random

Det svåraste varje gång när man ska skriva ett inlägg måste ju vara att komma på en rubrik. Ofta, iallafall för mig så brukar det bli så att jag skriver något som inte ens passar in med inläggets innehåll.

Jag kan inte påstå att denna skolvecka har gått som på en räls. Vi har haft 2 prov på 3 dagar. Ett klarade jag galant men det andra vet jag inte ännu. Kändes iallafall hyfsat. Denna kväll är det inget planerat, ska iallafall till eric vid 7 tiden. Vi ska köpa med oss mat hem och sedan se på idol. Blir nog mysigt. Ha en bra fredagskväll!


17:10

Sitter just nu och väntar på att mamma ska bli klar med maten. Efter vi har ätit ska vi till cm och hämta ut min cykel. Om jag ska vara ärlig så har jag inte cyklat på snart 2,5 år. Okej, där kanske jag ljög men sedan jag blev 15 och fick min moppe har jag tagit mig överallt med den.

onsdag.

Det har varit en väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna. Helgen var lugn iallfall. I fredags så hade jag och eric köpt en massa godsaker sedan såg vi på film. I lördags så köpte jag och eric hem mat till middag och på kvällen var jag med nathalie.

Igår for jag och josefine upp till ersboda för att kolla på kläder. Behövde köpa sockar men hittade inga så jag får köpa det sedan. Just nu väntar jag på att klockan ska bli 11:40. Då blir det skola, har endast 2 lektioner idag. Filosofi och idrott sedan blir det hem och fortsätta att se på true blood.

food.

Hoppas att alla hade en bra fredagskväll. Det hade iallafall jag. Såg först på idol med älsklingen sedan såg vi Pirates of the Caribbean - vid världens ände. Eftersom filmen slutade så pass sent så kom vi inte i säng förrän vid 2 tiden. Vaknade först vid 10 tiden men somnade om och vaknade vid 12, skönt. Mina kusiner är här just nu och det vankas som att vi ska beställa hem mat.

idol.

Idag har det inte hänt mycket alls. Har mest hela dagen legat i sängen och kollat på true blood och nu när jag har kommit till avsnitt 9 så finns det inte. Så jag får se om jag får tag på det annars vet jag inte vad jag gör, kanske ska vänta. Dock så blir det ju typ 7 veckor isåfall och det kommer jag aldrig orka. Iallfall så kände jag att jag behövde lite luft så vid halv 6 for jag iväg och handlade. Fick med mig hem, pringles, doritos, godis, dricka och mat från mcdonalds.

Vid 8 tiden satt vi bänkade framför tv med tända ljus och en massa gott. Nu är idol slut så det blir nog så att vi sätter på en film. Ha en bra fredagskväll!

true blood.

Vaknade ungefär vid 10 tiden, åt frukost och gjorde mig iordning. Passade på att ringa vårdcentralen och jag fick en telefon tid klockan halv två. Nu när jag har kommit hem igen ska lägga mig i sängen och bara ta det lugnt eftersom jag fortfarande har jätteont i huvudet. Det blir nog så att jag ser några avsnitt av true blood. Det är sjukt, jag började se det för några dagar sedan och jag har snart sett klart hela första säsongen. Gud så bra det är.



good night

Nu har jag nyss sett klart kvällens avsnitt av idol och det enda jag kan säga är att man alltid blir lika glad. I pausen gjorde jag mig lite kvällsfika så nu är jag mätt för några timmar frammåt. Just nu sitter jag och väntar på att eric ska höra av sig för att sedan fara till honom. Då blir det duschen och sedan sätta på något film som man kan somna in till.

God natt!


18:06

Som ni kanske läste tidigare idag så var det meningen att jag skulle till skolan imorse men eftersom jag inte mådde bra (ont i guvudet och slö i kroppen) så valde jag att stanna hemma. Iallfall, ungefär en halvtimma innan jag skulle fara till skolan så tänkte jag ta tempern bara för skojs skull, och vad visar den? Jo att jag har feber, kanske inte så mycket 37,7 grader men när jag i vanliga fall har just över 36 grader så är det lite grann ändå. Denna dag har tillbringats i sängen, har sett på film och bara tagit det lugnt.


torsdag.

God morgon sunshines!

Ingen bra dag idag. Vaknade upp med världens huvudvärk och den verkar inte vilja försvinna. Trött i hela kroppen är jag också än fast jag har sovit 11 timmar inatt. De flesta verkar ju vara sjuka nu så det är inte så lätt att undvika det. Ídag har vi iallfall bara en lektion och det är företagsekonomi B. Gjorde klart ett arbete i samhällskunskap B igår och när jag ska skicka in det så märker jag att jag inte ens finns med i kursen. Konstigt med tanke på att hon ropar upp mig varje lektion. Har iallafall skickat ett medelande till henne nu så får hoppas på att hon lägger till mig. Nu ska jag göra lite frukost så jag får någon mat i magen. Skriver mer senare!


Världens finaste! ♥


sweet dreams ♥

Glass, godis och chips var det som fick följa med mig hem när jag tidigare ikväll var och handlade. Nu ikväll har vi sett idol och hur glad blir man inte när det är någon som går vidare, man ser bara hur överlyckliga de blir. Känner just nu att mina ögon håller på att falla ihop så det är nog dax för sängen. Skönt att vi har sovmorgon imorgon också, vi börjar inte förrän klockan tolv och slutar efter den lektionen om jag inte minns fel, så en kort skoldag med andra ord.


Djurgårdsfärjan!


Look inside, look inside your tiny mind, then look a bit harder

Jag somnade om imorse och vaknade några minuter innan alarmet på mobilen skulle ringa, väldigt skönt måste jag säga. For till skolan och hade filosofi och kom en bra bit på arbetet. Dagens sista lektion var idrott och jag trodde helt seriöst att jag skulle dö av värmeslag. Denna sommar har det varit skitväder mest hela tiden och nu i snart mitten på september då det egentligen ska vara kallt höstväder kommer värmen. For hem till eric efter skolan och var där ett litet tag och sedan hem för att göra middag till mig och emil. Nu väntar jag på att klockan ska bli kvart över sex, då ska jag skicka iväg emil på hockey sedan ska jag fara och handla lite gott för kvällen då jag och eric ska bänka oss framför idol.



idol.

Det var nog inte bara jag som satt igår och såg det första avsnittet av idol. Måste bara säga att jag blev lite smått besviken eftersom man fick se så få personer som sjöng. Kanske är det bara jag som inbillar mig det, jag vet inte. Annars så var det super, kommer sitta bänkad ikväll klockan åtta igen!
Som sagt, efter att vi hade sett klart idol och ytterligare sett lite på tv så begav vi oss på stan och köpte varsin macka. Det enda jag kan säga är att tisdagskvällarna när det är halva priset på subway börjar spåra ut. Det var så himla mycket folk och hettan var nog värst, usch!

Vaknade för ett litet tag sedan, men tror att jag ska gå och lägga mig i sängen igen och försöka somna om med tanke på att vi inte börjar förrän 11:55 idag.

Don't tell me honey, please I have made a choice. There’s nothing in the world you could do to change my mind..

Åt middag för ett litet tag sedan och nu sitter jag och väntar på att emma ska komma hit. Ikväll blir det idol för hela slanten och därefter kanske andra avenyn om emma går med på att se det. Slutligen så kommer vi befinna oss på subway klockan 10. Kanske uppdaterar mer under kvällen, annars hörs vi imorgon!


090808

Sitter just nu och väntar på att dagens sista lektion. Sen blir det att fara hem och lägga sig i sängen och inte göra någonting alls. Är trött i hela kroppen och ont i huvudet. Vaknade inatt av att jag frös och kallsveddades om vart annat seadn började jag må väldigt dåligt. Eric gick och hämtade fil & flingor till mig och det tog inte lång tid innan jag somnade om igen och sedan sov jag hela natten.


ice cream

Kom just på att jag hade kvar lite ben&jerry glass i frysen, så nu ska jag mumsa på den.

18:20

Som ni kanske vet så köpte vi ben&jerry glass igår. När vi kommer hem och sitter i sägen frågar jag josefine om glassen var god, och i samma veva till min förvånan så säger hon att hon aldrig tidigare har ätit ben&jerry.

Fick nyss ett sött sms från min mormor:

Hej frida, vad gör du? Har josse sovit hos dig inatt? Vad har du ätit till middag? Kram mormor, var rädd om dig. Saknar dig..


i love you with all my heart, darling

Vi slutade klockan tre idag och då for jag direkt hem till eric. Lillbubben är fortfarande sjuk.. For sedan hem och såg top model. Nu sitter jag mätt och belåten i sängen och för stunden gör jag inte så mycket. Funderar på om man kanske ska ta en sväng ner på ica innan jag far hem till eric ikväll. Det återsår att se!


VÄRLDENS FINASTE!! ♥
(observera att bilden är snart 2 år gammal)


i fall in love with an angel

Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag ska fara och möta världens bästa josefine i stan. Hon har varit i hemavan sedan i torsdags, så det har varit lite tomt utan henne. Innan vi beger oss hem till mig så ska vi stanna i stan och köpa lite gott för kvällen.

Min älskling har gått och blivit sjuk. Så efter middagen for jag på ica och köpte naturgodis och en glass sedan for jag hem till honom och överraskade han. Jag bemöttes av en överlycklig pojkvän. Nu hoppas jag bara att han blir frisk snart! Nu måste jag skynda mig så josse slipper stå och vänta på mig. Uppdaterar väl mer under morgondagen.


i can feel your power

Har just varit på hemmakväll och köpt godis och 2 st drickor. Sedan fick jag för mig att det skulle vara väldigt gott med lite onyttig mat, nämligen hamburgare och strips. Så på hemvägen for jag förbi frasses och köpte med mig mat som jag tog med mig hem. Har just ätit upp det. Tror jag ska börja dra mig mot sängen, men först blir det en irene huss film, hoppas att den är bra!


Världens sötaste bebis. Älskling!♥


knock you down

Just det, glömde att berätta att när jag satt och väntade inne på USM såg jag att de har vip-kväll nu på måndag. För de som redan har träningskort där fick bjuda med sig gäster, så jag ska be eric att han anmäler mig och emma. Det som är bra är att man får 10 dagars medlemsskap efteråt, så nu nästa vecka och 10 dagar framåt blir det hårdträning för mig och emmas del.


She said I've changed, I'm actin' like a pop star

Hej på er!

Dagen har gått väldigt bra. Eric skjutsade mig till stan sedan for han och tränade. Iallafall så gick jag till Starz och "presenterade" mig, så på måndag v. 41 klockan 10.00 börjar jag. Ett krav var att man är tvungen att ha svart nertill, dvs. svarta jeans, tights osv. men det ska nog inte vara några problem. Gick sedan på stan ett litet tag men hittade inget speciellt, endast hårnålar. Gick sedan till USM där eric var och träna, när han var klar så for vi hem och åt lunch.





fashion




www.lookbook.nu


Here comes the rain again

Vaknade för ett litet tag sedan och sen dess har jag suttit och tagit igen de bloggar jag missat att läsa de senaste dygnet på bloglovin. Dålig uppdatering igår, men direkt efter skolan for jag hem till eric och någon timme senare upp till marieberg där vi firade mormor. Vi for ut och åt och sedan handlade vi lite på coop.

Vaknade av att emma skrev ett sms imorse, usch vad det regnar och blåser. Nästan så att man inte ens vill röra sig utanför dörren idag. Dock så måste jag ner på stan för att "presentera" mig på starz. Med det här vädret så kommer det nog bli en del inlägg idag!


Cause your love is my love and my love is your love

Herregud vad statistiken ökar när man blir lite "aktiv" igen. Det blev så att vi for på ersboda igår, dock så gick vi aldrig in på h&m utan istället gick vi in på coop och köpte varsin dricka.

Just nu sitter jag hemma, ska snart göra frukost och sedan börja göra mig iordning för veckans näst sista lektion. Känns skönt att det snart är helg.

Wunderbar jah günter

Nu har eric kommit hem från att ha tränat i nästan tre timmar, tre hela timmar?! Nu väntar jag bara på att han ska äta sedan ska vi fara. Satt och kollade på h&m hemsida för ett tag sedan och hittade en snygg t-shirt. Så får se om det blir så att vi far till ersboda så jag kan också kolla på tröjan eller om det blir sjukhuset.


design byte

Har bara en tillfällig design just nu. Fixar till den allt eftersom, så håll ut!


one night in bangkok

Nu är det riktigt länge sedan jag bloggade, eller någon vecka sedan är det allt. Får ständigt påminnelser från nära och kära om att jag ska uppdatera mer här i bloggen. Detta håller i några dagar sedan går det några veckor innan jag uppdaterar igen.

Den senaste tiden har det inte hänt speciellt mycket, dagarna ser ut som vanligt, skola, äta, sova osv. Igår var jag iallafall på bio med emma och josefine, vi såg beck - i stormens öga och den var faktiskt riktigt bra. Efter bion var det meningen att jag och eric skulle fara på subway eftersom det är halva priset där efter klockan 10 på tisdagar, men det var så mycket folk så vi köpte en hamburgare på max istället.

Just nu väntar jag på att eric ska träna klart, sedan ska han bara äta och sen ska vi upp till strömpilen. Ska till apoteket och det kanske även blir så att jag lämnar tillbaka ett par byxor åt mamma.

RSS 2.0