30 oktober

1. Namn - Frida

2. Syskon – 2st

3. Ålder - 17

4. Född – 5 april

5. Ögonfärg – grönblåa

6. Längd - 168

7. Skostorlek – 36/37

8. Höger eller vänsterhänt - högerhänt

9. Stjärntecken - väduren

10. Hårfärg - blond

 

DAGENS...

1. Låt -

2. Saknade – pappa.. (L)

3. Kläder – tights, stor t-shirt och kofta

4. Smink - mascara

5. Mat – frassebox, tjockpannkaka, skorpor

6. Köpt – ett nitarmband

7. Göra sen – sova

8. Godis - inget

9. Pinsammaste – inget vad jag kan komma på


BRUKAR DU...

1. Sova - ja

2. Ta mediciner som inte borde ta? - nej

3.Snusa - nej

4. Dricka - ibland

5. Skada dig - inte med flit

6.Klä dig i svart - ja

7.Lita på folk -  de flesta

8. Skada dig med flit - nej

9. Drömma mardörmmar - tyvärr

10. Gå i skolan - ja

11. Gå i kyrkan - nej

NÄR...

1. Åt du senast - 3 h sen

2. När läste du en bok senast? - minns inte

3. Köpte du något - igår

4. Sjöng du senast – minns inte

5. Klagade du senast - idag

6. Klantade du dig senast - igår

HAR DU...

1. För många vänner - nej

2. Någon psykisk sjukdom -  nej

3. Skadat någon - ja

4. Färgat håret - ja

6. Några piercnings - ja

7. Några tatueringar - nej

8. Egen dator - ja

9. Gjort bort dig rejält – ja, har väl hänt

ÄR DU...

1. Snäll - oftast

2. Snygg - ibland

3. Söt - ibland

4. Lång - sådär

5. Kort - nej

6. Klantig - kan hända

7. Tönt – verkligen inte!


daddy

Jag läste nyss inlägget stina-lee har skrivit om sin pappa. Och jag kan inte annat än hålla med om varenda ord!

http://www.bloglovin.com/m/51316375/1

Jag saknar dig pappa.. ♥


25 oktober

Denna söndag har sett ut som en söndag ska göra. Man vaknar vid 12, sedan kollar man på tv eller sitter vid datorn. Och tvmässigt är denna söndag en favorit dag för mig. Har sett på Sveriges fulaste hem, lyxfällan och nu sitter jag och väntar på att ensam mamma ska börja.

Slitet.. Men galet vad jag älskar pojken! ♥


24 oktober

Tidigare idag försökte jag överföra bilder + en massa videoklipp från mobilen till datorn. Och var tror ni, det finns ingenting i mappen, helt tom var den. Är så sjukt less på min mobil just nu. Kameran är värdelös, den stänger av sig hela tiden (vilket har gjort att jag har vaknat vissa mornar i panik med tron att jag är försenad till skolan), bilderna/videoklippen sparas inte och slutligen, den har inga smilysar, min mobil lever helt enkelt sitt eget liv. Tror jag ska önska mig en ny i julklapp, står inte ut längre.

Nog om det. Denna dag har delvis spenderats på stan med nathalie. Hittade ingenting som jag fastnade för men hon hittade en massa saker. Vi for sedan förbi rimi på hemvägen och handlade mat båda två. For sedan hem till eric där vi lagade middag tillsammans, kotletter med pommes. Mums! Kvällen har varit väldigt lugn annars, (har haft ont i huvudet hela dagen och sedan tror jag att jag har tappat mitt luktsinne) vi har sett på film mestadels och nu ska vi göra lite kvällsmat. Ha en fortsatt bra kväll allesammans!

23 oktober

God morgon!

Hade endast en lektion idag som var italienska. Så nu har vi äntligen lov i 1 vecka, verkligen jätteskönt. Om ungefär en timme ska jag fara och ta min andra spruta. Gruvar mig jättemycket eftersom jag hade ont i armen flera dagar efter att jag hade tagit den första sprutan. Så idag får eric följa med mig och vara där som stöd.

mammas pojkar

Internet har inte varit på min sida idag, därav dålig uppdatering. Hade endast en lektion idag och det var företagsekonomi. Annars har denna dag gått åt till att skriva på samhällsuppgiften som ska lämnas in imorgon. Är nästan klar nu. Skönt!

Nu ska jag ta en paus i skolarbetet och sätta mig framför tv;n och se på kvällens avsnitt av mammas pojkar. Har väntat i en hel vecka nu.

night

Nu har jag blivit riktigt dålig på att uppdatera här i bloggen igen. Denna dag har väl i stort sett liknat de andra dagarna denna vecka. Kanske inte men nästan. Var helt slut efter orienteringen på idrotten. For hem och fikade mellis, satt lite vid datorn och sedan var det dax för middag när mamma och emil kom hem. Åt, badade och sedan for jag hem till eric där jag har tillbringat kvällen. Dock inte så mycket med honom, satt och skrev på samhällsuppgiften som ska vara inne på fredag, kom faktiskt en riktigt bra bit, tack vare mycket hjälp hans mamma! ♥ Så imorgon ska jag försöka se till att göra klart den. Hoppas att alla har haft en bra dag, nu ska jag sova!

21 oktober

Jättedålig uppdatering nu i helgen. Försökte att uppdatera i måndagskväll men då var det någon skit med blogg.se så tillslut så sket jag i det. I måndags fyllde mamma år, så vi grattade henne. Jag och emil gav henne ett presentkort på make up store. Senare på kvällen for jag ut och gick med emma, vilket var jätteskönt.

Igår, tisdag tillbringade jag min dag med eric, jag hjälpte han med lite läxa och när han var klar med den så såg vi film. Mysigt!

fridaynight

Denna fredag kommer tillbringas i en soffa hemma hos elsa med josefine och marielle. Vi ska se idol och bara ha det mysigt. Ha en bra fredagskväll, för det ska jag ha!

design

Jag tog ju bort den gamla designen som jag hade för att jag skulle skaffa en ny. Har jag gjort det? Nej! Vet inte ritigt hur jag vill ha den ännu, fast jag har mina aningar. Vill ha en enkel design. Då menar jag kanske svart eller vid bakgrund och en svart/vit bild som header. Det återstår att se hur allt slutar, måste hur som helst ha hjälp av mitt designerproffs emma gumman som kommer hem på söndag! :)


16 oktober

Hoppas att alla har haft en bra dag än så länge, det har iallafall jag. Nu är praktiken över för denna gång och skolan börjar på måndag. Både för-och nackdelar med det. Skönt med kortare dagar men jobbigt med alla prov, inlämingar osv.
Mamma fyller år om 3 dagar, tror jag vet vad jag ska köpa till henne eftersom hon tidigare har sagt att hon ville ha det. Så under hålet på måndag får jag springa en snabbis på stan och möta upp mormor som kommer och köpa det, sedan skulle mormor också köpte något till henne från pilgrim.

mys med my love

Praktiken idag har gått bra. Sista dagen imorgon, kommer kännas konstigt att inte vara där något mer, har ju allt varit där i 2 veckor. Får se när jag börjar jobba och så. Efter praktiken for jag direkt hem och åt middag sedan for jag till eric. Just nu väntar vi på att klockan ska 8 så att mammas pojkar börjar, har väntat hela veckan på att nästa avsnitt ska komma ut. Efter det ska vi se den nya johan falk - leo gaut. Får se om jag uppdaterar något mer ikväll annars hörs vi imorgon!

hurryhurry

Usch vad jobbigt det känns att gå ut i det kalla vädret och sedan jobba en hel dag. Börjar känna mig förkyld. Snorig, hosta och ont i halsen. Hoppas att det går över under dagen. Nej, nu måste jag skynda mig, ska fara om max 10 min så det är lite bråttomt. Ha en bra dag!

The room was silent as we all tried so hard to remember

Sedan jag kom hem från praktiken har jag inte gjort mycket annat än att se på film. Denna kvällen bjöd på den nya wallander - prästen och den nye johan falk filmen - national target. Båda två var riktigt bra. Hoppas att ni har haft en bra kväll. Nu ska jag återigen sätta på en film och försöka somna in till den. Vi hörs imorgon!

the story of a movie

I de flesta kriminalare så som beck och wallander, tror man alltid att man vet vem den skyldiga är. Fast just i slutet när det är ungefär 5 minuter kvar så visar det sig vara en helt annan person. En person som man inte kunde tänkte sig att det skulle vara.

Wallander - Prästen


latte

Praktiken idag har gått bra. Har i stort sett gjort samma saker som föregående dagar. Men en ny sak som jag fick prova på idag var att göra latte. Och jag kan säga att det inte alls är så lätt som det ser ut att vara. Det är många steg man måste ta och det är väldigt viktigt att man gör dem rätt. Det svåraste måste nog vara att inte få med så mycket av skummet. Bara någon centimeter på ytan. En sak som jag inte heller visste var att det finns typ ett 20 tal olika smaker som man kan använda när man gör latte. Allt från olika fruktsmaker till vanilj och choklad. Nu ska jag se klart den nya wallander filmen som jag började se för ett litet tag sedan. Uppdaterar mer senare. Ha det så bra så länge!

nitarmband

Det blir en snabb uppdatering innan jag ska sätta mig på cykeln och trampa i kylan till stan. Sökte på google igår på "nitarmband" och var får jag fram, jo en hemsida där det finns en massa olika armband till ett mycket billigt pris. Skickade hem ett "vanligt nitarmband" och 10 st lösnitar i olika storlekar som ska få pryda en kjol eller tröja.






goodnight

Nu: sängen + film

candyman

Just i detta ögonblick blev jag riktigt sugen på godis. Får nog springa ner på statiol och köpa lite.


Mina vänner, jag har inte ätit godis sedan i fredags, vilket är 4 dagar sedan. Ovanligt för att vara mig.


my darling

I förrgår kväll, ungefär vid 11 tiden sa jag till eric att jag var lite hungrig. Jag frågade om han kunde gå och göra en liten macka till mig. Han går ut i köket, det går ungefär 10 minuter, tycker att det är en lång tid för att göra en macka. Ett litet tag senare kommer han tillbaka med en hel bricka med fika. En massa mackor med skinka, sallad, gruka och tomat på, mjölk, youghurt, clementiner och passionsfrukt. Han är bäst min pojke! ♥

Tog även en bild med mobilen och nu när jag ska överföra den till datorn så går det inte. Synd!

13 oktober

Denna dag har i stort sett liknad de föregående dagarna denna vecka och veckan innan det. Praoade mellan 10-16, sedan for jag hem och satte på maten på spisen. Under tiden tog jag mig att välförtjänat bad så nu känner jag mig som en ny människa, skämt och sido. Åt middag och nu är jag hos eric. Får se vad kvällen har att bjuda, kanske blir så att vi ser ett par avsnitt av någon serie. Det återstår att se. Hoppas att ni har haft en bra dag! ♥

ingen rubrik här inte

Just nu går internet jättesakta och mitt k har nästan slutat att funka, man är tvungen att vålda för att det ska komma med. För någon månad sedan var det densamma med i;et fast det fixade sig efter några dagar, hoppas att det gör det nu också.

Praktik idag som vanligt, började 10 och slutade 4. Och en liten rolig nyhet är att jag har fått jobb. Dvs. extra jobb, alltså när jag har möjlighet och inte går i skola osv. Ser framemot det som fan. Efter att jag hade slutat for jag hem och åt middag sedan begav vi oss till mina kusiner. Fikade och pratade lite sedan for vi hem. Sitter just nu hos min fina älskling. Tror det blir sängen för mig snart med tanke på att jag inte kunde somna förrän vid 2 inatt. Hoppas att ni har haft en bra dag, uppdaterar mer senare!


12 oktober

Nu ska jag och mamma fara och gratta min kusin som fyllde år förra tisdagen. Uppdaterar mer senare ikväll när jag har kommit hem!

lookbook

Har lite beslutsångest just nu. Vilket inte alls är ovanligt för att vara mig. Iallfall så är det "ensam mamma söker" klockan åtta och det står klart på min lista. Men sedan klockan nio så är det både en dokumentär om hagamannen och wallander.

Denna outfit skulle jag inte ha något emot att bära!


lovelovelove

Idag vaknade jag väldigt tidigt (11:30) med tanke på att jag inte kom i säng förrän vid halv 3 inatt, om inte senare. Klädde på mig, åt lite frukost sedan gick jag och mamma ner på stan. For sedan hem till eric. Dock så låg han fortfarande och sov min lilla sömntuta. Annars har det inte hänt så mycket idag. Har nyss ätit middag och nu är jag återigen hemma hos min älskling! ♥


111009

Tänkte börja med att tacka för alla fina kommentarer jag fick i inlägget nedanför. Det värmer verkligen att se hur många som bryr sig. Tack! ♥

Skit dålig uppdatering i helgen, men jag har helt enkelt inte haft tid. Fredagskvällen blev det en massa mys med tjejerna hemma hos elsa där det bjöds på en massa gott. Riktigt trevligt var det. Dock så blev kvällen rätt sen, var inte hemma förrän vid 2 tiden och då slocknade jag på engång. Igår vid halv 9 tiden for jag till maggan, vi gjorde oss iordning och brände en skiva som vi sedan skulle ha till bilen. Elin och daniela kom och hämtade upp oss och sedan begav vi oss till ersboda. Där var det så sjukt mycket folk så vi drog nästan på engång. For till mariedal där josse och marre var, där fortsatte vi kvällen i trevligt sällskap. Vid halv 1 tiden for vi sedan på max och åt. Därefter var det meningen att vi skulle fara hem men det slutade med att vi hamnade uppe på mariedal igen. Var där i kanske någon timma sedan for jag hem till eric. Somnade även denna kväll på engång. Denna helg har varit riktigt rolig, hoppas det kommer fler här framöver.


Tu me manque

Jag vet inte hur jag ska börja i detta inlägg. Det är så mycket känslor jag vill förmedla ut till er andra, men jag vet inte på vilket sätt jag ska göra det. Hur jag än gör så kommer jag ändå inte få ut allt som jag vill ha ur mig.

Jag brukar ha lätt att få ur mig saker och berätta för andra hur jag känner, men när det kommer till detta så brukar det vara väldigt svårt för mig. Det är svårt att veta hur man ska berätta det för andra. Så att de förstår utan att jag själv ska bryta ihop, vilket jag oftast gör. Jag tycker att det är hemskt att prata om hur min pappa gick bort och hur jag känner nu efteråt. Jag vet att min släkt, eric och mina närmsta vänner stöttar mig och det är jag otroligt tacksam för, men det känns ändå som att den enda som förstår mig fullt ut är min lillasyster, och även hennes mamma mona (min låtsas mamma). Det är alltid till dem jag ringer när jag är riktigt ledsen och behöver någon att prata med.

Jag vet att det endast är mina närmsta som läser min blogg (tror jag iallafall), men jag vet ändå inte om det är en sådan bra idé att skriva ut allt. Och med allt så menar jag från första dagen vilket var den 9 augusti till nu, det känns som att jag ger ut den största delen av mitt liv då. Jag har berättat hela historien för mina närmsta och det tycker jag räcker.

Detta kanske är svårt att förstå hur jag menar, men jag ska försöka förklara det så gått jag kan. Det är exakt 4 år och 59 dagar sedan du lämnade oss. Jag tycker att tiden har gått väldigt snabbt, jag vet knappt vart den har tagit vägen. Jag försöker alltid att hoppas på det bästa. Så ibland känns det som att du har farit iväg på semester i 2 veckor och att du snart ska komma tillbaka. Men sedan så tänker jag att det aldrig kommer att hända, du kommer aldrig att komma tillbaka. Och andra stunder så känns det som att jag aldrig har haft en pappa. Jag vet inte hur det är att ha en pappa vid ens sida som stöttar, jag vet inte hur det känns längre eftersom det var så länge sedan jag hade den känslan. Som min kusin brukade säga; allt är som ett pussel fast detta pussel kommer aldrig att bli komplett för att det fattas en pusselbit. Det är just så jag känner, det fattas en pusselbit i mitt liv, och det är inte den där lilla biten utan det är en av de större vilket är en av de viktigaste bitarna för att få pusslet komplett.


7 oktober

Nu är onsdagen avklarad och det är bara 2 ynka dagar kvar av denna vecka, sedan är det helg. Åt middag för någon timma sedan och nästan direkt efter for jag på ica och köpte clementiner. Nu sitter jag hemma hos min finaste och inte gör mycket alls, tänkte bara snabbt uppdatera så ni vet att jag lever!

Just det, grejerna som vi beställde från h&m har kommit nu, vet inte riktigt hur mycket var och en ska betala. Så försök att minnas själva vad ni har beställt, så kan vi sedan ränka ihop allt och kolla om summan som står på papperet stämmer överens! :)


sweetdreams

Godkväll!

Huvudvärken har bara blivit värre allt eftersom kvällen har gått. Får hoppas på att den är borta tills imorgon. Kvällen har jag spenderat med min älskling. Vi har sett en film som jag tyckte var riktigt dåligt, kanske därför jag inte ens minns namnet på den.

Nu: kvällsfika och sedan sova!

tisdag

Nu har emma lämnat oss för 10 dagar i portugal. Hoppas att du kommer ha det bra där borta, gummsan! :) (Klappa en skabbhund från mig, hihi)


061009

Efter att jag hade slutat mötte jag upp mormor och gick och kollade på stan efter ett par vinterskor. De fanns ett par av mina efterlängtade uggs sedan hittade jag ett annat par också, det är ju super att man får halva priset när man köper två par skor. Efter det for jag och mormor och åt sedan fortsätte vi att gå på stan ett litet tag och då hittade jag en eyeliner, rött läppstift och sedan köpte vi lite mat och annat gott. Nu har jag nyss kommit hem till eric och ska nog lägga mig och se på en film eller något, har så himla ont i huvudet och halsen.


it´s a lovely song

Det är flera gånger som jag har försökt men aldrig lyckats. Jag har även tänkt om jag kan vara den enda på jorden med detta problem, vilket jag inte tror att det är. Okej, nu ska jag komma till sak; De flesta jag känner och som är runt omkring i min omgivning kan tex. sitta med hörlurar och lyssna på musik när de pluggar, läser en bok osv. Detta är något som jag absolut inte kan göra, har aldrig kunnat det heller. Det slutar alltid med att hela min hjärna ägnar sig åt musiken.


051009

Första dagen på Starz och jag kan inte säga annat än att det gick bra. Tog ett tag innan vi kom igång, men annars gick förmiddagen väldigt snabbt. Vi åt lunch sedan bakade vi chokladbollar i stortsätt hela eftermiddagen vilket blev rätt jobbigt i slutändan. Imorgon är det samma rutiner som gäller, börjar 10 och slutar 4. Tror jag ska ta en sväng på stan efter att jag har slutat imorgon. Behöver införskaffa en ny eyeliner eftersom den som jag har nu är i sluttampen.

Erics mamma kom just in med en glass åt mig (twister ♥) och en dricka åt eric. Synd att jag bara kunde äta halva innan det tog stopp. Har nämligen fått en spricka just vid mungipan så det sved så in i norden så tillslut på pallade jag inte mer. Typiskt mig att slicka sig runt munnen nu när det börjar bli riktigt kallt ute.


jag hatar mensvärk

Tidigt imorse gick jag upp för att tvätta min moppe för att sedan köra iväg den till mina kusiner. Så idag var sista gången jag körde den för den här säsongen, tror även att det här var den allra sista gången. Nästa år till våren blir det att sälja den till någon som har större användning för den än vad jag kommer att ha då. Dagen tillbringades på stan i några timmar. Eric behövde köpa ett par skor och jag skulle lämna igen en tröja. Dock var det så lång kö när jag väl skulle lämna tillbaka den så jag sket i det, får göra det till veckan istället.

Nej, nu ska jag sluta svamla och börja göra mig i ordning istället. Än så länge är naglarna målade, dagens smink är borttvättat och nu är det bara att börja sminka sig på nytt för kvällens äventyr. Ha en bra kväll!

021009

Det blir bara längre och längre mellan varje gång jag uppdaterar. Denna vecka har inte bjudit på mycket. Något som är ett plus är att vi har fått en ny italienska lärare. Den andra rentutsagt sög, han kunde knappt svenska sedan svettades han som jag vet inte vad. Vid halv 1 tiden idag mötte jag upp mormor vid bron och sedan for vi på stan. Hittade 2 st ögonskuggor, en grå och en som var aprikosfärgad. Vi for sedan och åt på restaurang och efter det fortsatte gå på stan. Hittade annars inget speciellt, en vanlig svart t-shirt från h&m. Vid halv 5 tiden mötte vi upp mamma, bror, min morbror och mina kusiner sedan for vi och åt.

Till veckan börjar praktiken. Ska vara på starz i hela två veckor, gruvar mig faktiskt lite granna. Det värsta som skulle kunna hända är att jag skulle tappa ner brickan som jag bär och all mat flyger överallt och tallrikarna går sönder. Ah, nu ska jag sluta gruva mig och se på idol och äta chips. Hoppas alla från en bra fredagskväll!

RSS 2.0