helgen.

Denna helg har varit helt underbar, mestadels iallfall.  Fredagen bestod att flerrätters middag med älsklingen och hans familj. Lördagen pluggade jag i stort sätt hela dagen och kvällen, men det var riktigt skönt att få göra bort två stora arbeten. Igår var jag med eric. Vi badade jacuzzi och bastade. Det var verkligen jättemysigt!

älskade pojkvän

Min hjärna har varit så insatt i plugg denna dag/kväll att jag helt och hållet har glömt bort att berätta om går kvällen. Vi åt flerrätters middag och fick pröva på att från rökta räkor till olika slags ostar. Vissa saker var goda, andra saker var lite mindre goda. Men denna kväll var helt klart den bästa på länge. Det finns ingen finare än dig, eric. Jag älskar dig av hela mitt hjärta! ♥

yes

Nu har jag tagit ett break i pluggandet. Gjorde klart filisofiuppgiften för ett litet tag sedan och nu har jag satt igång med praktikrapporten, har hunnit ungefär hälften. Ska försöka göra så mycket jag kan ikväll, men har ju även imorgon på mig så det ska nog vara lugnt. Hoppas alla får en bra lördagskväll!

plugg.

Tro det eller ej mina vänner men denna lördagskväll har jag tillbringat framför läxböckerna. Har snart gjort klart filosofiuppgiften så det känns skönt. Återkommer senare!

two years today.

God morgon sunshines!

Idag är det inte vilken dag som helst. Jag och eric firar nämligen 2 år. Det är sjukt vad tiden går fort. Iallfall har jag nästan nyss vaknat och ska snart bege mig till eric för att väcka honom men även lite morgonmys. Skola idag mellan 10:50-14:00. Det ska nog gå bra, vi har ju trots allt helg sedan.


pokerface

Nyduschad, så nu känner jag mig som en människa igen. Kan inte minnas senaste gången jag hade så skitigt hår som jag hade innan. Men så går det när man försöker hålla sina mål - tvätta håret 2 gånger i veckan.

Efter denna skolvecka är jag otroligt less så en underbar helg skulle sitta fint just nu. Började på min filosofi uppgift ikväll. Har dock inte gjort så mycket, men det är alltid en början. Nu ska jag göra kvällsfika sedan se avsnittet av mammas pojkar som jag missade tidigare ikväll.

the city

Om jag säger att jag nyss kom hem så ljuger jag. Kom iallfall hem för lite mer än 1 timme sedan, men har inte hunnit göra mycket. Endast ätit middag och fått en update inom bloggvärlden.

Efter skolan mötte jag upp sabina och två av hennes kompisar (tror en hette maja). Vi gick på stan i ungefär 1 timme sedan for vi hem till sabina där jag fick låna hennes symaskin för att sy till mina byxor. Tack gumman för lånet! ♥

ingen hitt

Kan ju säga att makaronipudding inte är min grej. Det är inte gott någonstans. Usch!
Kommer förövrigt vara hungrig hela dagen.. Efter skolan blir det troligtvis Sabina. Hon var så snall att jag fick låna hennes symaskin för att sy klart det andra benet.

torsdag.

Sitter just nu på filosofilektion men just nu vill jag bara sluta så vi får gå och äta lunch. Dock så är det makaronipudding vilket gör saken inte bättre.

onsdag.

Snart är det helg igen. Skola idag mellan 09:35 och 13:45. For sedan på stan med mormor och kollade på julklappar. Hittade ett par svarta jeans (sjukt att jag inte ens äger ett par svarta jeans, endast ett par tights med fickor fast det är långt ifrån som jeans..) och en tröja/tunika. Okej, måste berätta den lilla incidenten som hände mig idag;

Under de 20min som hann gå höll jag på brinna av rejält. Jag hade lagt undan de svarta jeansen och tröjan i 1h för att kolla om jag hittade något annat som skulle falla mig i smaken mer. Hittade inget annars så efter 30mins letande går jag tillbaka till Gina Tricot för att köpa de jag hade lagt undan. Och då finns det inte där?! Hon som stod i kassan minns att hon hade lagt undan det. Tröjan fanns det fler av men inte jeansen (de skulle heller inte få in fler). Så vi letade det i ungefär 20min. Till hon bad mig att pröva ett par andra jeans, ett par liknande. Dock så var de helt åt pipsvängen eller rättare sagt de var som alla andra jeans. Med det så menar jag att jag har väldigt svårt att hitta jeans eftersom jag har så stora höfter så jag får aldrig igen byxorna vid midjan. Typ endast jeanstights som passar. Iallfall så kollar hon en extra gång i "garderoben" med undanhängda kläder och där hänger både jeansen och tröjan.

Kom hem vid sex-tiden, lagade middag och sedan gjorde jag klart italienska läxan som är tills imorgon. Nej, nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon. Börjar 08:30 med engelska och inte nog med det, veckan drygaste dag.

fekB

Sista lektionen nu för dagen. Företagsekonomi B i 2,5 timme. Taggat!!

2 year.

Dagarna och veckorna bara rusar förbi och snart är det efterlängtade jullovet här. Ikväll har pratat med min älskade lillasyster som jag saknar jättemycket men jag har även gjort bort samhällsläxan och sedan började jag på italienska läxan som ska vara inne på torsdag. Hann ungefär hälften så det känns mycket skönt. Mitt upp i allt pluggande fick jag ett samtal från Erics pappas tjej Kerstin. Hon frågade om jag ville följa med dem och äta på tapas på fredag. Tycker att det passade utmärkt med tanke på att jag och älsklingen har 2 år då. Så det blir trevligt. Och där kommer tiden upp igen. Vi har snart varit tillsammans i 2 år, 2 år!? Det är fan helt sjukt hur fort tiden har gått, känns snarare som att det har gått ett halv år. MAX!

Nej, nu ska jag återgå till filmen jag håller på att se. Johan Falk - De Fredlösa!!


onsdag.

En mycket dålig uppdatering på senaste tiden, men den senaste veckan har vi haft rätt så mycket i skolan. Filosofi inlämning, företagsekonomi prov, engelska läxa, italienska läxa och säkert något mer också. Idag har jag äntligen kunnat slappna av rejält för första gången på ca. en vecka. Vilket kändes mycket skönt. Jag och mamma skjutsade emil och hans kompisar på hockeyträningen på nolia sedan for vi på maxi och storhandlade sedan tillbaka och hämta dem från träningen och nu har jag nyss kommit hem igen. Sitter just nu i sägen och äter lite kvällsfika.


torsdag.

Denna dag började 08:30. Hur kan man ens börja så tidigt?! Vi hade iallfall engelska där vi skulle översätta en hel sida med text och svara på en massa frågor. Förstår inte riktigt hur jag ska klara av B kursen när jag tyckte att A kursen var svår. Alla de nya och svåra orden som man inte har en aning om vad dem betyder. Tur nog att jag har en pojkvän som är väldigt duktig på engelska som kan hjälpa mig med att förklara de saker som jag inte förstår. Han är bäst! ♥

honey.

Denna dag har inte varit att leka med och morgondagen kommer inte heller bli direkt bättre. Började 09.35 med engelska, lunch, matte och slutligen idott där vi hade teori. Efter skolan for jag hem till eric och kollade på south park och båda lyckades somna. Åt middag och sedan for jag hem. Annars har jag ägnat denna kväll till att plugga. Gjorde några frågor i samhällskunskapen sedan kom jag faktiskt en liten bit på filosofin, tack vare min underbara vän magdalena som hjälpte mig att förstå. Tusen tack!

Annars då, har nyss, eller ja nyss och nyss kommit till älsklingen. Vi ska snart kolla igenom företagsekonomin som vi har prov på imorgon. Fast egentligen så känns det som att det inte går att plugga till. Det man lär sig på lektionen, och om man då kan det så kan man provet eftersom allt ser typ likadant ut. Hoppas på att jag klarar det nu. Sov gott allesammans!



dinner.

Denna skoldag gick väl sådär. Under den sista lektionen som vi hade fick jag världens huvudvärk och allt blev suddigt till och från. Riktigt jobbigt, men nu börjar det gå över som tur är. Snart ska jag och eric fara iväg och köpa mat. (Tror jag köper med mig lite godis också som jag kan ha tills ikväll)Vi ska ta med det hem till honom och äta det där. Riktigt mysigt!

tisdag.

Usch vilken jobbig tisdagsmorgon. Hade ställt klockan på åtta, men det var alldeles för jobbigt att kliva upp då eftersom det var jättekallt i rummet. Gruvade mig för att sticka ut armen utanför täcket. Kom iallfall upp vid halv nio. Åt sedan frukost och sminkade mig. For förbi eric innan jag skulle gå till bussen och kom på att vi inte började förrän 11.25 eftersom morgonlektionen (10-11) var det "hjälpstuga" i företagsekonomi b för de som behövde hjälp till provet, men jag tycker att det räcker med att vi har 2,5 timme lektion nu i eftermiddag. Kommer hitta plugga då rätt så rejält. Annars så har vi bara två lektioner idag, turism där vi har redosivning och sedan företagsekonomi.

Uppdaterar mer senare, men kan inte lova när!

helg.

Jag vet att jag har varit kass på att uppdatera de senaste dagarna. Men sov hos josse med henne och emma från torsdag till lördag sedan har jag sovit med eric för lördag till måndag. Har varit full rulle, men alltid härligt att få vara med sina bästa. Tummen upp för denna helg!

Nu måste jag börja göra mig iordning, börjar 10 idag men bussen går halv. Nu: Frukost!

Du var världens bästa pappa.

Ikväll kan jag verkligen inte sova. Mitt huvud är fullt av tankar. Alla de obesvarade frågorna man vill ha svar på, men man vet att man aldrig kommer att få det. Det är ofta man tar varandra förgivet för man vet att de alltid kommer att finnas vid ens sida under livets gång. Men en dag så händer det plötsligt och den personen finns inte längre.

När jag var mindre brukade jag ofta tänka på döden. Det var ingen som stod mig nära som hade fått möta den. Jag hade kvar hela min familj och mor och far föräldrar, vilket många av mina kompisar inte hade. Jag kände mig riktigt lycklig. Bara några år senare började nära och kära försvinna. Jag var 13 år och hade haft ett underbart sommarlov med vänner och familj. Under hela sommaren fanns det den pirriga känslan om att man skulle börja på högstadiet, ny skola och nya kompisar. Allt var nytt. Men jag visste att jag hade en familj, en familj som skulle stötta mig. Denna sommar jobbade jag på Nolia mässan hos min pappas bästa kompis och jag tyckte att det var riktigt roligt. Det var många nya saker man fick lära sig. Och om jag inte minns fel så var det den 4;de dagen som jag skulle jobba. Det var en helt vanlig morgon. Jag började lite senare denna dag (halv 12 om jag inte minns fel). Vaknade tidigt på morgonen, kokade gröt sedan satte jag mig framför datorn och spelade the sims med väntan på att pappa skulle hämta upp mig och skjutsa mig till jobbet. Ungefär vid klockan 10 på morgonen fick jag ett telefonsamtal från min faster där hon berättade att pappa hade dött. Just i denna stund visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Jag var helt ensam hemma för att mamma var på jobbet. Mer detailer än så tänker jag inte gå in på, men jag hoppas verkligen att ni inte behöver vara med om en sådan sak. Det är det absolut värsta som här hänt mig men även en av de värsta sakerna som kommer att hända mig.

Det är många gånger jag tänker. Tänker på att studenten börjar att närma sig och alla längtar. Visst jag längtar också men det känns hemskt att se allas föräldrar och släktingar. Min familj är inte komplett och det kommer den aldrig heller att bli och det måste accepteras. Det finns inget man kan göra åt det, även fast jag hade hoppats och verkligen skulle göra allt för att lyckas.

Efter helgens incident har allt varit riktigt jobbigt. Och när det var som jobbigast fick jag ett sms av en av mina närmsta vänner emma att jag var en stark person. Även fast det inte alltid känns som att jag är det så måste hon nog ha rätt. Jag skulle aldrig ha klarat mig igenom detta om jag inte hade varit stark. Redan under de första dagarna skulle jag ha brytit ihop totalt (vilket jag också gjorde) men under åren har jag bearbetat det. Och det går inte en dag utan att jag tänker på pappa. Ofta vad han skulle ha tyckt om jag gjorde vissa saker. Självklart vill jag göra honom stolt. Jag vet pappa att du ser hur jag och min lillasyster har det. Det finns dagar som inte alls är så jobbiga men sedan finns det också dagar där man inte vet vart man ska ta vägen. Vi ska kämpa oss igenom detta och klara det. Det viktigaste nu är att vi har varandra! ♥

http://www.youtube.com/watch?v=EuemQGnSH6c

good morning.

God morgon!

En ny dag på gång. Vaknade ungefär 1 timma tidigare än vad jag hade ställt klockan på, så jag tog ett bad och nu sitter jag och äter frukost. Rostade mackor med romröra och ägg, mums!

Börjar klockan 10 idag med klassråd, sedan lunch, turism (där vi måste få klart vårat grupparbete) och slutligen företagsekonomi B i 2 timmar och 20 minuter. Hur kan man ens lägga en sådan lång lektion? Aja, ska inte klaga, kommer nog gå bra. Man kan ju alltid hoppas på det. Nej, nu måste jag börja göra mig iordning, torka håret är prio 1. Ha en bra dag allesammans!


eric bäckström

Jättedålig uppdatering på den senaste tiden, men det finns många orsaker. Nu är allt som vanligt igen och såhär lycklig har jag inte varit på länge!

Jag har världens bästa pojkvän! ♥

 


RSS 2.0