josefine andersson och magdalena sjöström

Josefine och Magdalena, ha det så bra i hemavan. Ät mycket av vad påskens härligheter har att bjuda på. Ett bra tecken är att vi syns igen den 5 april, min 18-års dag och vi ska trycka i oss en massa tårta. Okej, inte maggan hon ska vara borta i hejdundrans massa dagar. Kommer sakna er mina små gummor!

5 days to go

Ingen superidé att fara ut igår för att köpa subway mackor. Visst jag åkte buss, men sedan när jag skulle hem så sprang jag till bussen för att inte missa den och det är de dummaste jag har gjort på länge känner jag nu. Har vaknat ett ANTAL gånger i natt och svettats/frusit. Och varje gång jag vaknade sa eric; gumman försök att sova sedan höll han om mig. Gick jättebra för stunden men jag vaknade efter ca. 30 min igen. Ungefär så har det hållit på hela natten. Ett till minus var att jag for till skolan igår, trots allt att det var en viktig dag. Idag ska jag inte sätta mina fossingar utanför dörren, inte en enda gång ska dem få vidröra snön. Nu ska jag se till att bli frisk, en gång för alla. Nu ska jag gå och ta en alvedon sedan göra lite vaniljté med honung i och hoppas att det hjälper, iallfall för stunden.


beställning

Har gjort en beställning från H&M på dessa saker;

20:42

Snoret bara rinner och mina bihåler håller på att sprängas just för tillfället. Sitter och kollar om det händer något roligt på krogen nu under påsklovet. Så drygt bara att jag missar de första dagarna, men på söndag/måndag då jävlar är jag redo för veckans härligheter. Om den nu har något att bjuda på. Annars då, sitter och väntar på att klockan ska ticka fram en timme så jag och eric kan fara på subway och köpa varsin macka som vi kan mumsa på ikväll.

För övrigt så har jag missat största delen av dating in the dark. Påminner alltid mig själv under skoldagen, men sedan lyckas jag ALLTID och då menar jag verkligen alltid missa när det börjar 8. Aja, får ta och se det som är kvar av avsnittet sedan får jag se det på kanal 5 play senare.

6 days to go

Tvingade mig själv till skolan idag. Kan säga att dagen inte har varit något att leka med, iallfall inte eftermiddagen. Har konstant nysit hela dagen, haft extremt ont i huvudet och under sista föreläsningen höll mina ögon på att falla igen. Just det får inte glömma att jag har svettats som en svin hela dagen. Okej, det kanske inte lät så mysigt, men jag menar inte så att det har runnit från ansiktet och haft svettlökar under armarna, utan min kropp har bara överhettat. Annars är väl allt i stort sätt riktigt bra. Har haft silvertoning i håret som jag snart ska tvätta ut, då ska jag även passa på att ta mig ett bad. Det var väl allt jag hade att säga för stunden, uppdaterar mer senare.

Ok, glömde visst att påminna er om att det är ENDAST 6 dagar kvar till min födelsedag!!

1 week to go

Äntligen har jag fått hem några avsnitt av gossip girl men även en film, brothers som josefine tipsade mig om. Hade tänkt sätta igång den om ett tag sedan får vi väl se hur länge mitt huvud och mina ögon pallar. Imorgon måste jag pallra mig till skolan, har nästan inget val med tanke på att vi har eu-dag och informationen vi får där kommer vi behöva till ett arbete som vi sedan ska göra i samhällskunskap b. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt och knarka alvedon och hoppas att min kropp mår bättre tills imorgon. Den måste göra det!

irriterad

Har vaknat till och från under natten och imorse när jag vaknade (klockan 6!!!!) kände jag mig fortfarande lite halv krasslig så jag valde att stanna hemma idag. Man orkar ju inte anstränga sig ett dugg, minsta lilla man gör tex. som för ett litet tag sedan skulle jag plocka bort lite och nu är jag helt slut och min kropp är överhettad. Har fått i mig lite lunch och nu ska jag lägga mig ner och vila. Såg förövrigt klart S.02 i gossip girl igår (okej, inte hela men kanske 6 avsnitt) så nu för ett tag sedan hade jag tänkt börja med S.03 men då funkar det inte. Åh, så irriterad man blir när det inte fungerar. Aja, bara vänta och se om det kanske går till sig.

i feel like that..

Jag har haft en enastående huvudvärk ändan sedan jag vaknade imorse och den verkar inte vilja försvinna. Har även en kraftig halssmärta och svettas konstant gör jag också. Hoppas jag inte har dragit på mig en förförlig förkyldning nu just innan lovet och my 18`s birthday!


8 days

En ny dag och det är söndag. Helgen har bara switchat förbi, tänk om veckorna kunde gå lika fort. Iofs så gör dem de, iallafall om man tänker tillbaka som nu i efterhand. Nu är det bara att börja ladda upp inför en ny vecka. Riktigt skönt att vi bara går måndag - onsdag. Lov sedan i 1,5 vecka och efter det har vi praktik i 2 veckor. Kan det bli så mycket bättre? Dock så kommer följdande vecka att vara ett litet *******. Okej, det är inte lika mycket som förra veckan då vi skulle skriva ett rätt så stort hemprov i historia, matteprov, klara G i företagsekonomi. Denna vecka ser ut följande;

- Historia inlämning
- Engelska redovisning
- Göra klart PM till redovisningen som vi hade för 1000 år sedan
- Valfritt att skriva VG-MVG prov i företagsekonomi (jag ska ge det ett försök, man förlorar inget på det)

Under lovet och praktikveckorna ska jag göra bort 2 italienska läxor samt plugga till ett engelska prov och några engelska glosor. Kommer även vara en praktik uppgift som vi ska göra. Jobbigt!

Förörigt är det endast 8 dagar kvar tills jag fyller år, känns som att det är de som håller mitt humör på topp just nu.

-

Det blev så att jag slutade bort mitt subway besök och gick på statiol istället och köpte mig en smaskig calzone. Väldigt god var den och dessutom fick man en mjukglass på köpet vilket gjorde köpet ännu bättre. Sitter just nu och inte alls gör så mycket, funderar på om jag ska ta och sätta på den senaste wallander filmen. Är rätt så trött med tanke på att jag vaknade redan vid åtta imorse. Så vi avslutar här och säger godnatt tycker jag!

28 månader

28 månader idag, min solstråle. Jag älskar dig!

ge det ett försök

Efter många om och men, och även en hel del tjat så skulle jag kanske skulle ge ett nytt försök till att försöka hålla den här bloggen vid liv. Vi får se hur detta kommer sluta, förmodar att det bara kommer att rinna ut i sanden som alla de andra gångerna. Nej, sluta vara negativ nu frida, vi ger detta ett försök åtminstone.

Denna dag började väldigt tidigt, och då menar jag VÄLDIGT tidigt. Var uppe redan vid åtta tiden. Försökte somna om ett antal gånger, men efter ett tag så insåg jag att det inte skulle gå. Så efter många om och men så klev jag upp och gjorde mig lite frukost sedan la jag mig i sängen igen bredvid min fina älskling och uppdaterade mig lite inom "play-kanalerna" på internet. Mot eftermiddagen följde jag med mamma upp till strömpilen, hon skulle se om hon hittade något att investera till min broder. Slutade med att vi kom ut ut affären med 2 par shorts, en hoodtröja, en svart t-shirt och en rutig skjorta. Hittade dock inget till mig själv, vilket kanske var lika bra med tanke på att jag har under den senaste tiden gjort några inköp, några för mycket också. Får ta det lite lugnt på klädfronten nu, iallfall fram tills jag fyller år.
9 dagar kvar och jag håller på att tagga sönder!!


Efter trippen till strömpilen for jag hem till eric där jag är nu. Kvällen kommer bli väldigt lugn, funderar på att fara ner till stan och köpa en subway macka. Typ det godaste som finns, men samtidigt skulle det vara väldigt jobbigt att sätta sig på bussen bara för de. Återstår och se hur jag gör. Nej, nu ska jag sluta svamla, tänkte bara skriva några rader så ni vet att jag lever (har inte uppdaterat på ca. 3 månader tror jag att det är).


RSS 2.0