daddys birthday

Grattis pappa på 55års dagen. Saknar och älskar dig! ♥


skaka rumpa

Gjorde ett tappert försök till att ändra min design, men det gick inte så bra och alla justeringar jag hade gjort på den dåvarande designen försvann. Känner inte att jag har orken till att sitta och ändra kodmallen heller så ni får stå ut med denna, det är ju ändå innehållet som räknas.

Snart har första skolveckan passerat, vi har endast kvar morgondagen som även är den jobbigaste dagen. Börjar halv 9 och slutar kvart i 4. Måste hinna med att fara och köpa linnet som jag hittade på carlings idag. Därefter blir det hem och göra sig iordning för kvällens bravader. Blir förfest med mina favorittjejer sedan utgång. Bummsan fyller trots allt 18!



2 år gammal bild


not my way

I used to think
I had the answers to everything
But now I know
That life doesn't always go my way

tisdag

Redan har det gått två dagar av skolan och man känner hur pressen allt fortare börjar sätta sina spår. Dessa två dagar som har gått har vi endast haft såkallade informations dagar, vilket inte alls har varit så jobbigt om man tänker efter. Imorgon börjar allvaret, och med det så menar jag vanliga lektioner.


20 augusti

Efter många tillsägelser kanske jag ska ta tag i det här med bloggandet igen. Snart är sommarlovet slut och skolan börjar redan på måndag. Denna sommar har inte blivit på något sätt som jag hade planerat den, tråkigt nog men istället taggar vi upp inför nästa sommar då det lär bli en hel del trevligheter med tanke på att vi tar studenten.

Var typ allt jag hade och berätta den här gången. Är väldigt stressad just nu, nathalie kom just hit och vi ska fara och hämta parfymerna och lämna tillbaka ett par shorts på strömpilen sedan ska vi göra oss iordning inför kvällens bravader.

RSS 2.0