var det bara en bluff?

Otroligt vad den här terminen har gått fort. Det känns nästan som att vi bara hann gå i skolan i någon månad. Vilket vi inte har gjort. Det har varit i flera månader. Det efterlängtade jullovet sitter fint just nu. I slutet av den här terminen var jag så himla skoltrött att jag inte vet vart jag skulle ta vägen.

Som jag skrev tidigare så skulle jag klippa mig, vilket jag gjorde. Är mycket lättare att få upp volymen i håret nu jämfört med förut. Klippte endast nån cm på längden, behövdes inte mer. Kom till Eric för ett tag sedan. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Bara ta det lugnt, tror jag.

En fråga jag har till er läsare. Ni som var med i gratisgrejen med färgade linser. Är det någon av er som har fått ett medelande av dem eller fått linser hemskickade. Tacksam för svar!


Kommentarer
Postat av: Sara

Skicka gärna in en fråga till min frågestund. :)

2008-12-19 @ 23:03:19
URL: http://jagheterintesune.blogg.se/
Postat av: moa

jag fick iallafall ett mail av fargadelinser och då skrev dom typ att "du är uppsatt på listan som ska få gratis linser" och att man får en engångskod att beställa med från hemsidan (gratis förstårs) och att det skulle komma senast det 15 januari.

2008-12-19 @ 23:27:53
URL: http://msavenskog.blogg.se/
Postat av: Daniella

Jaa ;/ nä har inte fått något mail alls. händer något kul ikväll?

2008-12-20 @ 16:56:24
URL: http://dddaniella.blogg.se/
Postat av: Mikaela

vad mysigt! vi är i göteborg och hälsar på hans familj.

2008-12-21 @ 15:20:30
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0