redovisning

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev, nästan som vanligt. Idag var det en kort dag, man märker verkligen att det börjar närma sig sommarlov nu. Våran grupplämnade in näthandeln vilket känns väldigt skönt, sedan gjorde vi även klart arbetet på engelskan, men även företagsekonomin så imorgon är det redovisning som gäller.

basket

Hade tänkt mig igårkväll att jag skulle fara och sola på erics pappas altan, men inte blev det någon sol idag inte. Den kanske tittade fram 2 timmar vid 3 tiden. Älsklingen kom vid halv 6 tiden till mig, for på rimi och handlade färdig carbonara sås, clementiner och en dricka. Efter det for vi hem till hans pappa. Vi har inte gjort speciellt mycket ikväll. Legat och kollat på tv sedan for vi ut med evelin och björn ett tag och spelade 21, tror jag att det heter, man ska iallafall sätta den i korgen 21 gånger och när man har gjort det så vinner man. Vi körde även match men jag och eric förlorade ganska stort. Så nu har vi nyss kommit hem igen. Vi ska snart gå och lägga oss och kanske sätta på en film eller något. Hoppas att alla har haft en bra kväll, vi hörs senare!


Snart 1 år och 6 månader, jag älskar dig!

20 maj

Idag har det varit riktigt fint väder precis hela dagen. Denna dag började med att jag hade 2 prov, först ett i företagsekonomi som jag tror gick rätt hyffsat ändå, sedan även ett i matte som gick åt fanders. Hade sedan lunch och därefter gick jag och josse till idrotten och satte oss på bänkarna utanför, pratade och solade. Riktigt skönt faktiskt! Dock så hade vi ju ingen idrott idag, så vi satt ute i solen ett tag istället.

nytt läge

Nu är det dax att säga godnatt till datorn och välkommna john blund. Men först hade jag tänkt att sätta i gång ett avsnitt av nytt läge, eller varför inte se klart one tree hill avsnittet som jag har börjat se. Ikväll har jag pluggat lite. Eller kollade igenom matten sedan gjorde jag en sammanfattning på företagsekonomin så det blir lättare att lära in sig allt. Hoppas bara att provet går vägen imorgon också. Det återstår att se!

Nu ska jag sluta svamla. Ska svara på lite kommentarer nu sedan blir det att somna till ett avsnitt av nytt läge. Hoppas att ni har haft en bra dag, godnatt!


Fladdermössen som jag och nathalie såg när vi var i Kambodja.

brännbollsyran

Snart börjar det närma sig brännbollsyran. Man kan inte säga att vårat lag ska ha något speciellt tema, men vi har bestämt att bära något liknande myskläder. Kanske, korta shorts nattlinnen osv. Upp till var och en egentligen. Men jag har bestämt mig för att bära ett nattlinne av något slag. Sitter just nu och kollar runt på lite olika hemsidor om jag hittar något. Var även inne på h&m och kollade lite snabbt.



De första nattlinnet kommer från h&m och kostar 179;- ,  såg ett liknande i butik idag fast det var blommigt men det fanns även ett i korall. Nattlinne nr.2 kommer också från h&m och kostar 149;- och slutligen nattlinne nr.3 kommer från lindex och kostar 179;-.

19 maj

Idag har det varit en riktigt kort dag. Dagen började med mattenationella och det känns som att det gick hyffsat bra ändå. Enligt våran mattelärare så är det hans prov som räknas, vilket då betyder att nationella inte har någon mening alls. Efter provet for jag och emma hem och hämtade min blommiga kjol som jag köpte förra fredagen. Fastnade för den, men egentligen så är det en kjol som ska vara nere vid höfterna men jag ville ha den som en "midjekjol" och jag trodde att det skulle gå vägen med en säkerhetsnål, men eftersom det var lite volang i kjolen så såg det inte alls nå bra ut. Så den lämnade jag iallfall tillbaka, sedan följde jag med emma på h&m där hon köpte lite smått och gott. Imorgon har jag prov i företagsekonomi A så denna kväll kommer bestå utav att plugga på det. Har även fått tillbaka lite prov på senaste tiden vilket gör mig på bättre humör när det går bra. På näthandelsprovet fick jag vg, geografin vg+ (vilket kommer göra att mitt geografibetyg väger över till ett vg, glad!) och sedan engelskan som jag fick g på. Kanske inte så jättebra men jag är riktigt nöjd eftersom engelska har alltid varit ett av mina svaga änmen i skolan.

18 maj

Hej på er!

Nu börjar man verkligen märka att det snart är sommar. Vaknade vid kvart över sju tiden av att solen bländade mig genom fönster. Låg och snoozade tills klockan var ungefär tio i, då det var dags att kliva upp och börja göra sig i ordning. Denna skoldag började med två timmars italienska, där vi endast körde en repition inför provet som vi har nästa vecka. På lunchen så var det meningen att jag skulle lämna tillbaka kjolen jag köpte i fredags men självklart glömde jag den hemma. Så på stan blev det endast en glass. Sista lektionen idag var fek där vi har grupparbete, redovisning nästa vecka.


Några bilder från Köping när jag var där på sportlovet!

jag grejade det

Yes, äntligen har jag satt klä på hur man lägger in bilder från mobilen till datorn. Eftersom när jag väl tar kort så gör jag alltid det med mobilen. Förövrigt så lämnade vi in min andra bärbara dator på lagning förra veckan så nu har allt från den försvunnit.


                 Jag saknar dig, lillasyster! 

äntligen helg

Gårkvällen spenderades med bästa josefine. Det blev så att vi tog bussen till rödäng till någon som hette anna för att vara med danni, fanny, fanny och några fler. Var där i någon timma sedan började vi gå mot stan för att hämta cykeln som väntade där. Därefter for vi till josefine där vi sov. Kom hem för ett tag sedan, åt lite lunch och nu är jag hos eric. Som det ser ut ikväll så blir det brännboll, lite träning inför brännbollsyran!


Valborg 2009

män som hatar kvinnor

Ikväll har jag varit på bio med josefine och sabina. Vi såg filmen "män som hatar kvinnor". Kan berätta för er att det är en av de bästa filmerna jag har sett på väldigt länge. Helt klart värd att se!

underbart!

what a night!
finns det så mycket mer att säga? den roligaste kvällen på länge!

facebook

Jag måste vara en bland de sista i världen på att skaffa facebook!

RSS 2.0