090330

Jag kan inte påstå att jag inte har tid att blogga (skriva något inlägg om dagen). Jag börjar tappa blogglusten helt nu. Kanske är det för att det alltid känns som att jag aldrig har något värt att skriva, men jag ska försöka göra mitt bästa. Idag var ju som sagt första skoldagen på 4 veckor. Och vid sista lektionen var man riktigt trött på att sitta och lyssna när läraren pratade.

Imorgon har vi bara en lektion så vi slutar redan vid 10.40. Då ska jag fara och klippa mig med Emma, så jag har gjort bort det innan jag ska färga håret på fredag. Efter att jag har klippt mig ska jag och vi sedan vidare upp på strömpilen och kolla på lite affärer där.


090323

Bussen till stan imorse var ungefär 15 minuter sen vilket ledde till att jag missade 08.20 bussen från stan. Kom ungefär 10 min försent till praktiken, som tur var gjorde det inget. Dagen har gått väldigt snabbt. Just nu väntar jag på att Josefine ska höra av sig så vi kan följas och hämta ut det sista paketet för min del från hm. Dock så hade jag inget speciellt med den här leveransen. En svart bh och ett par svarta trosor till den. Såg en tjej som var på nsklassfesten i fredags. Hon hade en svart kavaj, ett par vanliga jeans och bara ett vitt enkelt linne. Det är samtidigt enkelt, man bara byter ut den tråkiga koftan mot en kavaj. Hittade en från hm´s hemsida för 298kr, en lite mer "ungdomlig" eller vad man nu ska säga. Dock så vet jag inte hur jag ska göra eftersom det är så svårt med storlekar. I stort sätt har det varit något från varenda leverans som inte har passat. Först bikinin som var alldeles för liten och arbandet som jag beställde med samma veva var för stort. Den andra leveransen var det en jacka, rygg urringad tröja, en bh sedan var det säkert något mer också.

För övrigt så är det inte ens två veckor kvar tills jag fyller år. Jag, Nathalie, Emma och Charlotta har börjat planera lite smått inför sommaren. Vi får ta tag i det så att de blir något!

               
                            Bild från fritidsresor.se


090322

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev ett inlägg. I måndags var jag sjuk så jag var hemma och bara tog det lungt. sedan på tisdagen så fyllde min bubbis år så vid 7 tiden på morgonen så firade vi honom med tårta och presenten och senare på kvällen for han, hans mamma, mormor, bror och jag och åt på en kinarestaurang. Första gången jag åt friterad kyckling och det var riktigt gott. Annars har det inte hänt så mycket denna vecka. Varje dag har jag jobbat från 08.45 till 16.00. Det är en riktigt rolig praktikplats att vara på, men det kan vara jobbigt ibland med så långa dagar. Nu ska jag börja göra mig iordning för att sedan fara och äta hos Erics mormor. Och senare ikväll blir det att hämta ut det paketet från hm. Jag hade inte beställt något speciellt förutom ett underklädes sett för 56kr. Nä, nu börjar tiden rusa iväg måste börja göra mig iordning nu.

lite shopping från mars

Nu har jag äntligen tagit mig tid till att ta kort på allt som jag har köpt denna månad. Dock så märkte jag medans jag tog korten att en del av sakerna var hos eric. Får lägga in bilder på det sedan.

  
Bh och trosor. En lite för tidig födelsedags present
som jag fick av min lillasyster och Mona.



Man kanske inte ser vad det är på alla bilder. Men iallafall är det; en vit blus, en beige kofta, en korall färgad kofta (oversize), en svart väst, ett korallfärgat linne(tänkte även ha den som kjol), svarta jeansleggings med fickor, en svart tub linne, armband, en datorväska, en korallkärgad kofta, en vit stickad polotröja, blå/ vit randig t-shirt, vita, gråa och svarta strumpbyxor, hårspännen, dekoration till garderoben, örhängen, ballerina skor, handkräm, svarta tights med dragkedja nere, lila strumpbyxor, vita tygskor och en beigefärgad bh.



Nu var det ett tag sedan tv;n sattes upp på väggen, men såhär blev det iallfall.



Åt middag för ett tag sedan. Blev bara fruktsoppa och mackor eftersom vi åt en väldigt sen lunch på restaurang. Annars har jag ängnat den största tiden sedan jag kom hem från stan till att plocka bort allt från mitt rum och slå in älsklingens födelsedags presenter. Nu väntar jag på att han ska komma hit. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Bara ta det lungt och antingen se på melodifestivalen eller se på någon film.

090312

Praktiken på Lindex går väldigt bra. I stort sätt får jag göra allt som de som jobbar där gör förutom att stå i kassan eftersom det är en åldersgräns på 18 år. Den enda nackdelen är att det är så himla långa dagar. Från 9 tiden på morgonen till 17.00 och ibland tillochmed 18.00. Imorgon börjar jag 08.00 och slutar 15.00. Hon som jag har som handledare la upp ett schema så jag skulle få sluta lite tidigare på fredagarna, vilket känns väldigt skönt.

Nu väntar jag på att Emma ska höra av sig. Vi ska båda gå från brunetter till blondiner igen. Så i början på april smäller det. Dock så vet jag inte ännu hur Emma ska göra. Hon skulle höra av sig ikväll. Hur hon än gör så kommer jag att boka tid.


älskade pappa

Om du inte kunde vänta och följa med genom livet. Utan en hjälpande hand från dig, får jag vara stark på egen hand. Jag hoppas bara att du hör hemma, var du än är..


Om jag hade sagt något. Skulle det spela någon roll?
Om jag bara visste att du stod på kanten och väntade på att falla.
 
Jag skulle ge vad som helst, bara för att få tillbaka dig. Se ditt ansikte och höra din röst igen.

Jag hoppas att du har det bra

I mitt hjärta kommer du alltid ha en stor plats!

 


090308

Igår blev det en riktig myskväll med älsklingen. Jag for till han vid 7-tiden och någon timme senare gick jag till rimi och köpte godis och en massa annat gott. For sedan tillbaka till Eric där vi såg film hela kvällen och bara låg i sängen och myste. Vaknade vid 9 imorse och började se på tv, men det tog inte lång tid innan jag somnade om igen. Och sov till ungefär 12. Riktigt skönt med tanke på att det är lovets sista dag. Frågan är ju om jag kan somna nu ikväll. Det återstår att se.

Nu har jag just ätit middag och ska snart börja packa. För imorgon är prao som gäller. Jag ska praktisera 3 veckor på lindex. Nu i förväg så känns det riktigt roligt, men jag får väl se imorgon hur det känns. Nä, nu ska jag börja packa mina saker så jag blir klar någon gång eftersom ibland kan det ta uppemot 30 min innan jag hittar något som jag vill ha på mig.



Nu äntligen fick jag till bilden på bikinin som jag har beställt. Det blev så att jag tog bort leopardbikinin som jag hade från h&m sedan beställde jag denna från nelly.com istället. Nu hoppas jag bara att den ska passa!

090307

Vaknade vid 10 tiden idag igen. Åt frukost, sedan började jag göra mig iordning för att sedan bege mig ner mot stan. Har länge varit ute efter ett par tights med en dragkedja där nere och nu ätligen hittade jag dem. Blev också så att jag fick med mig hem ett par lila strumpbyxor.

Sitter just nu och kollar på bikinisar på olika hemsidor. Tror att jag ska tabort den som jag beställde från hm och beställa någon från nelly.com istället.


090306

Vaknade vid 10 tiden imorse. Väntade på att Eric skulle vakna, men inte ville han det, så efter ett tag så gjorde jag en rejäl frukost. Rejäl kanske var och ta i men det blev iallafall en tallrik med gröt, 2 mackor och ett glas oboy. Det satt fint i magen. När Eric hade vaknat till liv så sätte vi igång filmen "Yes Man". Dock så hann vi inte se klart hela filmen. För Emil skulle följa med mig till posten för att skicka tillbaka sakerna från hm som inte passade. Efter det gick vi förbi Ica och handlade lite gott till kvällen, sedan for jag tillbaka till Eric där han och jag gjorde middag tillsammans. Det blev fläskfilé, pommes och bea sås. Jättegott var det! Kom hem för någon timma sedan. Sitter framför tvn och ser singing bee just nu.

                            
                                                   Bild från google.se

två veckors tid

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev här i bloggen. De senaste 2 veckorna har jag haft fullt upp. Veckan innan vi fick sportlov gick den mesta tiden åt till att göra bort alla skorarbeten, men även försöka vara med Eric så mycket som möjligt eftersom jag skulle fara bort i 1 vecka. På torsdagkvällen, dagen innan lovet skulle börja satte jag mig på tåget till Köping för att hälsa på min lillasyster och Mona. Tågresan gick väldigt bra, dock så blev det inte mycket till sova, men det gick bra ändå. När jag kom fram på fredagsmorgonen så for vi direkt hem och åt frukost sedan bar det av till Västerås, där vi shoppade en hel dag. Hittade min favoritaffär där också, New Yorker. Jättesnygga kläder, skor, väskor osv. sedan var de billiga också. På fredagen och lördagen följde jag med och kolla på när min lillasyster red, jätteduktig var hon. På söndagen gick vi och såg på bio. Det blev filmen, Bedtime stories. Sedan på måndan följde jag och Mona med Eveline till skolan för att se hur hon hade det där. Och vid lunchtid gick jag och Mona och åt varsin macka på nya konditoriet. Efter det blev det en del shopping också. På tisdagsmorgonen blev det en väldigt lång promenad. Det blev nästan 1 mil som vi gick, lite jobbigt i slutet var det. Sedan när Eveline kom hem från skolan så var jag med henne den mesta tiden. Och på tisdagskvällen satte jag mig på tåget igen och åkte hem.

Kom hem igår morse och sedan dess har jag bara umgåtts med min bubbis. Igår kväll for vi och åt pizza- och tacobuffé på droskan.

Justdet fick en massa böcker av Mona. Har börjat läsa på boken "om jag kunde drömma". Har läst ungefär 1 fjärdedel och det går verkligen inte att slita sig när man väl har börjat läsa den.

RSS 2.0