Jag hatar snöstorm

Nu är det måndag igen vilket betyder att det är en nyskolvecka att se framemot. Känner mig inte taggad ett dugg. Men jag har lovat mig själv att jag ska göra mitt bästa nu i gymnasiet eftersom jag nästan la ner skolan i 9;an. Och med det menar jag att jag inte gick på vissa lektioner för att jag hatade läraren. Nu kan man verkligen säga att det är vinter. Det ligger ett tjockt lager snö på marken sedan är det snöstorm. Trodde nästan att man skulle blåsa bort. Nu börjar italienska lektionen,vi hörs senare idag.


                              Jättefina klänningar från hm!

one tree hill

Tänkte börja med att tacka för hjälpen. Får hoppas att jag hittar något mysig pyjamas som jag kan gå runt med nu i vinter. Det årtersår att se.

I helgen har jag inte gjort så mycket faktiskt. Mest tagit det lungt och så. Men tänkte ändå berätta lite vad som har hänt. I fredags gick jag först på stan och fikade med mormor sedan började vi handla julklappar. Dock så vet jag vad jag kommer att få av mormor&morfar nu,men det är ju saker som jag verkligen vill ha/välbehövda. Efter några timmar på stan så kom även mamma då det blev att handla ännu mer julklappar. Går fort framåt! Vid 6 tiden så tog mormor bussen hem och jag och mamma for och åt. Efter det for jag hem till älsklingen som var sjuk. Vi såg på idol och singing bee och bara myste och tog det lugnt.

Igår kväll så kom Moa och gjorde mig sällskap ett tag. Riktigt länge sedan man var med dig,gumman. Till den störta delen så satt vi mest och pratade sedan blev det även en liten utgång.
 
Nu ska jag sluta upehålla er. Har börjat se första säsongen av one tree hill. Har inte insett förän nu att det faktiskt är riktigt bra. Än så länge!

                                        




ibland vill man återuppleva barndomen

Nu när det har kommit så pass mycket snö så börjar man verkligen få julkänslor. På julafton förra året så var det knappt någon snö och vad är en jul utan snö?

Minns när man var liten och alltid gick runt i en pyjamas/nattlinne med gulliga figrer på. Tror att jag ska önska mig något liknande i julklapp. Nämligen så undrar jag om det är någon som vet vart man kan köpa fina och mysiga pyjamaser/nattlinnen. (Vill helst inte behöva beställa).

           


en vecka kvar

Förlåt för den dålia uppdateringen. Men ibland så har jag ingen lust alls att blogga eller så är det tomt på ideér. Tänkte börja berätta lite om dagen. Vi började 08.25 imorse med engelska då vi redovisade våran artikel om Paris Hilton sedan började jag och Emma skriva på våran novell,kom en bra bit på den idag. Hoppas bara att det fortsätter så. Efter lunchen så hade vi idrott där vi spelade innebandy. Var sjukt less efteråt,måste göra något åt min kondition innan den kolappsar. När lektionen var slut så hade vi 13 min på att ta oss till bussen och gissa, vi missade den med ungefär 1 min. SURT!
For förbi lillbubben med lite godis, han som är sjuk idag. Ska snart dit igen och då måste jag börja plugga.


Blondinbella vs. janne josefsson

Oj, vad tidigt det börjar bli mörkt ute nu. Tiden går så otroligt snabbt. Man hinner knappt tänka. Det är ungefär bara 1 månad kvar tills det är jullov. Ska inte klaga, lovet kommer vara efterlängtat.

Idag har det inte hänt så mycket faktist. Det blocket som vi läser nu har vi bara 2 lektioner per dag. Dock så är varje lektion mellan 2-2,5 timme. Personligen så tycker jag att det är skönt, men det är min åsikt. Imorse var bussen sen, ungefär 20 minuter. När man egentligen brukar vara 10 minuter tidigare på skolan. Jag tror att det beror på att det har kommit så mycket snö de sista dagarna att alla har börjat ta bussen istället för att cykla. Idag så började vi 08.30 med matte där jag och Emma räknade på riktigt bra, känns som att jag har greppat det här med procent. Alltid roligare att göra något när man förstår. Efter matten hade vi lunch där vi försökte göra klart frågorna till naturkunskapen och det gick väl sådär, vi fick även jobba med dem på lektionen så vi hann klart i god tid.
 
Kom hem för ungefär 1 timme sedan och sen dess har jag inte gjort så mycket. Gjorde mig lite fika och just nu sitter jag och följer debatten mellan Blondinbella och Janne Josefsson. Jag håller fullständigt med henne, det ska vara rättvist. Debatten som Blondinbella var med i för några månader sedan handlade om hennes alkohol intag och att hon dricker mer än en vuxen. Tycker att det är fel att utpeka sig som han gjorde under debatten. Ni som såg självaste debatten förstår säkert vad jag menar. Men om ni vill hålla med är ju upp till var och en.


nu är det ett tag kvar tills det är helg igen

Idag så hade vi sovmorgon till 09.45 men jag vaknade vid 07.00 utav att det var en viss person som satt vid datorn. Ingen av oss kunde somna om så vi gick och tog oss en varm dusch istället. Förut hatade jag att duscha på morgonen eftersom det tar så mycket längre tid och man får inte sova lika länge. Men nu tycker jag att det bara är skönt. Man blir så mycket piggare. Åkte även buss till skolan idag. Första lektionen var italienska där vi inte gjorde så mycket. Vi skulle bara översätta en text. Efter det hade vi geografi där vi skulle redovisa. Varje grupp fick ungefär 2 styckna områden man skulle jobba med. Min grupp hade "jättegrytan" och "horta" om jag inte minns fel. Vi fick ungefär 20 min på oss att ta reda på fakta om de olika områderna och sen så var det redovisning. Fast det var inget märkvärdigt. Slutade 13.30 idag så det var ett bra tag sedan jag kom hem. Har nyss ätit glass med chokladsås. Jätte gott,verkligen!
Nu har jag inte någonting mer att berätta,men ni får ha det så bra så hörs vi senare.

                                                 
                                                       Världens godaste glass!


bästa programmen på tv

Den här helgen har jag vaknat tidigt varenda dag. Dock inte utav mig själv utan några killar som skriker och har sig. Igårkväll blev det inte så mycket gjort,var även meningen då att jag skulle vara barnvakt med det slutades bort. Så jag var med Eric och hans kompisar hela kvällen. Bortsett från att jag for hem ett litet tag för att göra fruktsallad med mamma och Emil. Jag blev även förvånad att det var en beckfilm på tv som jag ännu inte hade sätt,men självklart så somnade jag ungefär efter halva filmen. Idag har det inte hänt så mycket. Var och handlade lite med Eric och Dennis. Annars har jag bara suttit inne och degat hela dagen. Ikväll är det riktigt bra på tv iallafall,enligt mig då. Fast som vanligt blir det att priotera eftersom det är både "ensam mamma söker" , "hål i väggen" och "andra avenyn" samtidigt. Fast dår går ju andra avenyn att se i efterhand på deras hemsida. Nu har jag inte något mer att säga,så om det är någonting ni undrar över så är det bara att fråga. Ha det så bra,vi hörs!


skönt med sovmorgon

God morgon på er. Det kanske inte direkt är morgon,men jag vaknade för ett litet tag sedan av att mamma ringde. Bilden som jag infogade i inlägget igår på den svarta klänningen,det var ungefär en sådan jag ville ha. Sen så ringde mamma idag och frågade vart den fanns och vilken storlek jag skulle ha,så jag hoppas att hon har köpt den till mig. Igår kväll gjorde jag inte så mycket. Det var meningen att jag skulle vara barnvakt till min lillebror för att mamma skulle ut med en kompis men i sista sekund så slutade dom bort det. Så jag gjorde som sagt inte så mycket igår. Skulle egentligen ha farit hem men Eric ville att jag skulle stanna,så jag gjorde det. Satt och såg på tv med Erics mamma hela kvällen medans pojkarna lanade. Just nu ligger han och sover,så jag funderar på att göra en mysig middag till oss. Hans mamma hade redan förberätt lite så jag får väl göra resten,typ duka fint osv.

Vad ska ni andra göra ikväll? Ni ska iallfall ha en trevlig lördagskväll,så hörs vi sedan.


Brist på bilder.. Glad att jag fick tillbaka min telefon igår!!

äntligen fredag

Oj,så skönt med fredag och helg. Jag vaknade 06.30 imorse starkt gjort av mig. Varken jag eller Eric orkade duscha igår kväll så vi gjorde det imorse istället. Idag så hade vi egentligen bara en lektion men eftersom jag var sjuk när vi hade geografi prov för någon månad sedan så fick jag ett tillfälle att göra det idag. Efter det så följde jag med Josefine och Amanda till d&d, där jag hittade en klänning men som vanligt så fanns det ingen storlek kvar. När  vi var därborta så fick jag ett sms om att min mobil hade blivit lagad och att jag kunde komma och hämta den. Så nu har jag äntligen min goding igen. Sen tog jag bussen tillbaka till stan. På the phone house så hade de något special erbjudande så vi fick ett telia simkort laddat med gratis sms,tror det var i en månad om jag inte minns fel. Efter det så gick jag på stan med Nathalie och Natalie då jag hittade ungefär samma klänning som på d&d,så jag tror att jag ska köpa den och ha på nyår. Vi får se hur det blir. 

                                     
                                                                

brownie hair

Som ni kanske har läst så färgade jag mitt hår för ungefär 1,5 vecka sedan. det stod på förpackningen att det skulle bli mellan blont men det blev ju inte riktigt så. Jag skulle säga att det blev mer brunt än blont.


                                         Såhär blev det iallfall!

Hade glömt bort att pappa hade namsdag idag. Grattis pappa,jag saknar dig!

13 november

God morgon!
De senaste dagarna så känner jag att jag faktiskt har blivit rätt så duktig. Förut gick jag alltid och la mig vid 1 och sedan hade jag kanske somnat vid 2, men den här veckan så har jag gått och lagt mig vid 10 varenda kväll. Det känns skönt att jag faktiskt orkar upp på morgonen. Vi började 08.25 imorse med engelska,där vi skulle beskriva en bild om vad som just jag tyckte var speciellt med den. Nu har vi nyss ätit och sitter och väntar på att idrotten ska börja klockan 12.00, sedan har vi idrott i 1h sedan slutar vi. Får se om jag skriver ett inlägg senare ikväll,måste verkligen plugga när jag kommer hem. Ni får ha det så bra,hejs!


jag hatar onsdagar

Har nyss kommit hem från skolan. Det har verkligen varit en jätte jobbig dag. Vi började 08.30 imorse med naturkunskap, där vi såg klart på filmen. Typ världens sämsta film,eller den är inte dålig så men den handlade bara om miljön och hur vi måste börja tänka för att man ska kunna leva på jorden framöver. Efter det så hade vi lunch och då följde jag med Josefine och lånade en engelska bok på biblioteket som vi skulle ha till lektionen. Engelska måste ju vara det absoult drygaste ämnet, iallafall när man har en lärare som inte ens kan engelska och man får rätta till henne hela tiden. Sista lektionen hade vi näthandel och där ska vi bara sammanfatta en text som vi sedan ska lägga in på vår enga hemsida. Är verkligen jätte drygt att bara sitta och läsa och försöka sammanfatta en text. har ungefär hunnit halvvägs nu,har ungefär 4 häften kvar där varje häfte är på minst 20 sidor.

Nu fick ni veta vad jag har gjort idag,även fast det kanske inte har varit den bästa dagen. Ska börja plugga till geografiprovet som vi har tills på fredag nu. Jag skriver sedan, ha det så bra!

                                       


jag är hungrig

Blev inte ett inlägg igår eftersom jag var tvungen att plugga hela kvällen. Idag har det inte hänt så mycket. Vi började 08.30 imorse då vi hade matte i ungefär 2,5 timme,sjukt jobbigt. Efter det hade vi naturkunskap och där gjorde vi inte så mycket. Skrev lite sen har vi börjat se på en film. Kommer inte på vad den heter i nuläget men den handlar om miljön och att jorden kommer gå under ifall vi inte gör något åt koldioxid utsläppen osv. Efter det hann jag ta en sväng med Nathalie på stan. Just nu sitter jag hemma hos älsklingen, blir nog så att vi gör middag snart. Hade inte så mycket att skriva. Ni får ha det så bra tills senare.


                                       Visst ser det gott ut?


ny skolvecka,imorgon

Hejsan på er. Har kännt mig krasslig hela helgen och så nu imorse så vaknade jag upp med världens huvudvärk,tät i näsan sedan kallsvättas jag. Usch, vill inte åka på något virus nu. Idag händer det inte så mycket,ska bara ta det lungt och försöka friskna till. För imorgon ska jag till skolan,det har jag bestämt. Känns som att jag inte har någonting att skriva om,hjärnslapp i högsta grad. Som jag sa,idag händer det inte så mycket eftersom jag måste försöka att bli frisk tills imorgon. Dock är inte det för att jag älskar skolan,men jag hatar när man missar så mycket och får ta igen det hemma. Eric ligger fortfarande och sover,det är den lilla spilivinken som har smittat mig. Men jag skriver väl ett inlägg senare idag. Tills dess så får ni ha det så bra!

Angående inlägget igår om min pappa så är det roligt att se att det är så många som bryr sig. Även fast jag inte känner personerna.

 

9 november,farsdag

Tänkte just på att det är farsdag idag. Fast det gör ju inte saken bättre. Man läser och hör saker hela tiden om vad alla ska göra med sin pappa eller vad de har köpt till dem. Det känns lika hemskt varenda gång. Inte heller är det bara farsdag,utan så mycket annat. Jag tänker ofta på hur det kommer bli att växa upp när det inte finns en pappa i sin närvaro.

Pappa, du var mer än en pappa för mig,
jag kan fortfarande se ditt underbara leénde framför mig.
Så där lyckligt, sådär betryggande, som att allt kommer att ordna sig.
Jag kan fortfarande höra din röst, ett eko som för alltid kommer att finnas i mitt hjärta.
Pappa, jag glömmer dig aldrig, min själ är en bit av dig.
                                         
                                          Älskade pappa,jag saknar dig!


jag älskar beckfilmer

Oj,vad dålig jag är på att uppdatera,men det är sånt ni får leva med. Jag har sovit oroligt hela natten. Somnade kanske vid halv 2, sedan vakande jag kvart över 4 av en mardröm och kunde inte somna om. Förstår inte hur jag ibland kan vara så mörkrädd? Sedan kom Eric vid 8 imorse,när vi hade lagt oss i sängen för att sova,så sa jag; kan vi inte fara hem till dig och sova istället? Och det gjorde vi. Sedan dess så har jag somnat lite då och då under dagen. I kväll så har jag inte gjort så mycket. Jag och mamma for och köpte godis,sedan nu sitter vi och ser på en beck film. Men hon har visst somat tror jag,iallafall så halvsover hon. Själv så ska jag vara vaken 2 timmar till för då kommer Eric. Känner mig inte speciellt trött så det ska nog inte vara några problem.


äntligen fredag,igen

God kväll på er. Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Vaknade vid 08.15 och skulle vara klar och möta Emma 08.40,så det blev lite stressigt,skulle dessutom hinna kolla på italienskan eftersom vi hade prov direkt på morgonen men jag skyndade mig med att få sminker på plats,dock tog jag bara mascara. Sedan satte jag mig och började läsa lite på italienskan. Vart så himla avundsjuk när Eric låg och sov när jag for imorse,men är man sjuk så är man. Krya på dig,älskling! Italienskan gick väl sådär,hade inte pluggat på glosorna någonting,men det gick väl hyffsat bra ändå. Efter provet for jag hem till Eric och fortsatte att sova ett par timmar. Sedan dess har vi bara tagit det lungt och lagat middag och så. Nu skulle han iväg och lana ikväll,så jag får se vad jag hittar på. Ska nog bara ta det lungt med idol och singing bee. Hoppas att ni får en bra kväll,skriver imorgon!


Vilken är eran favorit i idol?

6 november

Hejsan på er!
Om ni läste det senaste inlägget så kanske ni såg att jag skulle färga mitt hår igår kväll och det är precis det jag har gjort. Stod att det skulle bli typ mörkblond,men inte riktigt så blev det,inte vad jag tycker i alla fall. Man kan säga att det blev mer åt det bruna hållet än år det blonda. På skolan har vi inte gjort så mycket, har bara haft 2 lektioner idag,naturkunskap&idrott. Imorgon har vi bara 1 lektion och det är italienska där vi har prov,så ikväll måste jag kolla igenom det vi ska kunna. Just nu så sitter jag och funderar på om jag ska se höök avsnittet som kom ut igår,eller om jag ska plugga och se det senare.


Det var en fråga som jag svarade igår på och där skrev jag att jag gillade polisutredningar och dylikt. Någon som har tips på en bra sådan film?

dax för hårfärgning

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Vi började 08.30 imorse med naturkunskap,brukar hata det ämnet men än så länge så verkar det faktiskt vara helt okej. Efter det hade vi lunch,där vi gick på stan för att jag behövde köpa ett hårspänne. Sen engelska och där kan jag bara säga att läraren är urgullig,tror faktiskt att eleverna i klassen kan mer engelska än vad hon kan,dock är hon bara en vikarie för våran ordinarie lärare. På näthandeln fick vi välja om vi ville jobba hemma,så jag valde det. Vid halv 4 kom Nathalie till stan, jag lämnade in min mobil för tusende gången. När vi kom in på The Phone House sa han som stod i "kassan"
- vi beklar så hemskt mycket för de där mobilerna. Jag fattar inte,om dom vet att den ska gå sönder. För de verkar ju inte gå att laga,så varför får man inte bara en ny modell på engång? Sedan gick vi och åt och jag köpte hårfärg och Nathalie ett rouge. Kom hem för ett tag sedan, vi har fikat lite och nu ska vi börja med mitt hår. Hoppas verkligen inte att det kommer bli orange. Skriver sedan, tills dess får ni ha det så bra!

                                      

 Den mest värdelösa mobilen                           Hittade inte färgen jag hade valt,
                                                                                  men detta är ngt likande

 

svar på frågorna

Roligt att ni har ställt frågor. Nu har jag lite tid över och har chansen att svara på det ni har frågat. Det har inlägget är kommer jag bara att svara på frågorna så ni får det "dagliga" inlägget senare idag.


Vill du ha barn? Vad vill du isf döpa dem till?
Svar: Ja,jag vill jätte gärna ha barn men det är några år kvar dit. Vet inte ritkigt vad jag skulle vilja döpa dem till men jag tycker att William&Alicia är gulliga namn.

Sexigaste mannen ever?
Svar: Det beror på vad man menar med den frågan. Fast som många andra tycker så tycker även jag att Jesse Mccartney är snygg.


Vilken är din favorit serie och varför?
Svar: Jag brukar inte kolla på tv´n så ofta men i vår/somras så följde jag hela säsong 1 av gossip girl men jag har inte börjat se den andra säsongen. Fast annars så gillar jag att följa Höök och Idol. Varför jag följer dem är därför att jag gillar polisutredningar som man får följa i Höök men i Idol så tycker jag att det är det är bra underhållning.


Kan du säga fem stycken positiva saker om dig?
Svar: 1. Glad
2. Framåt
3. Ibland så kan jag vara perfektionist
4. Utåtriktad
5. Förstående person

Hur gammal är du o vart bor du?
Svar: Jag är 16 år gammal och bor i Umeå.


Varför bloggar du?
Svar: Från början så trodde jag aldrig att jag skulle göra en blogg men sedan ändrade jag mina inställningar. Det jag tänkte från början är att jag aldrig skulle klara av att ha en blogg eftersom jag inte brukar uppdatera så ofta. Nog för att jag inte gör det fortfarande, men jag tycker att det är skönt att det finns någonstans där man kan får skriva av sig för det kan behövas ibland.

Vad är det bästa du vet?
Svar: Det är väldigt mycket som jag gillar. Men det som jag nog tycker bäst om är när jag får vara med min pojkvän,det är då jag är lyckligast.


Vilka bloggar läser du/tycker mycket om?
Svar: De bloggar jag läser dagligen är kissie,kenza,stinalee sedan några av mina kompisars.

Vilka 3saker skulle du ta med till en öde ö?
Svar: Om jag fick välja precis vad jag ville så skulle jag ta med mig så skulle jag ta med mig någonting som ger ljus eftersom jag är väldigt mörkrädd. Mat&vatten så jag skulle kunna överleva sedan någon som kunde ge mig sällskap.

Hur lång är du?
Svar: Det var ett tag sedan jag kollade hur lång jag var men senast så var jag 167,5 och om jag inte minns del så var det i maj.


Brukar du se desperate housewifes?
Svar: Nej, jag brukar inte se på desperate housewifes.




 


andra dagen avklarad

Imorse var det lika svårt att kliva upp ur sängen som vanligt. Det spelar ingen roll vilken tid man går och lägger sig,ändå så är man lika trött på morgonen. Men i alla fall, idag har det inte hänt så mycket,började halv 9 imorse och hade matte i 2h 20 min. Sedan så hade vi en kort engelskalektion. Som jag kanske har sagt tidigare så läser vi i block och det innebär att vi inte läser alla ämnen samtidigt. Så idag började vi med engelska. Gjorde inte så mycket på lektionen,vi skule bara fara till biblioteket och låna en bok och sedan skriva titel osv. sedan varför vi valde just den boken. Jag kom hem för ett tag sedan och nu sitter jag och äter glass med chokladsås och frukt, medans jag tittar på senaste avsnittet av Höök.

Som jag skrev för någon dag sedan så skulle det vara roligt att ha en frågestund,där alla läsarna får komma med frågor sedan svarar jag på dom antingen ikväll eller imorgon. Så nu kära läsare är det bara att fråga på.

                          


ny vecka,nya tag

Godmorgon på er! Har egentligen ingenting att skriva om,men ett litet inlägg kan jag väl i alla fall bidra med. Vi har börjat läsa ett nytt block,alltså block 2. Så resten av den här terminen ska vi läsa andra ämnen. Sedan så har vi fått ett mycket bättre schema och vi slutar ungefär mellan 1-2 varje dag,jätte skönt. Vi hade italienska imorse,men vi skulle mest repetera inför provet som vi har på fredag. Har ingenting annat att plugga på i veckan,så jag ska satsa nu på italienskan. Just nu har vi geografi lektion sedan slutar vi halv 2 idag. Hur skönt som helst. Hoppas att ni får en bra dag,skriver senare. Hejs!

                                  


haft en bra helg?

Godeftermiddag på er,eller man kanske säger god kväll. Som ni kanske såg var jag vaken väldigt länge igår,ungefär till halv 4. Så idag har det blivit en dag som man helt har sovit bort,även fast jag vaknade vid 2 tiden. Kan vara skönt att få sova ut ibland. Idag kommer det inte hända så mycket. Har fortfarande på mig myskläder och jag tror inte att jag kommer orka byta om och göra mig i ordning för dagen. Det är ju trots allt snart sovdags igen. Ikväll så släpps 3 nya avsnitt av Andra Avenyn, så det är väl på så vis jag kommer tillbringa kvällen. Med ett tillläg av antingen ensam mamma söker eller hål i väggen. Har hjärnsläpp just nu,så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Om jag kommer på något senare så får jag väl skriva ett till inlägg. Ha det så bra allesammans,vi hörs senare!


godnatt på er

Nu var det en ny dag och den sista dagen innan skolan börjar igen. Känns verkligen jätte tungt. Men det kommer ju helger här framöver sedan är det ju inte så länge kvar tills det är jullov,som jag är sjukt taggad på!
Just nu gör jag inte så mycket. Har suttit och sett Beckfilmen som gick på tv4+. Väntar på att mamma ska komma hem så jag får fara till Eric och sova,börjar bli jättetrött.

Har inte sett den andra säsongen av Gossip Girl,men är det bara jag eller är den sämre än den första? Så tycker jag i alla fall att den verkar. Det här blir nog det sista inlägget för ikväll,men jag uppdaterar nog som vanligt imorgon igen. Skulle vara roligt med en frågestund,men jag vet inte. Får se hur det blir. Ni får ha det så bra,vi hörs imorgon. 



Båda är riktigt bra för att få upp volymen i håret och att det verkligen håller. Dock tar Volym Master lite längre tid,fast jag tycker att den ger ett bättre resultat. Pulvret är också bra fast jag tycker att håret känns så smutsigt dagen efter men det är ju en smaksak.


dax för barnvakt

Tjoho! Som jag skrev tidigare så skulle jag skriva ett till inlägg ikväll eftersom det andra blev så kort. Ikväll har jag inte gjort så mycket, Eric gjorde en jättemysig middag till oss båda,älsklingen min! Mamma ringde för ett tag sedan och frågade om jag kunde vara barnvakt åt Emil(min lillebror) och hans kompis. Har liks inga planer för ikväll så jag sa att det gick bra,får 100kr och då känns det mer värt. Kommer inte behöva göra så mycket eftersom dom är rätt så gamla,typ 10 år båda två. Nathalie kanske också kommer och gör min sällskap ett tag,skulle vara roligt. Därefter hade jag tänkt att jag skulle dra tillbaka till Eric och sova här,eftersom det egentligen var meningen att jag skulle vara här hela kvällen när han lanade. Ibland går det riktigt bra att kompromissa.


nu är det lördag igen

Godmorgon på er!
Det känns som att jag aldrig uppdaterar längre,får bli en ändring på det. Igår hände det inte så mycket,satt hemma med mamma&emil och såg på idol och singing bee. Vaknade kanske för 1 timme sedan och nu sitter jag bara vid datorn och degar,tänkte fortsätta skriva det här inlägget klart och därefter svara på lite kommentarer. Idag händer det inte så mycket,ska fara iväg om ett tag och betala sminket som jag köpte för ungefär 2 veckor sedan(rouget och foundation "puffarna") Blev ett kort inlägg,men jag uppdaterar väl senare idag.

Provade en kompis puder i fredags och det var riktigt bra. Någon som har ett tips på ett bra puder?


RSS 2.0