Eftersom han hade lanat så somnade han rätt så tidigt. Men jag förstår inte hur jag kunde somna 21:00 och vakna ungefär 10:00 på morgonen. Det måste ju vara ett tecken på att jag har fått tillräckligt med sömn nu iallafall. Kom hem för ett litet tag sedan, då mamma värmde en bit hemmagjord pizza åt mig. Nu ska jag börja göra iordning mig för att följa med mamma på biblioteket och lämna tillbaka en bok sedan ska jag kolla om de har någon av twiilight böckerna. Uppdaterar senare under dagen! 
                
                                              Jag älskar dig! ♥
                    
                                               

Heidi Klum T-shirtar

Det blev inte så att vi for på stan. Båda var så himla tötta så vi satte igång Taken som vi började se på igår istället. Det är en film som jag rekomenderar starkt. Men även denna gång så slumrade jag till lite då och då. Förstår inte hur jag kan vara så trött.
 
För en stund sedan satt  vi och kollade på t-shirtarna med Heidi Klum på. Man skulle inte tacka nej till en sådan. Dock så finns det bara stora storlekar kvar. Dessa t-shirtar finns bland annat att köpa på http://www.colorez.e-butiken.se/ !


fin start på lördagen

Fredagskvällen vart en lugn och skön kväll, precis som det ska vara. Det var meningen att jag och Nathalie skulle se en film innan vi somnade men det hann ungefär gå 15 min av filmen tills vi båda hade somnat, trötta tjejor. Idag får vi se vad som händer. Kanske så blir det att vi ska gå på stan, men det återstår att se. Jag uppdaterar igen senare under dagen. Ni får ha det så bra tills dess!

          Det måste vara en av världens bästa filmer,
                         och då ljuger jag inte.
                 


ute i skogen

For och handlade lite åt mamma innan vi åt middag, så jag passade på att köpa gräddfil och dipp tills ikväll. Kom till Nathalie för ungefär 2 timmar sedan. Sedan dess har vi inte gjort så mycket bara pratat och tagit det lungt. Tack till Amy (www.amyys.blogg.se) som har gjort min fina header, tack gumman!

Vad föredrar ni en fredags kväll? Att vara onyttig eller nyttig?


Bild från tv4.se.


äntligen helg

Vi slutade skolan 10.45 idag, vilket var väldigt skönt. Tänkte gå in på the phone house och kolla hur länge det var kvar tills min mobil var klar, men då var det sur********* som jobbade idag, så jag sket i det. Antingen så får jag väl gå in dit någon dag i veckan, eller bara vänta tills jag får sms;et från dem. Den har ju ändå varit borta i 2 veckor och 2 dagar nu. Aja, nog pratat om mobilen. Just nu är jag hemma hos min älskade Eric. Ska snart hem och äta middag och börja packa, för sedan bär det av till Nathalie där jag ska spendera min kväll och natt. Har inte varit med henne på ett bra tag nu så det ska bli roligt.


Gammal bild på mig och Nathalie.

en lektion sedan helg

Kom till skolan för ett tag sedan. Lite drygt med tanke på att bussarna bara går 2 gånger i timmen, vilket gör att jag måste vänta i 30 min innan lektionen ska börja. Sov hos Eric inatt, mysigt mysigt. Det var meningen att jag och Emma skulle köra ett pass bodyjam igår, men hon har blivit förkyld så det får vänta. Har nu en lektion på 60 min sedan är det helg för min del. Skriver senare under dagen!


Bild från italia.se.

sista inlägget för ikväll

Tack till alla fina kommentarer jag har fått på kläderna som jag har beställt. Nu väntar jag bara tills de kommer och man får hoppas att allt passar. Är så himla jobbigt om man måste hålla på att skicka tillbaka osv.

Det blev så att jag for till Eric lite tidigare än vad det var tänkt. Så nu sitter jag här och skriver ett sista blogginlägg för kvällen. Vi ska snart gå till affären och köpa någonting gott som vi kan mumsa på ikväll. Det är mycket som jag är sugen på nu. Allt från goda nybakat bröd till godis, så det återstår att se vad som får följa med hem. Nu ska vi börja röra oss. Ni får ha det så bra ikväll så hörs vi imorgon under dagen någon gång.


Bilder från dn.


min beställning

Som jag sa skulle jag lägga in en bild på allt som jag beställde. Vilket jag hade tänkt göra nu. Jag tror att jag har fått med allt nu, annars får jag lägga till det.


22 januari

Sen jag kom hem imorse har jag hunnit sova i någon timma, vilket var väldigt skönt. Jag har också hunnit göra lunch som jag nu har suttit och proppat i mig. Orkade inte göra någonting avencerat så det blev mackaroner och köttbullar. Ne, nu tror jag att jag ska sätta igång det nya one tree hill avsnittet och se det. Hörs senare idag!


ett varmt och mysigt bad

Det blev så att vi pluggade någon timma till matten idag, sedan orkade vi inte mer. Efter lite matteplugg så kände vi att det skulle vara skönt att slappna av ett tag, så vi badade. Det händer inte så ofta att man gör det eftersom man alltid väljer det snabba alternativet, duschen. Vi badade i kanske 30min sedan gjorde vi oss lite fika.


Vad föredrar ni?

plugga hela kvällen lång

Nu har jag nytt ätit middag så jag är mätt och belåten. Så vad återstår nu? Jo, jag ska plugga matte hela kvällen med Eric eftersom vi har prov i matte A imorgon, hoppas bara att jag klarar det. Omrkets, area och volym har aldrig direkt varit min grej. Nu hade jag tänkt att svara på lite kommentarer sedan sätter vi igång med pluggandet.


Boken vi använder oss av.

090121

Jag har inte kunnat uppdatera förän nu. På samhällskunskapen så hade vi genom gång på det som kommer till provet nästa onsdag. Så nu är det bara att börja plugga. Annars idag så händer det faktiskt inte så mycket. Hade tänkt att göra italienska läxan som är tills på fredag så den är bortgjord och även plugga lite matte eftersom vi har matteprov imorgon.


Det här är lite utav det jag beställde igår.


 


beställning

Nu är kvällens "händelser" avklarade. Var först och tränade med Emma. Det blev 20min styrka och 20 min kondition. Sedan for jag och Emma hem till mig och beställde kläderna. Så första leveransen kommer redan v. 6, taggad!
Nu hade jag tänkt att svara på lite kommentarer sedan göra mig klar för sängen. Vi hörs imorgon, sov gott!


Tack till er som hjälpte mig att välja. Det blev så att jag beställde leopardbikinin!


Svårt att bestämma mig

När jag kom hem från skolan så värmde jag varmchoklad och gjorde 3 mackor, så nu är jag mätt och belåten. Sitter och kollar på vad jag ska beställa. Alltid lika svårt att bestämma sig, men det ska nog lösa sig. Det blir nog så att jag, Emma och Josefine kommer beställa där ifrån idag eftersom allt tar slut så fort.


Svårt att besämma mig, vilken tycker ni är finast?


i väntan på att sista lektionen ska börja

I det förra inlägget så glömde jag skriva att vi försov oss imorse. Rätt så rejält också. Vaknade 07.52 och vi skulle gå ut till bussen 08.00. Så Det enda jag hann göra var att klä på mig och borta tänderna. Det fick bli en osminkad dag, faktiskt ganska skönt.

Nu har vi haft våran första lektion för dagen klart, ätit lunch och nu väntar vi på att samhällslektionen ska börja. Sista lektionen för dagen. Då blir det hem och plugga matte eftersom vi har prov i matte A på torsdag. Efter det ska jag fara och träna med Emma och troligvis så följer Nathalie också med oss. Det ska bli roligt. Nu ska jag hjälpa Emma, så jag skriver senare idag.





090120

God morgon!
Jag kom till skolan för ungefär 30 minuter sedan. Sen dess har det inte hänt mycket. Just nu har vi näthandel B som verkar än så länge riktigt roligt, men vi får väl se allt eftersom kursen går.


Mini dator från elgiaganten

Förresten så har jag och Emma  (www.itsme.blogg.se) kommt överens om att vi minst ska skriva 2 inlägg per dag. Så vi får väl se hur det går.

Nu ska jag fortsätta att vara aktiv på lektionen så jag kanske lär mig något. Fast just nu så håller vi bara på att gå igenom det vi gjorde förra veckan. Uppdaterar senare under dagen. Ha det så bra tils de

090119

Just nu håller jag på laga middag till mig och min lillebror. Är barnvakt åt honom tills mamma kommer hem vid 7-tiden. Mamma hade gjort iordning köttfärssås så jag behöver bara koka makaronerna. Så vid 7- tiden ska jag till min älskade Eric och sova där. Får se om jag hinner uppdatera något mer ikväll, annars så hörs vi igen imorgon!


Bild tagen från google.se


sista lektionen

Hej på er!
Just nu sitter jag på svenska lektion och väntar på att vi ska få sluta för dagen. Har gjort klart alla uppgifter så han sa att man fick blogga sista tiden som var kvar, såklart att jag gör det då. Idag har vi haft 2 lektioner, italienska och geografi. På rasten hann jag ta en runda på stan med Emma. Oj, vad det finns mycket man vill ha. Men jag ska inte köpa något, får vänta tills vi ska beställa från Hm!


Klänning från stylebystars

090118

Har börjat se den försa "systrar i jeans" filmen, har ungefär kommit halv vägs. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll. Tog nyss ett bad, vilket var väldigt skönt. Annars så saknar jag min älskling jättemycket! ♥
Skriver igen imorgon, ni får ha det så bra. Godnatt!


the sisterhood of the traveling pants

Kvällen igår blev lyckad och jag hade mycket trevligt. Det var meningen att vi skulle se Benjamin Buttons otroliga liv, men det fanns bara utspridda platser kvar. Istället för den såg vi Zack and Miri make a porno. Tror den hette så. Efter filmens slut tog jag och Moa en promenad hem istället för att ta bussen, riktigt skönt må jag säga. Imorse när jag vaknade for jag tvärt till Eric och var med honom ett tag. Läste att det har kommit ut en 2;a av systrar i jeans, så jag tänkte se både den och första filmen för att få en återblick. 


 


bio dax

Förlåt att jag inte har svarat på kommentarerna, men jag har helt enkelt inte haft tid. Tänkte bara slänga in ett kort inlägg nu eftersom jag har bråttomt. Ska iväg med Moa på bio och se den nya filmen "Benjamin Buttons otroliga liv", har hört mycket bra om den. Så vi får se vad den har att ge. Moa kommer vilken sekund som helst. Så vi kan börja göra iordning oss. Ni får ha en trevlig lördagskväll, vi hörs senare!


090114

Nu märker jag att det var ett tag sedan jag uppdaterade. Idag så slutade vi rätt så sent, 15.50. Efter det följde jag med Eric hem och vi tog det bara lugnt tills middagen. Då for vi och åt pizza och köpte lite godis som vi skulle ha tills senare ikväll. Så ja, ikväll vad har vi gjort? Inte mycket alls faktiskt, vi duschade sedan har jag pratat med min syster i någon timme. Ska bli jätte roligt att få åka ner till henne nu i februari i några dagar.
Nu ska jag börja göra mig iordning för sängen och sedan se det nya one tree hill avsnittet, ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon!


             
              (svarar på kommentarerna imorgon under dagen)

näthandel B

Det blev inte så att min morbror kom och satte upp tv;n igår. Får hoppas på att han gör det idag eller senare i veckan. Vaknade 07.20 idag. Åt frukost sedan började jag göra mig i ordning. Det svåraste på morgonen måste ju vara att bestämma vilka kläder man ska ha. Första lektionen började 08.30 då vi hade näthandel B. Eftersom näthandel A kursen var rikrigt tråkig så trodde jag att i näthandel B att man skulle göra ungefär samma sak. Men det visade sig att det inte alls var så. Vi ska i grupper bilda en webbshop. Det låter som att det är roligt, så vi får hoppas att de är det. Nu börjar lektionen igen. Ni får ha det så bra, så hörs vi senare idag!

uppsättning av tv

Förlåt för dålig uppdatering, men idag har jag helt enkelt inte haft tid. Man kan säga att det var den första riktiga skoldagen idag. Vi började 09.45 och slutade 16.10. Nog för att jag gillade det gamla schemat bättre, men det här duger. Efter skolan for jag och Eric på Ica och köpte lite gott tills ikväll. Det är såhär att min morbror kommer och sätter upp platt-tv;n på väggen som jag fick i julklapp. Så vi tänkte inviga den med att se på tv hela kvällen och bara mysa!


Tror att det här ska vara tv;n som jag fick i julklapp. Får ta bilder senare ikväll när den är uppsatt!

090111

God morgon!
Jag vaknade för ett litet tag sedan och det första jag gjorde var att måla naglarna. Efter det gjorde jag frukost. Det blev ett glas med yoghurt och två skivor grekiskt bröd. Hur gott som helst, man kan inte få nog av det. Har nyss ätit klart nu och väntar på att min älskade eric ska komma. Får se vad vi hittar på, blir nog bara att ta det lugnt!♥

                              


handlovens båtben

Har du gjort bort att äta och diska. Det blev så att jag gjorde fiskpanetter med potatis, majs och dressing. Riktigt gott var det. Har bara kvar att diska det jag använde till middagen nu, men det ska nog inte vara några problem.

Som ni kanske läste skulle jag se beck-lockpojken, men jag hann bara se ungefär halva innan jag somnade. När jag ungefär hade sovit 30 minuter så vaknade jag av att jag hade himla ont i handleden. Krockade med moppen för ungefär 1 år och 3 månader sedan och tog emot mig med händerna (dumt nog) så sedan dess har jag haft problem med handen/handleden. Och när det hade gått lite mer än ett år så blev jag kallad till läkaren eftersom jag fortfarande hade problem med den, så tydligen är det handlovens båtben som strular för mig. Han gav mig bara en tid på sjukhuset, inge mer med det. Jag har haft tur här i livet eftersom jag aldrig har haft problem med något förut, förutom att vara förkyld och magsjuk etc. Nu på måndag, alltså om 2 dagar ska jag upp till sjukhuset där de ska röntga min hand + handled sedan ska jag träffa någon läkare som ska bryta i den. Så lite nervös är jag.

Lockpojken

Hejsan, hoppas att alla hade en trevlig fredags kväll. För det hade jag. Mamma for till övik igår eftersom min lillebror har cup där hela helgen. Så jag och Eric lagade en väldigt god middag och därefter så kollade vi på let´s dance. Ska bli roligt att följa nu när Isabella Löwengrip är med.
Idag har vi inte hunnit göra så mycket, förutom att äta frukost. Får väl se vad som händer resten av dagen.
Har du fixat hela första säsongen av beck-filmerna. Så man kan verkligen säga att jag har någonting att göra nu. Tänkte börja med att se den första filmen de har gjort nu, Lockpojken heter den. Ha det så bra, vi hörs senare! ♥


chai latte

Igår var jag på stan med min älskade vän Emelie och fikade på Wayne´s Coffee. Jag hade nyss ätit och var inte så speciellt hungrig så jag köpte bara en chai latte, första gången. Tyckte att det från början var gott, men efter ungefär hälften så lessnade man på det. Bytte även mina chinos till en mindre storlek, så nu passar de perfekt! =)


bild från google


inköp

Hejsan allihopa. Natten till idag kunde jag inte somna, det gick bara inte. Även fast jag bara hade sovit 5 timmar natten innan. Konstigt nog, hoppas att jag kan somna ikväll.

Idag var den första skoldagen efter ett underbart och skönt jullov. Den var inte alls jobbig eftersom vi bara har en mattelektion på ungefär 2,5 timme. Efter lektionen gick jag på stan med Emma, Josefine och Amanda ett tag för att jag behövde köpa nya linnen. Dock så blev de inte så eftersom de tydligen har slutat sälja de "vanliga" färgerna, med det menar jag typ svarta, vita, bruna och gråa. Nu är det färgglada färger som gäller! Köpte istället ett par beiga chinos, men de var lite förstora så jag ska byta dem till en mindre storkel senare ikväll då jag ska fara och fika med Emelie. Köpte också ett guldigt diadem och några hårsnoddar.

                        
                             Beiga chinos- Gina Tricot 199;-
                             Diadem och snoddar- Giltter 21.90;- och 7;-

                                                            


dags för sängen

Har nyss tagit ett varmt bad och gjort en silvertoning i håret och fikat. Ligger just nu i sängen och läser bloggar och svarar på kommentarer. Eric har redan somnat så det kanske är dags för mig att också att ta och försöka sova, med tanke på att det är skola imorgon. Det här blir sista inlägget för idag. Sov så gott, vi ses imorgon! ♥


inredning

Kom att tänka på en sak med det här med fondväggar och inredning. Det finns ju hundratals färger och möster som man kan välja mellan när man ska bestämma en fondvägg. Men det gäller att vara diskret eftersom du inte kan byta ut en fondvägg lite ofta som du byter ut dina sängkläder. När vi flyttade in i våran lägenhet för ungefär ett halv år sedan så fick vi tappetserat i alla rummen. Tapeterna som fanns på 1970-talet har kommit igen. Då tänker jag på de färgglada tapeterna med stora blommor. Jag tycker att de är riktigt fina att han som en fondvägg, men jag skulle inte vilja ha det i ett helt rum.

Så länge jag kan minnas har mamma tyckt om att inreda på de ställen där vi har bott på. Det är något jag måste ha fått av henne, eftersom även jag tycker att det är riktigt kul. Kanske något man kan jobba med i framtiden eller bara ha som en hobby?


En bild på min fondvägg och en på en liten del av mitt rum.

sista dagen

Hejsan på er!
Idag så råkar det nämligen vara den sista dagen på lovet för mig. Kommer vara svårt att stiga upp i rätt tid eftersom vi nästan har haft 3 veckors lov. Alltid värst från början, men det ska nog gå bra.

Det var en tjej som frågade i det tigare inlägget hur gammal jag var. Tänkte att jag kunde svara på det här och nu. Jag är 16 år, fyller 17 nu i april.

Har inte hunnit göra så mycket än. Vaknade vid 11 tiden för att göra lunch till min lillebror (var barnvakt) men sedan kom mamma hem på sin rast och gjorde den, så jag slapp. Skönt! Jag gjorde istället frukost till mig själv. Blev så att jag kokade ägg och sedan åt 2 äggmackor med ett glas oboy till. Har även sett det nya avsnittet av one tree hill som kom ut igår, otroligt vad bra det var. Längtar redan tills nästa kommer ut. Efter det kom älsklingen och gjorde mig sällskap. Vi såg på Resident Evil. Och nu ligger han och sover. Så jag har passat på att ta lite bilder på en kofta som en tjej ville köpa.

                                           
                                            Bild tagen från google

Lite frågor

Våra pizzor blev klara för ett tag sedan så nu sitter vi och äter dem. Fyllde i en lista för ett tag sedan och tänkte att ni kanske får veta lite mer om mig. Dock så innehåller den inget personlig eftersom det hör till mitt privat liv.

vilket är ditt livsmål: Ta vara på varje dag och njut av livet!
vad har du för puder: Använder inte puder
har du använt någon hårprodukt idag: Nej!
vad använder du för parfym: Jag brukar variera mellan Paris Hilton CanCan, Paris Hilton Heriess, Body mist vanilj från body shop
hur många speglar finns i det rum du är i nu: Ingen
var är du nu: I min pojkväns rum
har du bråkat med någon idag: Nej, det har jag inte
saknar du någon nu: Ja, det gör jag. Kommer göra det varje dag resten av livet!
vad köpte du senast: Lösviktgodis, billys pizza
har du åkt fast för snatteri någon gång: Nej!
när var du i en affär senast: Idag, statiol
mötte du någon du kände då: Icke det
tycker du om dina grannar: Känner de inte så bra, men de är helt okej
använder du icq eller msn:  MSN
hur många datorer finns i ditt hus: 3 st
när fick du senast en present: På julafton
umgås du med dina klasskamrater efter skoltid: Ja, det är klart!
har du några högklackade skor: Jadå!
vilken är din favoritfärg: Marinblå eller brun
har du blivit hotad via telefon: Nae, inte direkt
goth eller pop: Pop
vad har du för planer till helgen: Inga planer alls än så länge
har du en hårborste i din väska: Japp, det har jag
har du stadigt sällskap: Ja
hur många lampor har du i ditt rum: 3st
varför är alltid tak vita: ?
vill du ha barn: Ja, fast inte nu
vilken färg har du på dina underkläder nu: Rosa och svart
gillar du dokumentärer: Om det handlar om något intressant så är det väl sevärt
längtar du till din nästa födelsedag: Ja, det gör jag!
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: Har väl hänt ett antal gånger
vilka språk kan du prata: Svenska, engelska, lite spanska och italienska
skulle du kunna ha silikonbröst: Kan, kan man väl alltid. Men jag skulle inte vilja ha det
vilken åldersgräns tycker du det ska vara på att köpa alkohol: 18
cigaretter då: 18
borde man få röka på pubar: Ja, fast det borde finnas rökrum
när fikade du senast: Fikar just nu
har du kvar dina barndomsskivor: Några har jag väl kvar
hur många hål har du i öronen: två i ena örat och ett i det andra
vem pratade du med senast: ERIC, ÄLSKLING! ♥

Om ni har några övriga frågor så får ni kommentera sedan svarar jag på det!


ENVY

Har nyss sett klart filmen som gick på 6;an, Envy. Den kanske inte var den bästa filmen man har sett, men helt klart så var den godkänd. Kan vara roligt att se en film med lite humor ibland.

Tidigare när jag var på statiol så köpte jag två styckna billys pizzor, så nu har vi hett på ungen och väntar på att den ska bli klar så vi kan sätta in pizzorna. Kan vara gott med lite kvällsmat ibland, eller snarare lite nattmat. Nu börjar jag bli riktigt hungrig så jag ska gå och kolla om ungen är klar. Hoppas att alla har haft en bra kväll, vi hörs imorgon. Sov gott! ♥

                                       

trevlig kväll

Kvällen igår var riktigt lyckad. Som jag skrev i det föregående inlägget så skulle vi fara hem till en av Eric´s kompisar, vilket vi gjorde. Jag kom dit lite senare eftersom jag var tvungen att fara hem och sminka mig och byta om. Det var mycket trevligt folk där. Nog för att jag bara visste vem; Eric, Martin, Alexander, Andre och Dennis var men under kvällens gång så pratade man med alla. Får skriva mer senare ikväll. Nu ska jag gå till statiol och köpa lite gott till kvällen. Det är ju nämligen sista dagen på jullovet.

Det här hade jag på mig igår;


stressigt

Har suttit ikväll och försökt fixa till bloggen lite granna så att den blir roligare. Dock gick det inte så bra. Det enda jag klarade av att göra själv var att byta teckensnitt och färg på rubriken och fixa till så att jag fick en vit bakgrund. Ska inte ha kvar den vita bakgrunden utan jag ska fixa någon färg som passar bättre till min header.

Kom till Eric för ett tag sedan. Ska snart duscha och sedan börja göra mig iordning för kvällen. Vi får se vad som händer ikväll. Är meningen att vi ska fara till en av hans kompisar och bara umgås. Men som sagt, det kan ju alltid bli några ändringar, så vi får se vart kvällen tar oss. Nu måste jag börja göra mig iordning så att jag blir klar någon gång. Ni får ha det så bra ikväll. Kram♥


Om ni har följt med i bloggen ett tag nu så minns ni kanske att jag började rätt så nyligt med att se på One Tree Hill. Har nu sett alla avsnitt som kommit ut. När man väl har börjat se det så går det inte att slita sig.


bilder från julafton

Hittade några bilder på mobilen som vi tog på julafton!

 
Den sista bilden är min lillebrors julklapp som han absolut ville att jag skulle ta kort på.

australia

Konstigt nog så har jag inga nyårslöften i år förutom att jag ska uppdatera oftare här i bloggen och lägga in bilder. Har inte gått så bra med det hitentills, men det ska de bli en ändring på. Nog pratat om det nu. I julklapp så fick jag och Eric en biocheck av mamma så vi kunde gå på bio tillsammans. Så vi gick alltså på bio igår och såg Australia. Har länge velat se den eftersom man har hört så mycket positiv om den. Och jag kan säga att den höll vad den lovade. Den var riktigt bra. Efter det for vi hem till Eric där hans mamma gjorde varmchoklad med grädde och krossad choklad, verkligen jätte gott! ♥


                                 Bild tagen från google


nyårsafton

Hej på er. Jag hoppas att alla hade en bra nyårsafton. Jag började dagen med att följa med Emma, Nathalie och Sophia på stan för att inhandla lite accocearer till min nyårsklänning. Vi gjorde även bort att handla maten som vi skulle ha till våran nyårsmiddag. Det var en lugn kväll. Först middag med tjejerna på böleäng sedan drog vi vidare till en lokal på mariehem. Och sen stan vid 12-slaget. Åt lite mat på max sedan tog jag och Eric en nattbuss hem.

RSS 2.0