jobbjobbjobb

Då var en hel helgs arbete avklarat. Det har gått super att jobba, dock var jag lite less mot slutet igår eftersom jag endast hade sovit 3h natten innan. Idag är det slappning på högnivå innan jag ska till studion och fota mig. Hoppas att alla har haft en bra helg!

it hurts

det är svårt att sätta ord på vad jag egentligen vill..

weekend

Har haft en underbar helg. I fredags vid halv 6 tiden gick bilen iväg mot övik. Ungefär en timme senare var vi framme. Vi drog och käkade på engång, sedan for vi tillbaka till hotellet. Bastade, badade och drack lite smått. Var sedan meningen att vi skulle fara på Harry´s, men kön in var så lång. Vi drog på max istället och käkade innan vi for tillbaka till hotellet.

På lördagen var vi uppe med tuppen. Vi halv 10 på morgonen befann vi oss nere vid hotellfrukosten. Efter frukosten tog vi det lugnt ett tag på rummet innan vi checkade ut och begav oss mot stan. Hittade endast 4 st bh:ar som jag köpte. Vi drog sedan och käkade på burger king innan vi började resan hem.

På lördagkväll/natt jobbade jag. Stämningen var på topp så tiden gick väldigt fort.

16 februari

Ny dag, nya möjligheter. Det är väl så man brukar säga?
Måste tillägga att denna dag inte började precis bra. Bussen hade gått sönder så de var tvungen att skicka en reservbuss, fick stå ute i kyla och snöstorm i ungefär 20 min för att vänta på en sen buss. Detta gjorde så att jag kom en kvart sent till skolan. Nog om det.

Skolan kan ju inte ha aningar om att det är kallare ute än vanligt, för att här inne är det inte varmt någonstans. Kan det vara 15 grader? Brr!


Skulle inte ha något emot att ligga på denna strand en vecka igen!

i miss you

Sitter här i soffan i ensamhet, första gången på länge känns det som. Det känns som att rastlösheten börjar överta när jag har kollat på det senaste avsnittet av pretty little liars, läst alla bloggar, kollat facebook, städat undan osv osv. Har gett ett försök till att börja se en ny serie nu, the vampire diaries. Har sett ungefär ett halvt avsnitt och än så länge är det väl inget att hänga i julgranen, men jag hoppas på att det ska bli bättre!

check the dresses

Nu är jag så gott som redo inför studenten, klänningsmässigt iallafall. Beställde en klänning innan jag åkte till gran canaria och den satt som en smäck när jag prövade den igår. Så jag får hoppas att min kroppshydda inte förändras under de 4 månader som är kvar.

Ca. en månad senare hittade jag min andra drömklänning, valde då att avvakta någon dag. Dagen därpå när jag hade bestämt mig så var den helt slut. Så i ungefär 1,5 månad nu har jag väntat på att de ska få in denna klänning igen. Idag vid middagstid fick jag ett melj från nelly, där det stod att de hade fått in ett exemplar av storleken jag sökte. Så nu hoppas jag på att denna passar. Det enda som fattas nu är ett par pumps. Vet att jag vill ha ett par svarta, ca. 10cm höga. Hittar dock aldrig några som faller mig i smaken, så sökandet fortsätter!

Hoppas att allt är bra med er & att ni hade en bra alla ♥-dag igår. Det hade jag, en lugn och mysig dag! Hugs

12 februari

Gårdagen var ett kapitel i sig. Började med lite chilldrickande hos marielle och mattias. Just innan 11 drog grabbarna till krogen, medans jag och marielle fortsätta att dricka och snacka om allt mellan himmel och jord! ♥
Vid kvart i 12 kom taxin och hämtade upp oss och vi for på five. Är nästan hemskt hur lite folk det har börjat komma dit nu för tiden.. Där spårade vi lite när vi sjöng kareoke och dansade på ett dansgolv som det inte befann sig en kotte på.

Nu ska jag snart börja göra mig iordning för att sedan bege mig ner på stan med josefine. Hoppas att alla hade en bra fredagskväll. Vi hörs!

count on me

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
When we are called to help our friends in need

You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
And you'll be there
'cause that's what friends are supposed to do


If you're tossin' and you're turnin
and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Every day I will remind you

Find out what we're made of
When we are called to help our friends in need

You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
And you'll be there
'cause that's what friends are supposed to do


You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go
Never say goodbye

Oh, You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
And you'll be there
'cause that's what friends are supposed to do


You can count on me 'cause I can count on you

people change

Everything good i remember with you, soon will be gone..

2011

Den nionde augusti 2005, en dag som jag minns som igår. En dag där jag tappade en av de största delarna i mitt liv. Jag vägrade att acceptera det, jag vägrade att acceptera att du var borta för alltid. Det fanns ingen chans till att du skulle kunna komma tillbaka. Det var en jobbig tid och ibland kändes det som att man var nära på att ge upp, vad hade man kvar att kämpa för? Jag är glad över det jag är idag, att jag har kommit så pass långt utan dig vid min sida.

Det känns som att jag har hamnat i en svacka just nu, just nu för stunden. En svacka där verkligheten tar ikapp. En svacka som gör att allt det man inte tänkt på de senaste veckorna kommer nu, allt på engång.


Var och en går igenom en hel del saker här i livet. Vissa går igenom mer medans andra går igenom mindre. Vill bara att alla ska tänka efter vad var och en gör med sina liv. Gör man rätt alltid rätt val inom kärlek, utbildning, familjeförhållanden och så vidare? Varje val man gör har en betydelse i livet.

135 dagar

Nu är allt fixat och klart. Både handpenningen till magaluf resan är betald och flyget som ska ta oss till och från sthlm är bokad och betald. Nu har vi en fullspäckad vår att se framemot!


v.5 torsdag-söndag=hemavan
v.10 sportlov=hemavan
v.12 praktik
v.13 måndag&tisdag+fredag praktik, onsdag&torsdag UF-mässa i skellefteå
v.14 min födelsedag + barcelona + stockholm(?)
v.16 påsklov
v.24 studenten + magaluf

Blir förhoppningsvis så att jag klämmer in lite jobb innan skolan slutar och studenten, sedan när jag komme rhem blir det att jobba stenhårt i ca. 4 veckor. Sedan kanske det förhoppningsvid blir en utlandsresa till om ekonomin tillåter!

RSS 2.0