090731

Nu är det en ny dag igen, känns som att dagarna bara rusar iväg. Nackdelen är att skolan snart börjar och då är det bara att pluggapluggaplugga.

Det blev så att vi gjorde italiensk sallad igår och den blev faktiskt riktigt lyckad. Vi åt tillsammans, sedan satt vi och såg film. Vid halv 10 tiden for vi och köpte mat på mc donalds. Hamburgare, pommes och milkshake, mumma! Efter ett tag kom mathias, simon, tove, peder, anton, carl sedan var det en till kille men jag minns inte vad han hette. Iallfall, de var här ett tag sedan gick jag och eric och la oss och såg på filmen om michael jackson (3;de gången för mig).

Idag har jag ingen aning alls om vad som händer. Ska väl snart börja göra någon frukost så man får lite mat i magen.

bara 11 dagar kvar till
stockholm med älsklingen!

090730

Vaknade vid 11 tiden i morse. Låg i sängen och bara myste ett tag sedan gick vi upp och gjorde frukost.

Igår blev det inte så att vi gjorde middag. När vi kom hem till erics mamma så hade hon gjort pastasalladen som vi hade tänkt göra så då åt vi där istället. Efter att vi hade ätit for vi tillbaka till erics pappa, duschade sedan kom daniel, carl, kristian och simon. Vi drog vidare till teg, och efter ett tag kom sabina också. Kan ju säga att kvällen var inget att hurra för, fyfan!

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Vi kanske skulle laga middag tillsammans eftersom vi inte gjorde det igår. Uppdaterar väl mer under dagen!

matlagning

Kom aldeles nyss hem från affären. Det behövdes inte handlas så mycket idag. Endast rödlök och filmjölk för att kunna göra middagen ikväll. Vi hade planerat att göra italiensk sallad av något slag. När jag väl var på affären så köpte jag 4 st wienerbröd och lite godis som jag kan mumsa på nu under filmens gång.

090729

Igår kväll begav jag mig mot stan och subway. Väl där när jag har beställt min macka och är påväg att betala kommer moa fram till mig. Satte mig ner vid henne och challes bord och pratade i ett litet tag. For sedan till erics far, där vi åt upp våra mackor. Vid 1 tiden ringer sabina, går ut och pratar med henne ett tag sedan går jag in igen, lägger mig i soffan och slocknar på en gång. Kan inte säga att jag har fått så bra sönm i natt pga. oljud så jag har vaknat till och från hela natten, sedan nu imorse vaknade jag 8 då jag och eric gjorde frukost, la sedan oss i soffan och satte på en film och båda somnade. Vaknade upp för bara ett tag sedan eftersom eric farmor kom förbi, så nu är jag vaken. Eric sover fortfarande eftersom han har lanat i natt och han lär väl göra det ett bra tag till också. Tror jag ska gå på ica och handla lite mat och sedan bara lägga mig i soffan igen och se på en film. Denna gång tror jag att det blir en shopaholics bekännelser.


you make my day

Ska uppdatera lite snabbt nu medans jag har möjlighet. Det har varit en mycket lugn dag, vaknade vid 12 tiden, väldigt ovanligt för att vara mig. Under tiden jag jobbade var jag tvungen att vakna runt halv 10, så sedan dess har jag vaknat den tiden varje morgon. Dock inte idag vilket är väldigt märkligt, men jag ska inte klaga, ska passa på att sova ut nu medans vi fortfarande har sommarlov för sedan blir det tidiga mornar.

Föregående vecka har varit underbar och det vill jag tacka släkt och vänner för. Jag har haft väldigt roligt med er och tiden har bara rusat iväg. Tycker att vi alla ska försöka styra ihop något snart, det skulle vara trevligt! ♥


Josefines stuga


28 juli

Har bestämt mig nu att jag ska skärpa mig riktigt med bloggningen nu. Igår kväll såg vi filmen big daddy, filmen var riktigt rolig och som alla de andra bra filmerna så var det ett lyckligt slut.

Jag vaknade kanske för 20 min sedan av att jag fick ett sms från mamma där det stod att hon var på ikea nu. Hoppas att hon ser mitt sms tillbaka nu så hon inte glömmer att köpa mina svarta ramar och kattekoppar till mormor.

Tänkte bara lite snabbt uppdatera, eric ligger fortfarande och halvsover. Åh, jag är så lycklig just nu! ♥

Förövrigt så är det bara 2 veckor kvar till planet mot stockholm lyfter!




my baby

Nu har äntligen älsklingen kommit hem från grekland. Vi åt middag tillsammans hemma hos mig och nu har vi varit på affären och laddat upp med en massa go saker. Kvällen kommer att tillbringas i sängen med en bra film och självklart massor av mys! ♥

Oj, kom just på att idag har vi även varit tillsammans 1 år och 8 månader, tiden bara rusar iväg!


fredag, lördag, söndag

Oj, vad tiden rinner iväg snabbt. Tänkte att jag skulle uppdatera er lite om vad som har hänt denna helg. I fredags så var jag på stan och strosade runt i nån timme. Efter ett långt letande efter en kavaj så hittade jag äntligen en som föll mig i smaken. For sedan hem och duschade och efter det for jag till subway med moa och åt, riktigt gott! Denna kväll bjöds det på klassfest med gamla goa 9A. Bland de roligaste kvällarna på länge, vi får snart göra om det igen!

Vaknade på lördagsmorgonen åt frukost, sedan drog jag och moa till stan. Moa hittade en massa fina saker. Det enda jag hittade var ett par svarta jeanstights, funderar på att köpa dem men det återstår att se. När stan stänge for vi och åt på frasses sedan hem och såg på en massa youtube klipp med michael jackson. När klockan var ungefär halv 7 så började vi bege oss mot degernäs, vi tog åkervägen och i slutet at röbäck så var det en viadukt (bilarna från e4;an kör över där) och gissa om det var massvis med vatten där! Moa körde över och det gick bra, men rädd som jag är för lera så stannade jag just innan allt vatten och började köra på kanten medans jag "puttade" på med ett ben längst stenmuren. När jag var ungefär i mitten av allt vatten så känner jag hur det börjar komma upp vid fötterna och några sekunder senare så stannade moppen av. Så det var bara att ställa ner fötterna och börja putta på, var blöt halvvägs till knäna. Väl framme hos moa så åt vi middag med hennes familj, flintastek med potatisgratäng och till efterrätt bjöds det på rabarberpaj med glass, mums! När vi kom tillbaka till stan började vi se michael jacksons "the dangerous tour" men efter ungefär halva konserten så sov jag som en stock.

23 juli

Har spenderat denna kväll med josefine och victoria. Vi satt för den mesta delen och bara pratade men vi hann även med att se ett avsnitt av my new BFF och ta en "nattpromenad". Kom hem för ett litet tag sedan och nu sitter jag och väntar på att moa ska komma, hon ska göra mig sällskap i natt!

Imorgon blir det upp och hoppa tidigt, ska vara på sjukhuset vid 08.15 för att ta den sista twinrix sprutan (skyddar mot hepatit a och b) så efter det är jag skyddad hela 25 år. Var meningen att jag skulle följa med emma och co. till holmön och vara där under helgen men jag tror inte det blir av eftersom det ska regna hela helgen. Så imorgon kväll styr vi klassfest med gamla goa 9a.

älskling, jag saknar dig.
bara 3 dagar kvar, kom hem nu!

19 juli

I don't wanna be without you babe..
8 dagar kvar!

tiden går snabbt

Oj, nu är det snart en hel månad sedan jag skrev ett inlägg. Jag har nästan haft fullt upp hela tiden, har för det mesta jobbat. Nu är det bara 3 dagar kvar sedan har jag jobbat klart för i sommar. Skönt!
I förrgår bokade jag och eric en resa, så den 11 augusti lyfter planet till stockholm och vi kommer hem den 15;onde. Ser framemot att gå på grönalund, skansen, shoppa osv. Beställde även ett par svarta gladiatorsandaler här omdagen, och de kom inte idag så då kommer de väl på måndag hoppas jag.

Just nu så vill jag bara att det ska sluta regna, men det är väl såhär den svenska sommaren brukar vara. Fast de har sagt att det ska bli bättre nu under helgen, så kanske till veckan är solen tillbaka hos oss.

you used to call me your dreamer and now I'm living out my dream
oh, how I wish you could see everything that's happening for me
I'm thinking back on the past it's true that time is flying by too fast..♥

RSS 2.0