best friends

Vill bara förmedla till alla mina 50.000 unika läsare (skämtåsido) att jag har värdelns finaste vänner. Ni vet vilka ni är!

up and down

Tummen ner för prov i rättskunskap imorgon. Tummen upp för att jag hann göra klart ordlistan tillhörande provet som vi har imorgon. Tummen upp för ett bad om några dryga minuter. Tummen upp för något avsnitt av paradise hotel danmark s.4. Tummen ner för att jag kommer sitta med huvudet inborrat i rättskunskapboken ikväll.

Okej, låter lite värre än vad det egentligen är. Ibland kan jag tycka att rättskunskap är en rolig kurs, ibland inte. Det återstår att se när jag väl har satt mig med boken.

iloveshoes

Fick hem dessa godingar i början av denna vecka. Tror att de kommer bli ett par favoriter nu i höst/vinter!


ensam mamma söker

Kommer nästan låta lite som en 40+ nu, men hur underbart program är inte ensam mamma söker? Står ett helt gäng med killar med olika personligheter och utseénde, man får lära känna dem sedan är det bara att välja tills man känner att man har hittat "mannen i sitt liv".

dream

Kom precis hem till starten av idol denna onsdag. Har gått 50 minuter av programmet nu och jag är facinerad som fan. Något av en dröm för mig är att kunna sjunga riktigt bra, dock så kommer det förbi en stor dröm.

clean

Igår tog jag ett riktigt ryck när jag kom hem och städade min garderod, hyllorna, tvättade mina tygskor samt jeans. Så nu är allt rent igen. Okej, nästan iallfall. Skulle behöva dra en snabbdammsugning och renbädda sängen men sedan är det så cleant som det kan bli.

marknadsföring

Sitter just nu och väntar på att marknadsföringslektionen ska börja. Slutar 14:45 då blir det hem och plugga till rättskunskapsprovet som vi har på fredag.

tisdag

Uppdateringen har varit riktigt kass de senaste dagarna, men har helt enkelt inte haft tid. Hade prov idag där jag hade förväntat mig det värsta, men jag klarade det och jag är supernöjd. Nu blir det ett bad sedan kvällsfika. Återkommer!

dusch

Kom just hem och nu sitter jag och väntar på moa som ska komma hit. Vi ska göra oss iordning sedan fara hem till sophia och äta pizza, förfesta sedan blir det utgång. Nej, måste hoppa in i duschen nu, har nämligen väldigt bråttomt. På återseende!

uppsats

Slänger in ett snabbt inlägg nu. Sitter och väntar på att historia b lektionen ska börja. Dock ska vi till universitetsbibloteket och låna böcker som vi sedan ska ha till våran folkmordsuppsats. Vem tror ni kommer vara experten på folkmord efter denna uppsats? Bara att fråga!

this time of night

Tänkte slänga in ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Gav upp hela grejen med badandet, får ta en snabb dusch imorgon istället innan jag beger mig mot sophia. Nej, sängen som gäller nu. Godnatt!

bad

Blir så jävla less. Har sett framemot hela dagen att få ta ett bad nu mot kvällskvisten. Gör som jag alltid brukar, startar vattnet och går och sätter mig vid datorn igen. Går och kollar lite då och då för så det inte blir för mycket. Hade lyckats få en bra vattennivå, sätter ner ena foten och det är iskallt.. Måttligt glad man blir!

a long time ago

Every time is like the first time we met
Even if it´s over now
Everything has changed, but you are left
All were suspended, but now I see clearly

cinema

Nyss kommit hem från en bio med lillasyster och dan. Den "vanliga" bröderna karlsson utan text gick 21:00, men den som var textad gick 18:00 så vi tog den. Till vår förvåning så hade den ingen textremsa som visades under filmens gång. Spelar inte mig någon roll, men rätt ska väl vara rätt?


fina moa

..............

Måste berätta något som hände imorse som gjorde mig mindre glad. Vi trodde att vi började halv 9, for till skolan så vi skulle vara i tid. Just innan vi kommer in på skolan får vi veta att vi börjar klockan 10. Kan ju lova att jag var rätt så bitter med tanke på att det var VÄLDIGT jobbigt att kliva upp imorse. För att göra situationen lite bättre så köpte vi subwaymackor!

back from school

Kom hem från skolan för inte allt så länge sedan. Har ägnat tiden sedan jag kom hem till att försöka fixa en praktikplats (vilket är omöjligt) samt att ringa och reservera köksstolar. Nu håller jag på att göra middag som består av hemmagjorda hamburgare med pommes. Inte helt fel!

night

Har suttit och försökt skriva det här inlägget i snart 30 minuter men det är alltid något som kommer ivägen. Hade egentligen inte så mycket att säga förutom att min kropp har varit helt död idag. Har inte haft någon ork alls, får hoppas på att inte ännu en förklyldning är på ingång. Blev middag med bästa tjejerna idag, sedan fick jag en bit av en ljuvlig chokladtårta av en annan goding. Nej, nu ska jag ta och sova så jag orkar med morgondagen. God natt!

who the fuck are you

Såg att jag hade fått en kommentar i föregående inlägg av en tjej som löd; Svar; tycker du det? varför det? Går in på hennes blogg och jag har inte en blekaste aning om vem hon är. Hon måste vara en sådan person som kommenterar andras inlägg för att hon själv ska få en kommentar tillbaka samt en besökare.

I'm hungry right now and want some fast food

Sitter här i sängen nyduschad och hungrig som ett djur. Rullpizzan som vi åt till middag var ingen höjdare så jag kan inte påstå att jag har fått i mig mycket. Endast lunch, 2 mackor, en tredjedels rullpizza samt lite godis och chips. Okej, ser att det kanske inte var så lite trots allt. Tycker bara att det är tragiskt att latheten överväger!

tiden läker alla sår

När det var som värst grät och skrek jag mest hela tiden. Som om man blir ett barn igen. Fruktansvärt okapabel till att kunna ta hand om sig själv.

Och så säger alla precis alla exakt samma sak som jag själv sagt så många gånger tidigare: Tiden läker alla sår. Håll ut, det blir bättre. Känslorna svalnar. Livet blir lättare. Vi lovar, tiden läker alla sår. Men det vi glömmer bort är ju just nu. Tiden kanske läker såret, men just nu är det öppet och blodigt och äckligt och det gör så jävla ont och vad gör man åt det då? Det öppna såren precis just nu? Hur ska jag orka smärtan som är just nu? Vetskapen om att tiden läker mitt sår gör det faktiskt inte mindre smärtsamt när det är nygjort.

Jag har aldrig tänkt det när jag tidigare suttit och tröstat mina vänner och deras krossade hjärtan. Jag har upprepat mantrat om och om igen, tiden läker alla sår, utan att själv förstå att det är inte tid man behöver, det är något som gör att man orkar med just nu. Nu vet jag det. Att man inte vill höra något skit om hur tiden läker (även om det är oj så sant. Verkligen sant).

Men jag har fortfarande inte kommit fram till vad man behöver. Vad man vill höra. Vad man vill göra.

Men jag tror att kanske, kanske... ska man bara göra allt man kan för att ha roligt i ledsna stunder. Sitt inte hemma och gråt ögonen ur dig. Åk och drick vin med några bekanta, spela minigolf med din familj, gå på Gröna Lund med en kille. Vad som helst som skingrar tankarna lite. Vad som helst som är roligt. Det är okej att ha roligt. Det betyder inte att man är lycklig och har kommit över honom. Att såret har läkt. Det betyder nog bara att man vill skratta.

Michaela Forni.


early nineteenhundred

Hör och häpna. Idag satt jag faktiskt kvar på skolan i 30 minuter efter att vi hade slutat för att läsa min svenskabok, som jag förövrigt inte fattar mycket av. I början av 1900-talet hade de inte ens korrekt svenska!!

apartment

Här kommer jag sätta mina fötter den 29 oktober!






gran canaria

Kollar ut genom fönstret och lider, mörkret övertar. Vart tog sommaren 2010 vägen? På ett sätt kan det vara mysigt med mörkret och gatulyserna som lyser upp, men sommaren är ändå något att föredra. För att skippa den hemska vintern 1 vecka så sticker jag iväg till gran canaria under julen con mi familia. Inte helt fel!!





cooler than me

If I could write you a song
And make you fall in love,
I would already have you up under my arm.
I used up all my tricks,
I hope that you like this.
But you probably won't,
You think you're cooler than me.

9 september

Sitter just nu med en väldig lättnad i hela kroppen. Har nämligen gjort klart religionsuppgiften som ska in idag. Nu är det bara läsning inför psykologiprovet imorgon, men den bördan är långt ifrån lika stor som jag haft på denna uppgift.

Annars då. Sitter just nu med två mackor i sängen och väntar på att min bästa vän ska höra av sig. Blir att äta middag på något mysigt ställe, sitta och prata samt läxläsning.

RSS 2.0