tisdag

Då var det redan en ny dag. Känns som att denna lediga vecka kommer gå fort. Kan väl inte direkt säga att jag har några större planer för veckan förutom att jag ska städa här hemma samt plugga körkortsteori.

Vaknade vid klockan 10 idag, utvilad. Sov väldigt dåligt inatt så det var skönt med en liten sovmorgon. Nathalie kom också förbi ett tag och gjorde mig sällskap. Trevligt! När hon for följde jag henne och passade på att fara och handla. Kom hem för ett tag sedan och har precis ätit frukost. Får se vad som händer resten av dagen, ska iallfall se klart filmen bangkok hilton som jag har kämpat med i några dagar nu. Ser ungefär 30 minuter sedan somnar jag, men nu snart har jag tagit igenom mig hela filmen.

06. Vad är kärlek?

Att beskriva kärlek är nästan omöjligt eftersom känslan och upplevelsen skiftar från person till person. Vad är det första man tänker på när man hör ordet kärlek? Visst är det att bli älskad och älska någon tillbaka?

I detta fall tänker nog de flesta på en pojk/flickvän, men det kan även vara kärlek till familj, släkt och vänner. Dock så begränsar jag mig och håller mig till partnerbiten. För att kunna besvara kärleksfrågan så tror jag att man måste ha varit kär, att man någon gång har fått chansen att uppleva vad kärlek verkligen är för än själv eftersom det varierar så oerhört. Därefter kan man ställa frågan till sig själv. Vad är kärlek just för mig?

För mig är kärleken stor och väldigt betydande del i livet. För att på enklaste sätt beskriva vad kärlek är för mig använder jag tre ord; tro, hopp och lycka. Det är precis så jag föreställer mig kärleken. För att det ska vara äkta kärlek så ska du behöva tro på det ni har tillsammans, att ni ser en framtid tillsammans och att ni ska vara lyckliga och trivas i varandras närvaro. Sedan kan jag även tycka att man ska ha förtroende och visa tillit för varandra. Annars är det inte äkta kärlek!


Kärlek är vad man gör det till, tycker att ni kan sätta detta på minnet!



helgen

Har haft en rätt så fullspäckad helg. I fredags blev det jobb för min del. Hade känts roligare att få fara ut med mina vänner och ha kul, menmen. Det gick bra att jobba iallafall och det är ju huvudsaken. Tog igen det jag hade missat på lördagen med förfest hos pontus i vännäs och sedan for jag in till stan där det blev krogen med mina partypingor. Trevlig kväll, dock en aning spårad men vad gör det? Vi lever bara en gång, tänk på det!



Ingen kan göra det som vi, älskade tjejer!


måndag

Uppe med tuppen idag, nästa iallafall. Hade körlektion klockan 08:25 imorse så det var bara att stiga upp. Kändes lite jobbigt med tanke på att det var första dagen på lovet, så lite sovmorgon kunde man väl ha fått.

Nu när jag väl är uppe och hemma igen hade jag tänkt att göra en riktig brakfrukost. Fil med flingor och kiwi, äggmackor, skorpor och juice. Inte helt fel start såhär en måndag morgon.

hemresa barcelona

Har varit lite dåligt med uppdaterandet sedan jag kom hem från barcelona. Hemresan gick i överlag bra. Var dock lite jobbigt att flyget var försenat ca. 1h, men när vi väl kom iväg sov jag större delarna av både flyg och bussresan. Skönt!

I lördags blev det utgång på schlager/coverclub och jag hade det väldigt trevligt. Bilder kommer i ett inlägg senare!

barcelona dag 4-5

Nu börjar denna resa närma sig sitt slut, tråkigt nog. Vi har haft en hel vecka med trevliga upplevelser, ibland kanske lite mer oväntade än andra.

Igår (onsdag) besökte vi olika gallerior för shopping, bla. primark, addidas, american aprarell och så vidare. Dock var det inget i dessa affärer som föll en direkt i smaken, men vi hittade en hel del annat på andra butiker.

Idag började vi dagen med samling klockan halv åtta och det var riktigt kämpigt när man skulle ta sig upp så pass tidigt. For och käkade frukost sedan besökte några en undervattens tunnel med olika fiskar. Vi fick bland annat se hajar som simmade ovanför oss, så det var rätt häftigt. Efter besöket där blev det en kort shopping runda för att köpa det sista sedan for vi hem till hotellet och la oss på takterassen och solade i några timmar. Kommer verkligen sakna vämen. Att kunna ta på sig shorts på morgonen, att kunna hoppa i poolen när det blir för varmt och bara koppla bort omgivningen ett tag och slappna av. Imorgon är det hemgång som gäller, så det blir en intensiv dag. Samling klockan åtta sedan frukost, därefter tillbaka till hotellet och packa och checka ut, sedan har vi fritid i några timmar innan transfern går till flygplatsen. Om jag inte minns fel så gick flyget från barcelona flygplats 19:45 och vi kommer vara framme på arlanda just innan 12.

Ps. Kommer lägga upp bilder någon gång när jag kommer hem!

barcelona dag 3

Har haft en helt underbar dag idag. Dagen började på stranden där vi fick ett uppdrag av lärarna som gick ut på att bygga något med sand och temat ska vara business. När vi var klar hann vi även med ett dopp i havet och lite solning innan vi gick och åt lunch längst stranden på burger king.

På eftermiddagen besökte vi en park som jag inte kommer ihåg namnet på. Dock så gick vi bara in och kollade en snabbis innan vi tog taxi tillbaka till hotellet. La oss ett par timmar på takterassen och solade & badade så nu har vi fått lite färg men även bränt oss.

Vid sex tiden började vi göra oss iordning för att sedan fara ut och äta middag. Efter middagen åkte vi ner till stranden och köpte öl. Nu är vi tillbaka på hotellet och ska strax sova, vi ska samlas imorgon klockan åtta så det gäller att vara pigg.

Hoppas att ni har det bra hemma i sverige! ♥




19 år

Då var man tydligen ett år äldre. Grattis till mig själv!!


barcelona day 2

Var riktigt jobbigt att ta sig upp imorse, men det gick. Denna dag har vi MINST gått 1 mil och då ljuger jag inte. Har haft "tipsrunda" för att vi skulle få upptäcka och lära känna staden. Efter någon timmes promenad gick vi och åt frukost vid stranden sedan fortsatte vi någon timme efter den. Därefter började vi gå in mot staden, där det även blev lite shopping. Vädret här nere är helt underbart. Imorse var det ganska mulet och lite kyligt men under dagen klarnade det upp, 24 grader och sol, det tackar man väl inte nej till?

Nej, nu ska jag, maggan och emma gå upp på takterassen och sola, snacka osv. Hoppas att ni har det bra hemma i sverige!


barcelona dag 1

Lyckades fixa internet på rummet så det kanske blir några uppdateringar här nere trots allt, vi får se hur långt tiden räcker till.
Det har varit en rätt så jobbig dag. Flyget från umeå gick 11:35, sedan i stockholm blev vi vändades i några timmer på planet mot barcelona som gick 15:20. Väl framme i barcelona skulle en buss komma och hämta upp oss, dock var den riktigt sen så alla var rätt så less och hungriga. Men nu är vi i barcelona och det känns inte annat än helt underbart, vädret ikväll har varit ca. 17 grader. Underbart!

Nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar upp imorgon. Vi har samling klockan halv 9!

2 april

Hade en väldigt bra ikväll igår. Först blev det middag och lite fördrickande hos mig sedan drog vi ut på five där vi släppte lös. Kul kul!

Denna dag har bestått av städning och födelsedagsfirande. Nu blir det middag med nathalie, därefter ännu mer födelsedagsfirande. Måste även sätta igång och packa. Busy busy!

RSS 2.0