school

Det märks verkligen att skolan börjar närma sig sitt slut. Är i stort sätt klar med allt, endast en bilduppgift kvar (ska bara fota den) sedan en extrauppgift i info&layout om jag vill höja mitt betyg till ett MVG. Har inte känt mig såhär friiiii på väldigt länge!

Annars flyter väl allt på. Jobb varje dag sedan i lördags och så fortsätter det till på lördag då jag är ledig en dag, sedan jobbar jag en vecka igen.

helg

Det enda som speglas i mitt huvud just nu är jobb, jobb, jobb och återigen jobb. Får inte glömma att tillägga lite skola då också. Börjar nu klockan 22 ikväll, slutar kring 3, hem och sova. Sedan börjar jag halv 11 imorgon bitti igen. Slutar just efter 16 då blir det städning och plugg till provet vi har på måndag. Ja, nu vet ni hur min lördagkväll kommer se ut samt hela söndagen. Hoppas ni får en roligare helg!

hate that you´re gone

Sitter just nu i en soffa några mil från stan, det är här jag trivs som bäst just nu. Min fina somnade för någon timme sedan, han börjar halv 3 inatt.
Skolan flyter på bättre än någonsin just nu, känns otroligt skönt. Om 22 dagar har jag tagit mig igenom skolan, om 23 dagar har jag landat i magaluf. Känner att livet fryter på trots allt.
Om jag ska vara ärlig så tror jag att det är de här ni vill. Att ni ska se mig lyckas, lyckas prestera, lyckas i livet, men framför allt ha roligt och vara lycklig. Just nu så lever jag livet, jag gör nästan enbart saker som jag tycker är roligt. Känns bara hemskt att du inte står där vid min sida på studentdagen, ser när jag har tagit mig igenom 13 år av skola och faktiskt lyckats, lyckats riktigt bra.

inte illa

Flitigheten fortsätte även ikväll. Fick ett ryck vid halv 10 ikväll, tog på mig träningskläderna och gick ut och promenerade ett tag. Duktigt!

Fullspäckad dag imorgon. Skola mellan 9-16, därefter körlektion en timme och slutligen fotning. Nu vet ni hur mina planer för morgondagen ser ut. Godnatt på er!

Anywhere you are, I am near. Anywhere you go, I'll be there

Sket totalt i verkligheten igår. Tog mitt pick&pack och for till min finaste. Vi gjorde tacos och därefter gick vi en bit längs strandpromenaden. Fick även inviga mina nya skor och byxor. Perfekt kväll med andra ord!


see you in heaven

när man äntligen hade börjat se ljuset i tunneln, nu börjar allt om från ruta ett
jag klarar inte av något sådant här just nu, verkligen inte just nu..

my smile is away for a time

not the end as I had thought, but I love you anyway

3 maj

Just hemkommen från middag hos mamma sedan blev det även lite körning. Skulle ha tagit det där kortet när jag höll på för ett år sedan. Men men, nu är jag igång igen och förhoppningsvis så får jag det denna gång.

i fall in love again

Var på stan med magdalena idag och kollade upp lite saker, bokade tid osv. Inom den närmsta veckan kommer det ske lite förändingar. Nervös samtidigt som jag vill det så gärna!

ps. maggan håll klaffen nu (du också nattis)

RSS 2.0