student 2011

Imorgon har vi utprövning av studentmössor. Taggat som fan!

fullspäckad vecka

Denna vecka kommer vara fullspäckad. Har prov i morgon i marknadsföring, prov på onsdag i svenska, ska på en "jobbintervju" på torsdag, ska även göra klart rättskunskaps inlämningen då samt packa resterande saker. På fredag blir en kortdag i skolan, ska vara på banken halv 2, sedan blir det flytt. Underbart!

bostadsförsäkring

Ett vuxenpoäng till mig! Har nyss kollat med olika försäkringsbolag hur mycket de tar varje månad/år för bostadsförsäkring (med allrisk och fritidsrisk). Ett stort plus till länsförsäkringar som var billigast. Har täcknat en försäkring hos dem nu. Underbart, en sak att beta av på den stora listan som ska vara!

måndag

For på stan med mamma och emil ett tag. Vi köpte en present till mamma, en björnborg väska för 449 riksdaler. Annars har jag väl inte gjort så mycket, ska snart göra lite kvällsfika och sätta mig och kolla på lyxfällan.

Just det, idag är det 2 månader tills jag sitter på ett plan mot gran canaria. Hur nice?! :)


not so bad

Har försökt skriva ett antal inlägg några gånger på senaste tiden, men har inte kommit någon vart och det har slutat med att jag har loggat ut. Måste försöka ta tag i det här med bloggandet!

Har egentligen ingenting att säga nu heller förutom att jag nyss har gjort klart min svenska redovisning och att jag flyttar om 11 dagar. Inte helt fel va?

RSS 2.0