13 juni

Sitter just nu hemma hos josefine med henne och issa, vi håller på att göra oss i ordning för kvällen. Efter det blir det att dra vidare några hus bort och spela kubb om vädret vänder, annars blir det att vara inne och chilla och umgås med folk. Uppdaterar mer senare. Ha en bra lördagskväll! ♥

företagsekonomi A

Loggade nyss in på progress (för er som inte vet vad det är så kan man säga att det är en slags sida där man kan se resultat av prov/inlämningar, frånvaro och slutbetyg.) Till min förvånan så ser jag att jag fick MVG i slutbetyg i företagsekonomi A.

om sanningen ska fram

Jag hoppas bara att är en dröm, vet inte vad jag skulle göra om det var sant. Nu är det bara att hoppas på det bästa!

My bloody Valentine

Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag far. Går kvällen var super, en mycket bra start på sommarlovet. Ikväll är det bio som står högst upp på listan, vi ska se filmen My bloody Valentine. Nu rinner tiden iväg, måste skynda mig om jag ska hinna. Ha det så bra så länge så hörs vi senare! ♥

090610

God morgon!

Vaknade lite senare än vad det var tänkt idag. Igår var jag med nathalie, charlotta och maggan ett tag. Väl nere på stan så fick de med mig i den "största" karusellen. Hade en klump i halsgropen ända tills den startade. Den var inte så läskig som jag trodde att den skulle vara, men lite pirrigt var det. Ett tag efter det for jag hem och sedan vidare till josefine, där hon och marielle väntade. Vi satte oss på en brygga vid nydala och bara pratade och sedan vid halv 12 tiden begav jag mig hemmåt. Stannade efter ett tag och ringde älsklingen och frågade om han ville dela en subway macka. For förbi subway köpte en macka och sedan hem. Eric kom efter ett litet tag och vi satt och mumsade i oss mackorna sedan låg vi och bara myste, såg tv osv.

Vaknade bara för ett litet tag sen. Har hunnit göra frukost, det blev gröt och mackor. Ska snart börja göra mig i ordning inför kvällen. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi sedan!


9 juni

Oj, vad fint väder det är ute. Dock så blåser det lite grann. Funderar just nu om jag ska orka ta moppen och pallra mig upp till h&m på ersboda och kolla på underkläderna jag la undan igår och kanske inhandla dem ifall de passar. Annars har jag hunnit vara hemma, ätit lite och tog även med mig bikinin tillbaka hit för att kanske senare under dagen sätta mig på balkongen med en glass och sola ett tag.


Bild från google.se

8 juni

Hade ingen möjlighet att skriva ett inlägg igår, så jag gör det nu istället. Igår blev det iallfall stan med emma. Vi prövade en massa bikinisar och föll för en, men eftersom jag redan har köpt 2 st för i år så tror jag att jag får avstå denna gång. La udan lite underkläder på h&m på ersboda eftersom de rätta storleken inte fanns här i stan, så får se om jag orkar fara upp dit senare idag. Träffade nathalie på stan och vi stod och pratade i ett bra tag, känns som att det var jättelänge sedan sist, vi måste hitta på något snart! 

Vid lunch tid satte vi oss i sfparken och åt, inhandlade en tröja från h&m och sedan blev det hem och äta middag och däefter hem till lillbubben min!


Snart 3 år sedan!

pokerface

Sitter just nu hemma hos älsklingens pappa och spelar lite poker på facebook och för engångs skull går det faktiskt riktigt bra.

Ska nog börja dra mig mot affären nu innan dem stänger för att köpa lite gott till kvällen. Det skulle inte sitta fel med jordgubbar och smält choklad att doppa dem i.



7 juni

Nu när det äntligen är sommarlov så gör man så mycket mer än att sitta inne och blogga. Fredagskvällen blev inte riktigt som det var tänkt, allt slutade med akuten. Lördagen vaknade jag upp med feber vilket inte heller var speciellt roligt, men det är sånt man får leva med. Kvällen igår blev en lugn hemmakväll med lite fotboll och godis. Idag ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig. Hoppas att ni har haft en bra helg!


Liten tjockis!

sommarlov

Nu är det sommarlov för min del, känns så otroligt skönt. Gjorde även ett matteprov nu på morgonen och jag klarade det. Detta sommarlov har börjat bra. Pratade nyss med min lillasyster, de kommer kanske ner i sommar, någongång i slutet på juli :)


blomstertorget

Fick en fråga i ett föregående inlägg om vad jag jobbar med. Tänkte svara på det lite kortfattat. Jag jobbar på ett ställe som heter blomstertorget, nu innan sommarlovet har jag valt att jobba extra där på helgerna och de dagar som jag är ledig från skolan. Kommer även att jobba där i sommar till och från fram tills i början på juli.


2 juni

Igår kväll for jag till eric vid 10 tiden. Det var ett tag sedan vi städade hans rum (vi brukar hjälpas åt med det eftersom jag är där sågott som jämt, iallfall sover där) så det första vi gjorde var att plocka bort allt sedan renbäddade vi även sängen.

Idag började första lektionen med näthandel där vi bara skulle utvärdera och kolla så att allas hemsidor funkade att lägga upp på webben. Så efter en halvtimma fick vi sluta, så jag for hem gjorde lunch sedan sov jag ett litet tag. Vid 11 tiden for jag ner på stan för att lämna tillbaka en klänning/tunika som jag hade köpt för någon vecka sedan. Bytte in den mot ett par svarta jeans och en svart kavaj i lite längre modell, känns som att jag kommer ha mer andvändning för de.


Världens finaste katt!


fredag, lördag, söndag

Denna helg har varit fullpackad. Fredagen började med att jag vaknade upp vid 10 tiden, jag och eric for hem till mig, duschade, sedan ner på stan för att inhandla lite saker och hämta ut pengar till kvällen. Dock så vistades vi lite förlänge på stan så när vi väl kom hem igen så blev det bråttomt. Emma kom och vi gjorde oss iordning tillsammas. När vi väl var klara kom carl på besök, vi satt och tjillade och väntade på de andra boysen så vi skulle kunna ta bussen och bege oss mot yran. Spelade våran första match vid 6 tiden sedan 3 matcher efter varandra (och ja, vi förlorade alla) stannade kvar på ängarna ett tag sedan begav vi oss till stan för att träffa folk och se på björn rosenström.

På lördagen blev det att kliva upp klockan 7 för att fara till sjukhuset och göra en magnetröntgen.. Hade föreställt mig att det skulle se ut som när man gör en "vanlig" röntgen, men inte gjorde det de. Fick ligga på någon slags bår sedan fara in i en maskin som lät så jag nästan inte visste vart jag skulle ta vägen. Hem igen till eric efter det, sedan for vi och grattade min lillebror som fyllde 10år, åt gofika och tårta. Därefter lagade vi middag tillsammans. Kvällen spenderade jag med mina flickor hemma hos marielle på mariehem, därefter blev det stan.

Trodde det skulle bli en tidig lördagskväll, men icket. Kom till älsklingen när klockan var ungefär 2 och det var jobbigt att kliva upp dagen därefter halv 11 för att fara iväg och jobba. Blåste ju rätt så rejält men ändå brände jag mig så jag var alldeles röd på axlarna. Kvällen gick åt till att plugga till geografiprovet som vi hade idag, och det gick väl sådär. Hoppas bara på att jag klarar det nu!

RSS 2.0