helgen

Nu har snart även denna helg gått. I fredags blev det en spontanutgång med brudarna. Hade det trevligt, men det enda jag kan säga är att jag skulle lika gärna ha haft det ogjort med tanke på bakfyllan på lördagen. Usch!

Lördagen spenderades i soffan med josefine, sabina kom också förbi ett tag. På kvällen blev det jobb som vanligt och i slutet av kvällen var jag riktigt less, ville bara hem.

Idag var det uppe med tuppen som gällde. Jag och emma skulle på en sminkkurs hos hennes syster Therese, där vi fick pröva på lite nya saker, samt lära oss hur man lägger skuggor osv. Fick med mig hem ett läppglans och en ögonskugga från Mary Kay, är riktigt nöjd!


måndag

Hade sovmorgon idag till 10, sedan skola till 15.00. Följde med emma hem efter skolan, sedan kom moa och vi for upp till maxi och handlade. Så har både tvättmedel och diskmedel för säkert ett halvår framåt nu.

For därefter hem till mig där vi (moa och emma) lagade tacos, medans jag slängde in tvätten. Så det är väl vad jag kommer tillbringa kvällen med, en stor hög med tvätt. Har inte tvättat sedan nyårsafton vilket är lite skrämmande, men nu är jag i full gång. Medans sitter jag och emma med varsin godispåse och kollar på top model. Hoppas alla får en bra måndagskväll!

barcelona here we come

Ett steg närmare nästa resa. Vi ska nämligen till Barcelona med alla 3:or på skolan den 3:de april. Så nu har vi fixat boende och delvis flyget. Känns dock lite surt att det inte kommer vara speciellt varmt när vi ska dit, nu när vi har bokat ett hotell med pool och allt.

Vi kommer isåfall hem den 8;onde, så då när vi liks är i stockholm har jag och några tjejer funderat på att stanna där för lite vårshopping samt upptäcka huvudstadens nattliv.

j

Uppdateringen under de senaste månaderna har inte varit något att hänga i julgranen, men det är ett nytt år och jag ger det ett nytt försök.

Slutet av föregående år slutade faktiskt över förväntningar. Hade till en början en underbar vecka i gran canaria med en del av släkten. Det firades även jul där nere, vilket på julaftonsmorgonen kändes lite konstigt. Att vakna upp, kolla ut genom fönstret och se gräs, palmer och ett kristallklart hav. Insåg sedan att mer underbart än så kunde det inte bli!

Det nya året firades med fina vänner. Först middag med emma, därefter rullade det in folk allt eftersom. Hela gänget drog sedan vidare till magdalena och hampus där kvällen fortsätte. 12-slaget spenderades med ett härligt gäng på torget.

Trodde aldrig att detta år skulle sluta så pass bra som det gjorde, med tanke på hur jobbigt det har varit under det senaste halv året. Intalade mig själv när jag var i gran canaria; varför ska man kämpa för något man inte kommer få?

Dessa ord som jag intalade mig själv är ett av de största och jobbigaste kliv jag har gjort i mitt liv, men även ett av de bästa.


RSS 2.0